חייבת לשפוך קצת את הלב

אמאלולי

New member
חגיתלה יקרה ../images/Emo24.gif

לצערי, לא יכולה לעזור בענינים הרשמיים אבל שולחת
ים חזקים חזקים ומתפללת בכל לבי לבשורות טובות, על אף הכל! ושוב...

חגיתלה

New member
../images/Emo124.gifעדכון

אז גם הבוקר הייתי ברמת מרפא. הזקיקים גדלו ועכשיו הם 8 בגדלים של 15-18 מ"מ. רירית 8 מ"מ. בכיתי לאחות שבבקשה מישהו יסביר לי מה קורה אצלי. היא פשוט מדהימה. סגרה את הדלת חיבקה אותי והסבירה לי הכל. לא שיצאתי מעודדת אבל לפחות התחלתי להבין. אתמול E2 היה 980 ולכן הם קצת דואגים. היום הוא עלה עוד יותר. קיבלתי חופש מהמחטים גם אתמול וגם היום. מחר בבוקר שוב אני שם. היא אמרה שיש הוראה חדשה של משרד הבריאות לא לעשות הזרעה למי שיש לה יותר מ4 זקיקים בשלים אז לא בטוח שתהיה הזרעה מה שאומר במקרה שלנו הכל לפח. אבל יכול להיות שכן הכל תלוי הם לא יודעים וגם אני לא. אני רק יודעת שאני עייייייפפפפפפהההההה מלקום כל בוקר לרמת מרפא ולהגיע מספיק מוקדם כדי שאני גם אגיע למשרד בלי לעורר יותר מדי תהיות. מצטערת ששוב יצא לי כל כך ארוך. תודה לכל החיבוקים והעידודים.

סביון1

New member
חגית לפני כמה ימים כתבו פה על אישה

שהיו לה הרבה זקיקים בהזרעה ולכן הציעו להם לעשות שאיבה (IVF) באופן חד פעמי כדי לא להפסיד את הזקיקים. אני לא יודעת עד כמה מתאים לך עכשיו IVF אבל העליתי את הרעיון כדי שתוכלי לחשוב על זה למקרה שממש חבל לך על הטיפול הזה.

ליזט2

New member
ווואי מתוקה איזה טירטורים ....

ויש התקדמות !!!! אני נורא בעד מה שהציעה סביון הסיכויים גם יעלו מתוקה אני מקווה שיצליח לכם לעשות משהו עם כל הפירות החודש ואל תוותרי תחשבי על כל דרך.... משהי אמרה כאן היום או אתמול שכל טיפול שמתחיל בנאחס יסתיים בהריון .... הלוואי שה' יפצה אותך על כל היסורים שאת עוברת !!! מתוקה הכי חשוב לחשוב טוב יהיה טוב!!!

חגיתוש ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

מצטרפת לדעתה של סביון - ומאמינה בכל ליבי שיהיה בסדר!! וכול התקדמות מקדשת תמטרה - הלואי מחזיקה לך

חגיתלה

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo45.gifתחזיקו לי אצבעות

גם הבוקר הייתי ברמת מרפא. חתמתי קבע. זקיקים גדלו. היום הם כבר היו 17-19 מ"מ. 7 במספר. אחד נעלם. לא. הוא לא בייץ. הרירית עלתה ל8.7 מ"מ. חמודה לא? אפילו חייכה כשצילמו אותה. בדיקות דם הראו עליה לא נוראית בהורמונים. הזרקתי כוריגון היום. החליטו לעשות מחר הזרעה. כן כן מחר. הרופא אמר שזה יהיה בסדר. האחות טוענת שהוא חסר אחריות. בכל אופן מחר בבוקר נרוץ, נמסור, נחכה, נפתח פיסוק ונתחיל לעבוד ולטפס על הקירות. תודה לכל מי שתמכה ועזרה השבוע.

babywishing

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

איזה כיף
מחר תפזרי עלינו אבקת הריון
, ואל תשכחי לשתות והמון

סביון1

New member
בהצלחה!

גם אני חתמתי קבע ברמת מרפא. אולי התראינו הבוקר? שיהיה המון בהצלחה (לא יותר מידי, אנחנו לא רוצים שביעיה)

vif

New member
בהצלחה../images/Emo41.gifכל הכבוד לרופא 7 זה מזל|חי

osi28

New member
בהצלחה חגיתלה מחזיקה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה