חייבת לשתף אותכם...

mariana

New member
חייבת לשתף אותכם...

אני יודעת שישנם כאלה שמאמינים בגורל או שמאמינים במקריות. אבל מה שקורה לי זה לא במקרה אלה אני כמעט בטוחה גורללללללל אני אגיד לכם למה. ביום שישי אימי ביקשה שאני אפתח את החלון של הסלון, איך שאני פותחת אני רואה את האוטו של חברי לשעבר עובר ואז כמובן זה עושה לי משהו בלב. יום שלישי לא היה לי מצב רוח אז התקשרתי לניקולי ובינתיים עשיתי סיבוב ולאאאא רציתי לראות אותו פתאום אני רואה אותו יוצא מהבית ומתקרב לכיוון שלי, הוא לא יכל לצאת מהבית איך שאני אעבור. אז היום בבוקר יצא לי קצת לחשוב עליו,ירדתי למכולת ופתאום מי נותן לי לעבור במעבר חצייה, כןן הוא עשה לי שלום ונסע הוא לא יכל לעבור אחרי שאני אחצה את הכביש. ואחר כך אני נוסעת במונית וחיכיתי לאוטובוס בתחנה איך שקמתי לקראת האוטובוס פתאום הוא עובר לידי, היסתכל עליי ולא הוריד את העיניים כאילו חיכה שאני אגיד לו שוב שלום אבל לא התייחסתי ועשיתי את עצמי כאילו לא ראיתי אותו, אז מה עכשיו אתם מאמינים בגורל ומה זה אומר? אחרי כל מפגש כזה יש לי פרפרים בבטן למרות שזה לא חיובי. מאחלך לכם אחלה יום מרין

ליאור 30

New member
מרין נשמה

יכול להיות שהכל גורל אי אפשר לדעת אבל אולי זה גם קורה בגלל שעיקר מגורייך דייי קטן ואחד מכיר את השני ובטח את גרה ממש קרוב אליו ואז קורה ויקרה שתפגשי ותראי אותי הרבה פעמיים העיקר הוא מה את מרגישה כלפיו???? ואיך את רואה את המשך החיים שלך??????????והאם את חושבת שאחרי כל מה שהוא עשה לך את צריכה לחזור אליו?????????????והאם נראה לך שהבחור הזה פעם ישתנה ויתנהג בצורה נורמלית בלי זילזול למשל????????????????? על כל זה את אמורה לחשוב ורק אחרי זה להגיע למסקנה ועכשיו אם קצת חיוך שמעתי שאת ועזרא התגרשתם וכידוע לך אני וביתך לא מתחתנים אז אני יכול להציע לחמותי לשעבר נישואים יעלה תני חיוך ותני תשובה חיובית בבקשהההההההה אני רוצה להתחתןןןןןןןןןן אם לא אם הבת אז אם האמא העיק רלהיות קרוב אליכם חחחחחחחחחחחחחחחחח ליאור החולה עלייך ועל הבת שלך

mariana

New member
היי ליאור

הבעייה כאן לא המגורים הקרובים שלנו, אני הייתי רואה אותו פעם בשנה למרות שהוא גר ברחוב מאחורי שאין לי הרבה מה לעשות שם ואני לא מסתובבת שם הרבה. אתה יודע כאשר ניפגשנובפעם הראשונה לא ידעתי בכלל שהוא מרמלה, כי כולם הכירו אותי, אפילו הוא היה מכיר ולעומת זאת אני לא מכירה אותו בכלל, אפילו כשניפרדנו פרידה לפני אחרונה לא הייתי רואה אותו בכלל, כי הוא בבסיס והוא לא מסתובב בעיר, אבל בזמן אחרון ישנם יותר מדי מפגשים מקריים. אני בכל אופן רואה זאת כגורל. אני חייבת לספר לך משהו, אחרי כל פרידה כאשר היינו מדבריפ בטלפון בחיים לא חשבנו על חזרה אבל אחרי שהוא היה רואה אותי ברחוב זה היה עושה לו משהו בלב והיה רוצה לחזור. בפרידה לפני אחרונה לא היינו ביחד איזה חודשיים ואז הוא ראה אותי ביום כיפור בחוץ ראיתי שזה עשה לו משהו למרות שלי זה לא הזיז. אבל אחרי כמה ימים הוא היתקשר אליי וביקש מימני היזדמנות נוספת. אני כועסת על הז שכל היזדמנות שהוא היה מבקש מימני הייתי נותנת לו, אבל כאשר ביקשתי למענו היזדמנות, אתה יודע לפני כשבועיים בערך אז הוא לא רצה אבל כשהוא רוצה אז אני רצה אליו, לא יודעת למה זה קורה לי. החזרה הבאה אינה תלוי בי, כי הוא זה שצריך להישתנות ואני לא יכולה לשנות אף אחד בכוח רק אם הוא רוצה לעזור לעצמו, וכשאני אבין ואני יהיה בטוחה ולא יודעת איך אז אולי אני אחזור אליו, אין לו מגבלות רעות הוא פשוט ילדותי וזהו. מצטערת שזה ארוך ובקשר לחתונה אני לא מתקרב לנשואים אז אני מצטערת אבל אני יכולה להיתחתן איתך דרך וירטואלית
גם אני חולה עליך מרין

