חייבת לשתף אותכם

ELA02

New member
חייבת לשתף אותכם

לפני חודש וחצי פגשתי גבר, נחמד מאוד היה לי טוב מאוד איתו. חשוב לציין שזה הגבר הראשון שנתקלתי בו לאחר גרושי, והתגרשתי לפני שנתיים. משום מה הצלחתי כנראה לקלקל הכול, בגלל שאני מאוד רכושנית וקנאתי וזה מאוד הפריע לו. אחרי חודש הרגשתי שהבחור מתקרר כלפי ואני טפוס מאוד אימפולסיבי החלטתי שאני צריכה להפסיק את הקשר לפני שהוא יעשה את הצד. חשבתי בהתחלה אולי אפשר לקיים קשר מיני בלבד אבל ראיתי שזה לא מתאים לי ואולי יפגע בי יותר. בקצור הסברתי לו במה העניין: שלי לא מתאים קשר מיני בלבד ושאני צריכה אהבה. לבחור היה קשה במיוחד בגלל שהיה לנו טוב במיטה, אבל לא ניסה לשכנע אותי . דבר נוסף בקשתי שלא יתקשר אלי כי זה יהיה לי קשה יותר. אחרי יומיים הבחור אשאיר הודעה בזו הלשון תודה לך על הכול אני מקווה לראות אותך שוב. לא הגבתי אבל מה אתם מבינים מזה תודה

תגובה כנה של גבר!!!

So long and thanks for all the fish זה בעצם מה שהוא אמר לך. בשורה תחתונה היה לו נחמד, לא מעבר לכך, אך הוא זרק לך עצם קטנה ככה אולי שוב יצליח איך שהוא להכניס אותך למיטה לפחות עוד לסיבוב אחד שאחריו הוא יהיה זה שיגיד לך "לא מתאים לי,תודה". אם לא מתאים לך קשר מיני בלבד תמשיכי הלאה. סגול(המממ... כן גם אני נוהג לעשות זאת)

אלה../images/Emo23.gif

היי אלה אני דווקא מבין מדבריו שאולי הוא כן רוצה קשר אבל קשה לשניכם להביע רגשות חומר למחשבה

*יערית

New member
כבר אחרי חודש

התחלת לקנא לו?להרגיש רכושניות? יקירתי....זה מאוד מלחיץ!!!!!!!!!!! לכולנו יש קנאה מסויימת ורכושנות זה קצת כבד עליי במשמעות המילה, למרות שהמזל שלי דיי מקושר למילה הזו(שור)... ללמוד גבר זו התזה של חיי
ומי שלומדת ועוברת את זה בהצלחה היא מאושרת בחיים,אז אולי כדאי שתשני את דרך סגנון חייך,ולא כביקורת אלא להיפך בכדי שתצליחי,אין אדם שאוהב שמלחיצים אותו,גם אם חלקת איתו את יצועייך, גם אם חלקת איתו את חייך,אך נשים רבות מבלבלות את העינין ומרגישות שחייבים להם יותר מזה בעיקבות זה.... גבר הוא כמו המקל של סוכר סבתא מכירה? צריכים לעטוף אותו ברוך וסובלנות מלמעלה עד למטה..ואחר כך שאת אוכלת אותו בתיאבון רב את מקבלת בחזרה ובגדול!וחס וחלילה לא ללחוץ אותו לקיר! מי אוהב את זה? אני ממש לא! לגבי המקרה הספיציפי שתיארת אני חושבת כמו סגול...אם אולי הית מתנהגת אחרת אולי הוא לא היה מוותר בקלות..הוא מודה לך על הכייף שחלקתם וחושב שאולי בעתיד תפגשו שוב..הוא היה מנומס. אני חושבת שלאף אדם אין זכות בלעדית עלינו,ואנשים שוגים ושוגים.... בהצלחה!!!!!!! יערית

לקנא זה אופי

ואי אפשר לשנות זאת אלה להשתדל פחות, יש אנשים שאוהבים שמקנאים להם אבל כל דבר צריך להיות בגבול הטעם הטוב.

*יערית

New member
לקנא זה אופי????????

