חייבת לשתף אותכם.

YULI9

New member
חייבת לשתף אותכם.

מזמן לא נכנסתי לפורום, אני משתמשת בשיטת הסוד די הרבה ביום יוםלפעמים בהצלחה ולפעמים לא, היום קרה לי מקרה מדהים . באוטו בדרך לסופר חשבתי על שתי חברות עם אחת מהן הקשר בעיקר טלפוני, אנחנו גרות רחוק ונפגשות אחרי תכנונים רבים בערך פעם בחצי שנה, עם השניה גם הקשר הטלפוני הוא לעיתים רחוקות ולא נפגשנו כשנתיים, שלשתינו היינו חברות טובות בשנות בית הספר וכיום כל אחת פנתה לדרכה. בזמן הנסיעה נזכרתי בהן וחשבתי לי שכדאי להתקשר ולנסות לארגן מפגש של שלושתינו בבית קפה, תיארתי לי כמה נחמד זה יכול להיות, המחשבות היו סתם, בלי קשר לשיטת הסוד. בזמן הקניה בסופר פתאום שמעתי מישהי קוראת לי, הסתובבתי והנה אחת החברות קוראת לי, אמרתי " בדיוק חשבתי עלייך היום", אחרי שיחה ארוכה למדי נפרדנו. בדרך הביתה פתאום ראיתי את החברה השניה באה מולי, אני עדיין המומה, מעולם לא ראיתי את השיטה פועלת באופן כל כך ברור ומוחשי.

YULI9

New member
כיף שיש סיבה לפעמים לעצור ולהכנס../images/Emo140.gif

זה לא אומר "שהשיטה" פועלת

את אמרת בעצמך שלא החלטת לחשוב עליהן.. שזה לא היה קשור לסוד.. זה פשוט עלה לך לראש, את אפילו לא יודעת מאיפה.. זה הביצה והתרנגולת.. סינכרוניזציה עם העולם.. אינטואיציה.. מציאות .. הכל יחד. אי אפשר להפוך את זה לשיטה.. זה משהו הרבה יותר עמוק מזה.. אבל לפחות אנחנו כן יודעים שאנחנו והמציאות זה אותו דבר.

kikona126

New member
אני מסכימה איתך!

גם לי קרה משהו בסגנון השבוע... והבנתי שמתי שיש מחשבה עמוקה היא קוראת... קצת מזכיר לי את הקטע בהארי פוטר, בספר השני בו הפניקס מציל את הארי. ודמבלדור אומר לו, לבטח דיברת עלי טובות, בגלל זה הוא הגיע
אם היה לי את הספר בעברית הייתי מראה לך

ע ו פ ר ה

New member
איזה יופי! הסוד עובד!../images/Emo6.gif

היום חשבתי עליך, שאתה חסר פה בפורום. והנה אתה פה. הסוד עובד! זו לא בדיחה, זה אמיתי. באהבה עופרה

אז לפי השיטה

לא הייתי אמור לבוא .. כי חשבת שאני חסר .. והיות שזאת הייתה המחשבה שלך.. הייתי אמור להיות חסר

ע ו פ ר ה

New member
לפי התגובה שלך

הבנתי שלא כתבתי במדוייק מה חשבתי.
בוא נעזוב ונמשיך הלאה לדברים חדשים. באהבה עופרה

YULI9

New member
זה עובד גם כשלא מתכוונים

אף אחד לא טען שהסוד עובד רק כשמתכוונים לכך, דווקא כשסתם מחשבה עוברת בראש ומתגשמת זה מראה שהתאוריה נכונה במיוחד שהסיכויים ששלוש התנאים , חשבתי עליהן יחד ושתיהן נקלעו יחד איתי למקום שהן בדרך כלל לא נוהגות להגיע אליו הם נמוכים מאוד.

אז יש לי "תיאוריה" חדשה בשבילך

היות ואת כל כך אוהבת תיאוריות. אנחנו לא יוצרים את המציאות עם המחשבה.. אנחנו מתקשרים איתה, היא מתרחשת, ולפעמים אנחנו נקבל מידע מוקדם על משהו שעומד לקרות, אינטואיציה. לפעמים זה דרך משהו שמזכיר לנו משהו שבא בדיוק בזמן הנכון כדי לעורר שרשרת תגובות שתביא לנו את המידע. זה לא שאנחנו יצרנו את המציאות הזאת. מה דעתך על התיאוריה הזאת?

shanula

New member
../images/Emo204.gifהמחשבות הן ישויות בפני עצמן

אני רואה את המחשבות כמעיין ישויות נפרדות מאיתנו שמרחפות סביבינו. אנחנו בעצם מזמנים אותן אלינו בהתאם למצבנו הנפשי,הרגשי,הרוחני וכו'

Darek engel

New member
ערב נפלא

אני מאמין שהכח רצון שלך הוא שהפגיש ביינכן את ממש רצית בכך ואין שום סיבה שזה לא יקרה . אנחנו חזקים מאוד רק אנחנו צריכים לדעת ללמוד איך לתעל את הכח שלנו לצד החיובי .שיהיה לכולנו ערב נפלא.

b e s i n k a

New member
אני חשובת ש..

לדעתי אנחנו דווקא כן יוצרים מציאות, אבל זה לא קורה כלכך מהר, זה תהליך שמתווצר על ידי מחשבה מסוימת שחוזרת על עצמה זמן מה. במקרה שתיארת זה היה פשוט צירוף מקרים ו/או אינטואיציה, שכל אחד יקרא לזה איך שרוצה. בכל אופן העיקר שנהנית :)

למעלה