ליאור 30

New member
אוקי מרין אז ככה

נכון אני מסכים איתך שאולי זה גורל אבל אולי זה גם שהוא פשוט עוקב אחרייך בלי שתשימי לב אני בטוח שהוא יודע פחות או יותר את הסדר יום שלך ואז הוא עוקב ומופיע לך מול הפנים רק בגלל שהוא בטח יודע שאת כאובה מבפנים ובקשר להזדמניות אני מבכים איתך ב100% לא רק שאת לא צריכה לתת לו היום לפי דעתי אסור לךךךךךךךךך לתת ואני אסביר לך למה ויותר נכון את כבר הסברת לבד כשהוא ביקש תמיד נתת לו הזדמנות אבל שאת פעם אחת ביקשת הוא עוד חשב על זה אם אני זוכר טוב ורק אחרי זה אמר לך לאאאאאאאאאאא מסכים וזה דבר הכי גרוע סימן שהוא רק רוצה לשחק איתך ועל תאכלי את הלב ובקשר לחתונה אוקי אני רץץץץץ עכשיו ישר לרבנות אבל בינתיים אני מעוניין בוירטואלית
ליאור

golem

New member
מרינגו יפה שלי ../images/Emo24.gif

מרין חמודה, כמו שליאור אמר - זה אולי די הגיוני שתיפגשו - אבל ואני יגיד את זה קצת פוגע "אז מה"... הרי גם את הבנת, לפחות למצב העניינים הנוכחי, שאתם לא מתאימים - ולא טוב לך איתו. אז זה שאת רואה אותו - לא אומר שאת צריכה לחזור אליו. גם לי הייתה חברה - שהיתה אכזבה - שגרה 2 דקות ממני - אז הייתי רואה אותה המון -> אולי זה היה סימן לגורל אבל עכשיו היא נשואה באושר - ואני לא איתה וממשיכים את החיים שלנו. לכן חומד, תמשיכי - אל תחכי לו - ותמשיכי הלאה.. ועוד שני דברים : 1) בחייאת מרין - אני לא אוהב לראות את הסימן
אצלך - תנסי כמה סימנים אחרים כמו
ועוד כמה בסגנון הזה. 2) ליאור - עוד לא תהגרשתי ממרין כ"כ מהר - עד שהיא הסכימה...
אוהבבב אותך חמודה
(ומעכשיו כל הודעת שלך - הלוואי שתיגמר ככה...)

ליאור 30

New member
אהלןןןןן אחי בוקר טוב לך

אוקי אוקי לא ידעתי מה קרה היא רוצה ממך הרבה מזונות???????????????? אז תתן לה כבר אוף איתך יא קמצןןןןןןןןןןןןןן אני רוצה להתחתןןןןןןןןןןןןןןן כבר רוצה ילדים יפים כמוהו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יעלה יום טוב

mariana

New member
אתה גורם לי ../images/Emo13.gif

אני חולההה עליך אבל ליאור אתה רואה שהיופי לא תמיד עוזר אולי זה כייף לראות אנשים יפים, אבל אף אחד לא מתחיל איתך כי חושב שלא תיהיה שלו בעתיד, ואם אתה כבר שלו אז הם עסוקים בלקנאות כל הזמן ולסגור אותך בבית ואני מקווה שלא כולם כאלה. אוהבתתת אותתךךךךךךךךך מרין

mariana

New member
נשמה אני לא מחכה לאף אחד

לא שלא טוב לי להיות לבד, אבל אני מין בן אדם שלא אוהב להיות לבד. אני כבר אמרתי שאני
אותך? אם לא אז אני חולההההההההההההה עליךךךךךךךךךךך אתה פשוט גורם לי לשנות את הדעות שלי מקצה לקצה.
עכשיו בסדר?? מרין

