חייבת לשתף אותכם

BlogTV Police14

New member
חייבת לשתף אותכם

מיום ליום אני מתחילה להיגעל מהעובדה שאני שייכת לעם הישראלי! פשוט בושה !!! וגועל !! הייתה היום תאונה בכביש בית דגן, רוכב אופנוע נמחץ בין משאיות, המשאיות המשיכו לנסוע כנראה לא שמו לב והבחור שכב מוטל על הכביש האופנוע לידו ובמשך דקה וחצי!!!! עברו לפחות 100 רכבים!! ואף לא אחד מהם עצר!!! במשך דקה וחצי לעזאזאל!! פשוט עקפו אותו מהצדדים כאילו הוא איזה קרטון שמפריע להם בנתיב!!! גועל!!!

BlogTV Police32

New member
מסכים לגמריי פשוט זוועה

אנשים פשוט נהיו אפטים איש לרעו מיום ליום נהיה פה מצב חמור יותר לא רואה משו באופק משתפר לצערנו

BlogTV Police16

New member
לכל אחד יש תחבילה שלו....

אבל צודקת גועל נפש... אבל בתכלס אם ה100 רכבים היו עוצרים בצד, זה היה גורם לפקק... התחשבו..באחרים...

BlogTV Police48

New member
יוסי

זה בכלל לא נושא לעשות עליו בדיחה ולא איכפת לי מהצרות של אף אחד ומהחבילה שהוא קיבל מישהו במצוקה על הכביש צריך לעשות כל דבר אחר ולעזור לו מדובר בחיי אדם בושה!

BlogTV Police16

New member
גברתי הנכבדה בעל מספר זיהוי 48

אני לא צחקתי ולא יעשה מדבר כזה צחוק בחיים שלי. אמרתי את דעתי בלבד.ולא ללעג חס ושלום. עכשיו תתנצלי... אני רוצה לראות הודעה מושקעת.. פרחים לבבות תפוזים כל האיקונים קדימה....

BlogTV Police48

New member
אני רוצה הסבר...

למה בדיוק היה נגרם נזק לאחרים אם היה נגרם פקק ולמה יש בכלל מידת השוואה לנזק שנגרם לבחור המסכן ואני אקבל כל הסבר שלא מראה כאן לעג

למעלה