חייבת לקטר

נכון שברגע שהוצאת

פתאום הדברים נראו קטנים יותר? זה היתרון בלספר... אז קודם כל מקווה שאת מרגישה כבר יותר טוב עצות אין לי (אני מוכנה לשלוח לך ת'מינוס שלי מהבנק...) אבל כל השאר מסתדר עם מוכנים לוותר קצת מפה להחליק קצת משם והכל יושב טוב...

yaelli10

New member
דפנה יקרה ../images/Emo24.gif

לפי דעתי את צריכה קצת חופש. ז"א תקחי לך יום אחד של כיף. את בר לסבים ולסבתות. ואת ואך ורק את תנפשי לך קצת. שיחה עם חברה קרובה, אמבטיה טובה ושינת צהריים יעשו את העבודה. את פשוט תחזרי חדשה. זה ממש לא קל להיות אמא 25 שעות ביממה, ולפעמים את צריכה את המנוחה שלך. בר ישמח לראות אמא מאושרת. מאוד מקווה שיבטלו את המילאוים של גולן ושתחגגו את יום הנישואין בדיוק כמו שרציתם.

רק עכשיו הגעתי להגיב

וראיתי שקצת התעודדת ושמת תמונה מקסימה
של בר. אם לא אמרו לפני, (אין לי זמן לקרוא), אחרי שנת לילה הכל יראה אחרת. תנסי לישון הלילה ומחר תקומי כמו חדשה. אם את יכולה לסדר לעצמך כמה שעות חופש, זה רק יוסיף. חוץ מזה, מזדהה עם עניין השערות ועם המינוס בבנק... ומוסיפה
ליתר בטחון!

אור100

New member
אפשר לספר את ניקו לא?

מקווה שתחגגו בכל זאת את יום הנישואים. ומחזיקה שהמינוס בבנק פשוט יעלם... תחזיקי מעמד

דפנו'ש - קחי הפסקה

אני חושבת שאת צריכה איזה יום חופשי לעצמך כדי למלא מצברים. זה מה שקרה לי היום. פשוט הלכתי ובזבזתי כסף על עצמי לשם שינוי ולא קניתי כלום לילדים ולא לבעל ולא לבית. אז קחי קצת זמן לעצמך, תשאירי את בר עם סבתא (מבטיחה ששניהם יהנו) ותפנקי ותצפרגני לעצמך. חוץ מזה שתמיד אפשר לצאת לחגגו בשבת, אחרי שמאפסנים את בר ויוצאים לבילוי זוגי. אז שיהיה במזל טוב
וכמובן
גדול ממני

טוטי30

New member
בין הפרשי השעות ורועי - אני כבר לא

מעודכנת.... אני שמחה שאצ מרגישה כבר יותר מעודדת ושדברים נכנסו לפורפורציות ברות שליטה. את יודעת שאני אוהבת אותך שולחת לך בכל זאת טון של
ים ו
ים

הגרי3

New member
דפנ'לה, חבלי המון ../images/Emo24.gif

מקווה שמצב הרוח ישתפר, קיבלת את כל העצות החכמות ורק נותר לי לשלוח עידוד וחיזוקים (יש ימים כאלו). מצד שני, מבט אחד בילד המתוק שלך בטח ממלא אותך בכל כל כך הרבה אנרגיות, לא?

ayelet i

New member
../images/Emo24.gif דפנה'לה...

לפי הודעת הבוקר טוב שלך מהבוקר (יום שישי) הכל הסתדר וקמת אל יום חדש שנראה הרבה יותר טוב מקודמו, צודקת?... אז מאחלת לך סופשבוע נפלא ושולחת לך חיבוק וירטואלי עד שתהיה לי הזדמנות לתת לך אחד על אמת!

דפנ'לה../images/Emo24.gif הנה היום כבר יותר טוב

ויום שישי הגיע. אם גולן היום לא ב
אז מחר הוא בטוח ב
ואולי תוכלו לחגוג מחר אם לא ביום ראשון. סופ"ש נעים

galala

New member
אחד מאותם ימים...

אם לא היו לנו לפעמים כאלה ימים איך היינו יודעים להעריך את הימים הטובים? שיחזרו מהם הימים הטובים ואפילו השגרתיים

osnatyD

New member
אני מאמינה שקצת באיחור אבל

אפשר לתת תמיד לא? אסנת

למעלה