זה לא אופי...זה מן הרגל התנהגות שעובר את גבול הטעם הטוב ופוגע. ומי מקנא לרוב..ואני לא מדברת על קנאה "בריאה"אני מדברת על הדוגמא הנוכחית..לאחר חודש וחצי לקנא לכל שיחה טלפון שלו,לכל פגישה , לכל מכתב,לכל פיפס..... אנשים שבד"כ לא בטוחים,ואולי הוא לא נתן לה הרגשת בטחון שהיא היחידה שעימה הוא יוצא ולכן היא פתחה קנאה כלפיו(זה משהו אחר)אבל לקנא למישהו בצורה מוגזמת לא אהובה על אף אדם..אלא אם כן מדובר בגברים שרק כך יכולים לנפח את החזה שלהם בגאוה ולומר וואו אוהבים אותי(מה שאומר על הגבר עצמו) ושוב קנאה בריאה מתפתחת עם הזמן כלפיי חבר או בן זוג...שיחות על מערכות יחסים טובות בעבר גורם לעיקצוצים שעבורי זו קנאה,לגבר על אהבות בעבר מעבירות בי עקצוצים שמתפרשים אצלי כקנאה...אבל להרגיש שהלב מתהפך בגלל כל צעד ושעל של חבר או בן זוגי אומר לי שאין אני בטוחה במעכרת היחסים הזו,ואז יבוא הבדק בית. יערית

אלה

קנאה זה הדבר הכי מלחיץ בעולם ובעצם מדוע לקנא? כל אדם זקוק למרחב מחיה,אחד ליותר,שני לפחות אבל כשמתחילים גילויי קנאה - אני בכל אופן מיד לוקחת צעד אחור ובורחת כל עוד רוחי בי... הבסיס לקשר טוב הוא אמון הדדי וכשאין אותו לקשר אין כל ערך בעיני. מי שאינו טיפוס נאמן ישאר כזה אם תקנאי לו ואם לאו. מה ציפית ממנו בעצם? שאחרי חודש הכרות ימחק את כל עברו,את כל חבריו וידידותיו? איני שואלת רק אותך אלה בכלל את כולם כאן. מה אתם אומרים?

אוייש אלה סליחה ../images/Emo10.gif

שכחתי לברך אותך ברוכה הבאה ל
נו,הכנסי ,שבי קחי איזה כוס
אם בא לך לנשנש תבחרי חופשי
מה שבא לך. הדלת פתוחה וגם ה
כאשר הכלל החשוב ב
שלנו הוא כבוד וסובלנות האחד כלפי השני כל הדעות ,כל הרצונות רק בלי לפגוע

ELA02

New member
קנאה

קודם כל תודה עבור כל התגובות באופן אישי לכל אחד. אני לא חושבת שקנאה זה דבר חיובי אלא אם הוא במידה. אין לי ספק שקלקלתי את הקשר בגלל קנאה, אז קודם כל למדתי משהו. יותר מכך למדתי שאפשר למצוא אהבה גם אחרי הגירושים ולכן על כך אני אומרת לו תודה. ושוב תודה על הכול

אקדמאית

New member
חמודה

כמו שאת נוהגת לאמר לי... אם לא זה - יבוא מישהו אחר. אם לא עכשיו אז אח"כ. בנתיים נוחי, קחי אויר, כדי שיהיה לך כוח לסבוב הבא.

maof

New member
ולפי דעתי

לא מחייב הדבר שזה קשור למין בלבד.. ואולי הבחור פשוט ניבהל מהלחץ?? כי הרי העדת על עצמך שאת מאוד רכושנית וקנאית. ואולי התשובה נימצאת בשאלה ?? והוא כן רוצה לתת צנס לקשר אבל בצורה פחות מחייבת?? אני לא מכיר את הבחור וגם לא אותך. ואין אני רוצה להעמיד את עצמי בתור שופט מי צודק. אבל יש בכן הנשים את היכולת לדעת מי עובד עליכם, תשתמשי באינטואיציה האישית שלך ואני מאמין שתגלי את האמת. אבל טיפ אחד אומר לך אף אחד לא אוהב להרגיש לחץ ומחויבות, בנוסף לזה שזו תחילת הדרך...... ומי יודע לאן היא תוביל????????? מעוף

maof

New member
ולהזכיר דבר נוסף

מה מחבר בסופו של דבר שני אנשים יחד?? צל של חלומות.... זכרונות של העבר... ותיקוות העתיד... (רמי קלינשטיין בשינוי קל) מעוף

למעלה