חייבת לשתף אותכן...

shirush35

New member
חייבת לשתף אותכן...

אני יודע שאני אולי בפורום הלא נכון, אבל החלטתי בכל זאת לנסות ולשמוע מנסיונכן ואבין אם לא תשתפו פעולה. אני בהריון ואוטוטו צריכה ללדת, עקב מצג עכוז וסוכרת הריונית החליטו לעשות לי ניתוח קיסרי, אז מעבר לאכזבה של ניתוח ולא לידה רגילה פתאום אני מוצאת את עצמי מתעסקת מאד בעודפי המשקל. אני בטבעי לא בחורה רזה, התחלתי את ההריון בעודף של 5-6 קילו ועליתי בערך 7 קילו, והאמת שלא כל כך מעניין אותי כמה אני שוקלת אלא איך אני נראית! ולאחר שיצא לי לראות הרבה נשים אחרי קיסרי אני לא מפסיקה לחשוב על הבטן שתהיה אחרי הלידה
, בעיקר אצל מישהי כמוני שלפני ההריון ממש, אבל ממש לא הייתה לי בטן שטוחה... אשמח לשמוע מהחוויות שלכן! אולי יש לכן הצעות לאחרי הלידה? או סתם מילות עידוד...

נואבה

New member
שלום

הי אכן גם אותו הפחידו עם "הבטן המשתפלת לאחר הניתוח" אני גם סיימתי את ההריון עם עודף של 10 ק"ג. והבטן חזרה להיות כמו מקודם.(אותה כרס קטנה שהייתה לפני הניתוח נותרה גם אחר כך) עד שרזיתי וגם הבטן רזתה..... לא היתה "לה " צורה אחרת מאשר לפני הניתוח . בנוסף אני מייעצת לך 1. ללכת לבית טבע "אמיתי" כדי שיתנו לך טיפות או סירופ ארניקה לקחת מייד אחרי הניתוח משום שהכאבים הינם בלתי נסבלים (לידה רגילה זה "בקטנה" לעומת הכאבים לאחר הניתוח) 2. לבקש מייד בתום הניתוח (לאחר ההתאוששות) טיפות אופטלגין כל 3 שעות ולא לחכות ולהרגיש את הכאבים ורק אחר כך לבקש 3. שמישהו יהיה איתך (בלילה לאבא אסור להיות נוכח) כאשר את צריכה לקום מהמיטה (12 שעות לאחר הניתוח) כדי לעזור לך לקום משום שלאחיות לא בא להרים אותך וכפי שאמרתי מישהוא חייב לתמוך בך פיסית. תוודאי זאת לפני שאת נכנסת לבית חולים ואל תאמיני למי שאומר לך האחיות יעזרו לך לקום. 4. קחי בחשבון שאת מנוטרלת שבוע לאחר הניתוח ואחר כך שבועיים קשים של כאבים - קחי לך עזרה. 5. שלא כמו בלידה רגילה, קשה מאוד שהתינוק יהיה עימך לאחר הלידה משום שאת לא יכולה לקום לבד ולהרימו לבדך. הכיני את עצמך נפשית לכך כדי שלא תתאכזבי אם את מצפה לביות מלא. בהצלחה

יעל י

New member
קיבלת אחלה תשובה...

אני הייתי שמנה מאד לפני ככה אני לא דוגמא טובה. יכולה רק לומר שאני מעדיפה קיסרי על לידה טבעית.

למעלה