golem

New member
חמודה ../images/Emo24.gif

לא התכוונתי שתישארי לבד - אלא שלא תחכי לו - וזה אומר שבהחלט אפשר ללכת ולנסות כיוונים חדשים - אם צצים לךבדרך כאלה.. אגב שאלה לי - ואם ענית על זה פעם אני מצטער - הבחור שיצאת איתו אז - בן27 נדמה לי, מה היה איתו בסוף?? סליחה - אבל אני לא זוכר
את משתפרת לאט לאט בהודעות הסיום שלך.
חולה עלייךך חמודה

mariana

New member
תשובה

אם הבחור הזה יצאתי 3 שנים ואז ניפרדנו בדרך הקשה שלא תיארתי לעצמי שזה יהיה כך אחרי חודשיים של פרידה גיליתי שיש לו חברה חדשה, רציתי למות אחרי חצי שנה של פרידה הוא היתחתן איתה כלומר אחרי 3 חודשים שהוא מכיר אותה. ועכשיו יש לו ילדה שקוראים לה מעיין, זה השם שאני הכי אוהבת והוא יודע שזה השם שאני רצתי להביא לילדה שלנו, והוא כמובן היה חוצפן וקראה לילדה בשם שאני הכי אוהבת והייתי כמובן מופתעת. דווקא עכשיו לפני קמה דקות היתקשרתי אליו ודיברנו קצת ת´אמת הוא מכיר אותי יותר טוב מכולם ואפילו יותר טוב מאריאל אז כשאני צריכה עזרה או יעוץ אני פונה אליו. אני אגיד לך את האמת אני הפסדתי את הבחור הזה, פשוט לא ערכתי את מה שהיה לי ביד ועכשיו לפעמים אני קצת ניזכרת וכואב לי שפיספסתי ואישתו המחשפה נהנית, שיהיה לה לבריאות עכשיו הכל יותר ברור? אוהבת מרין

golem

New member
סליחה..בלבול שלי..../images/Emo13.gif

התכוונתי עם הבחור השתקשר אלייך לפני איזה חודש או משהו כזה - מתי שבערך היה המפגש הקודם..
אוהב עזרא..

mariana

New member
עכשיו אתה מסביר את עצמך

תגיד לי שאתה מדבר על נסים שהייתי אמורה להיפגש איתו. כן בסוף ניפגשתי ולא היה משהו כי לא רציתי שיהיה משהו בינינו והוא הבין שאני עדיין אוהבת את אריאל. הרי הוא ידיד של חברה טובה שלי והוא כל הזמן אומר לה תסדרי בינינו משהו כי הבנתי שהוא נידלק עליי, אבל מה אני אעשה שזה לא הדדי. וזהו עכשיו אתה מסביר את עצמך. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתת מאוד מרין

golem

New member
עכשיו הבנתי..../images/Emo13.gif

תזכרי בסך הכל אני גולם - מסבירים לי לאט - אני מבין
אוהב אותך עזרא

@@

New member
מרין יפה שלייי

הודעה שלישית שאני מנסה לשלוח מקווה לטוב. אז ככה אחותי, יש דיווחים ואני לא מקבלת באותם בשידור ישיר? את תדאגי, אני אחזיר לך! ג ו ר ל את יודעת שגם אני מאמינה בגורל וכיו"ב, אבל יקירתי תכל´ס שורה תחתונה, מה יצא מכל המפגשים הקצרצרים הללו???????? הצעת נישואין???????? הצהרת אהבה???????? לא ולאאאאאאאא כלום, אז עזבי אותך גורל ועזבי אותך שטויות. פרפרים? ימשיכו עוד להיות לך, אבל זה לא אומר שאת צריכה לדרוך במקום. הלאה להמשיך הלאה אלא את את לא רוצה להיות כמוני. אוהבתתתתתתת אותךךךךךךךךךך ריקי

mariana

New member
את לא מתארת לעצמך ....

מה עשיתי עכשיו התקשרתי לחברי הראשון כדי שאני אקבל מימנו חיזוקים, כי הוא מכיר את אריאל יותר טוב. לפחות לא יותר טוב מימני אבל מכיר. אני רואה שיש לך המון עבודה לכן אני לא רוצה להפריע לך ולשמוע כל פעם את השיר: "סנצ´ורי 21 לההה לההה מודל נדל"ן" אני כבר מכירה את השיר בעל פה ואני מחכה גם לטלפון ממך בערבים אבל אני לא מקבלת אז מה קורה איתך? אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבתתתתתתתתתתתתתתת מריומה מרין

ליאור 30

New member
ריקי כל מה שאמרתי למרין

אני אומר לך תחשבי על זה בדיוק לגבייך גםםםםםםםםםםם וקחי
ליאור

למעלה