חייבת לשאול

• פותח הנושא kml4e
  • פורסם בתאריך

kml4e

New member
חייבת לשאול

שלום לכולם אני חדשה פה אבל החלטתי לשאול...כמה שאלות לאלה שרואים בארה"ב אני לא ילדה שאוהבת להישאר במתח...אז שיהיה אחרי הפרק שהיה בהולמרק אני חייבת לדעת אם רורי כבר סוף סוף תחזור לגס!!! ותעזוב את לוגן....יש סיכוי שזה יקרה? האם לוק ולורליי יתחתנו?! ומה עם כריס לא ממש הבנתי מה הוא קשור ומה יהיה איתו בהמשך... תודה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifעונה שביעית עד פרק 11.

לפי מה שראיתי עד עכשיו.. [וקשה לי להאמין שמשהו השתנה בפרק ששודר.] רורי לא תחזור לג'ס. אין יותר ג'ס. השחקן משחק בתוכנית חדשה "הירוז" וקשה לי להאמין שיחזור להופיע בגילמור. רורי נשארת עם לוגן. לורליי ולוק לא יתחתנו. מה יהיה איתו בהמשך? את זה אני לא אהרוס לך. אני רק אגיד..שהוא די יחזור לתוך העלילה..
לא יעלם.

kml4e

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif

אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקק את חייבת להרוס לייייייייייייי איך הם לא יתחתנו?!?!?!?! ולמה רורי נשארת עם לוגן?! הוא כזה אידיוטטטטטט ומה עם כריס אני שונאת אותו ולמה הכוסון לא יחזור?!?! דייייי חחחח את לא מבינה איך הפתעת אותי עכשיוווווווווווו

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifמעליייייייי!!!!!!!!../images/Emo46.gif

למה את לא מסמנת..?????????????????????? אני סימנתי כ"כ מסודר וטוב, עניתי לך למרות שלא שרשרת לשרשור שאלות.. ואת מגיבה בלי לסמן ספוילר?
בלהההההההההה.

kml4e

New member
פאקקקקקקקקקקקקקקק

אימאללללללללללללללה מה עובר עליך?!?!?!?! אני לא מכירה תחוקים שלכםם שיטטטטטט בואנה מה נסגר איתךךךך ת-י-ר-ג-ע-י

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif תירגעי עם ההתבטאויות שלך.

כל מי שכותב בפורום מתבקש קודם כל לקרוא את הכללים שאנחנו מבקשות לשמור עליהם. זה כתוב לך למעלה גדול ובולט. אם לא עשית את זה, זו אשמתך, ואין לך שום זכות לתקוף אנשים שכן מנסים להתחשב באחרים. להבא אני פשוט אמחק הודעות כאלו, אז בבקשה, תירגעי.

hbam

New member
אם נדייק:"אז בבקשה, ת-י-ר-ג-ע-י"../images/Emo13.gif

למעלה