חייבת לשאול....
האם לגננות בשעת האוכל קשה לקלף תפוח אשר הוריו בכוונה שלחו לא מקולף בגלל שהצבע משתנה?
האם זה לגטימי שהגננת תבקש מהוהורים שיקלפו וישלחו, כי הרי זה ברור שאחרי שמקלפים זה מאבד מהטריות.
והאם זה לגטימי שגננת תגיד ביום הראשון של הגן: ״לא אומרים לא ל-..(שם הגננת)״?
אם אני לא טועה, להגיד משפט כזה מונע מהילד לבטא את עצמו ליד ניכוחות של אותה גננת.
האם זה חינוכי בכלל להגיד דבר כזה לילד?
הילדה שלי אמרה ״לא״! על משהו שהתבקשה.
צורת (טון ואופן הפנייה) הפנייה לא היה לרוחה (היא מודעת מה זה רוך ומה זה קול צועק) ובגלל זה סירבה.
וכאשר צעקה (הגננת) הילדה מהלחץ נענתה לבקשה.
עכשיו נוצר מצב שאני מאבדת אימון בגננות.
כתוצאה ממה שקרה הילדה מגלה לי נסיגה מפני הגננת, ומזכירה את הגננת הקודמת שאליה נקשרה וכל הזמן משווה את הגננת הניכוחית לגננת הקודמת ואומרת לי שהגננת הקודמת ידעה לבקש יפה וכשהיא ביקשה יפה ממנה היא כמובן הקשיבה במיידי ואף נעתרת (הילדה) לעזור יותר.
מאז הילדה שלי לא בגן.
מאוד מתלבטת לקחת אותה, ואני בכיוון של לחפש לה גן אחר, והיא עצמה ביקשה ממני זאת.
בעיניין גן אחר שתינו מסכימות, ואני אהיה יותר רגועה אם אדע שיש לה גננת אחרת יותר רגועה ואנושית.
תודה מראש למגיבים
האם לגננות בשעת האוכל קשה לקלף תפוח אשר הוריו בכוונה שלחו לא מקולף בגלל שהצבע משתנה?
האם זה לגטימי שהגננת תבקש מהוהורים שיקלפו וישלחו, כי הרי זה ברור שאחרי שמקלפים זה מאבד מהטריות.
והאם זה לגטימי שגננת תגיד ביום הראשון של הגן: ״לא אומרים לא ל-..(שם הגננת)״?
אם אני לא טועה, להגיד משפט כזה מונע מהילד לבטא את עצמו ליד ניכוחות של אותה גננת.
האם זה חינוכי בכלל להגיד דבר כזה לילד?
הילדה שלי אמרה ״לא״! על משהו שהתבקשה.
צורת (טון ואופן הפנייה) הפנייה לא היה לרוחה (היא מודעת מה זה רוך ומה זה קול צועק) ובגלל זה סירבה.
וכאשר צעקה (הגננת) הילדה מהלחץ נענתה לבקשה.
עכשיו נוצר מצב שאני מאבדת אימון בגננות.
כתוצאה ממה שקרה הילדה מגלה לי נסיגה מפני הגננת, ומזכירה את הגננת הקודמת שאליה נקשרה וכל הזמן משווה את הגננת הניכוחית לגננת הקודמת ואומרת לי שהגננת הקודמת ידעה לבקש יפה וכשהיא ביקשה יפה ממנה היא כמובן הקשיבה במיידי ואף נעתרת (הילדה) לעזור יותר.
מאז הילדה שלי לא בגן.
מאוד מתלבטת לקחת אותה, ואני בכיוון של לחפש לה גן אחר, והיא עצמה ביקשה ממני זאת.
בעיניין גן אחר שתינו מסכימות, ואני אהיה יותר רגועה אם אדע שיש לה גננת אחרת יותר רגועה ואנושית.
תודה מראש למגיבים