חייבת לשתף אותכם :)

LINKING5

New member
חייבת לשתף אותכם :)

היי בדר"כ אני קוראת סמויה אבל אני חייבת לשתף אותכם הלכתי לקוסמטיקאית לשים לק, וציפורן אחת הייתה סדוקה הקוסמטיקאית טענה שיש לה משהו מרוסיה שלא משתמשים בארץ מה זה? זה היה מן רשת כזו שהיא הדביקה לי על הסדק בציפורן שם על זה דבק ( אינ חושבת) ואח"כ לא זוכרת או שהשאירה כך או שהורידה לאחר מכן היא פשוט מרחה לי הכל כרגיל והציפורן נראת ומחזיקה יופי יופי!!! טפטו טפו טפו בעבר שזה קרה לי מרחו לי דבק רק על האזור וזה מהר מאוד נשבר שוב.. מישהו יודע על מה אני מדברת? כי אני אשמח לקנות את זה מחו"ל... תודה מראש

LINKING5

New member
נכון אני גם זוכרת שראיתי את זה

אבל זה ממש מסובך יחסית למה שהיא עשתה... היא בכלל לא הדביקה את הרשת הזו הרשת עצמה הייתה מדבקה ואז רק על הרשת שמה דבק... מה שהופך את העניין לממש פשוט... מישהי בכל זאת יודעת איפה קונים את ה"רשת" הזו? תודה

devilz

New member
אני גם מכירה בעיקר את התיון..

אבל אני זוכרת שראיתי פעם משהו של אורלי לתיקון ציפורן שבורה.. לא יודעת בדיוק מזה...

Osnatz1

New member
חפשי SILK WRAPS או SILK PATCH

אבל במדריכים שראיתי גם אלו שהם ממש בצורה של הציפורן, חייבים לשייף אחרי זה עם באפר כדי שזה לא יהיה גבשושי על הציפורן.. בכל מקרה אם את קונה כאלו, חבל לעשות על כל הציפורן, מספיק לשים את זה רק על הסדק..

Osnatz1

New member
שתהיה בריאה הקולט הזו

לא מסוגלת לראות וידאו שלה בלי לשים אותה על MUTE.. קול כזה מונוטוני ומעצבן לא שמעתי בחיים.. אבל כן, לזה התכוונתי
אמנם זה לא יקר אבל הפעולה של התיון זהה בדיוק אז קצת חבל על הכסף, השימוש בתיון מוסיף בדיוק עוד פעולה אחת- למרוח דבק לפני ששמים אותו כי הוא לא מגיע כמדבקה כמו הSILK WRAPS..

LINKING5

New member
השאלה היא

מריחת דבק ( אני נגיד השתמשתי בשל ביוטי קר שאני מניחה שזה זבל ) האם היא לא פוגעת בציפורן או בגדילה אח"כ, עם הSILK WRAPS האלה נראה שפחות דבק נדבק על הציפורן לא ככה?

Osnatz1

New member
אל תשכחי שמדובר בציפורן שבורה,

אז גם אם זה פוגע בציפורן, מדובר בציפורן שגם ככה אין לה עתיד חח. זה הרי לא מאחה את הסדק, זה סה"כ פתרון לשמור על הסדק שלא יגדל ושהציפורן לא תשבר לחלוטין עד שהיא תאריך וכבר יהיה אפשר לגזור את החלק הזה.. בכל מקרה דבק ציפורניים יורד עם אצטון אז לא הייתי דואגת מזה, רק שמה לב שהדבק לא זולג לכיוון הקיוטיקלס.

למעלה