חייבת לקטר

dafgol

New member
חייבת לקטר ../images/Emo123.gif

אני על סף התמוטטות כבר וחייבת להוציא קצת קיטור מהלב.ואם לא פה אז איפה.... לא ישנתי כל הלילה אחרי מריבה עם הבעלול. בר לא רוצה לעצום קצת עיניים , הוא ער כבר מ 6:20 הבוקר. חם לי ואין מזגן. יש ערמות של כביסה לקפל ועוד ערמות לכבס. יש לניקו נשירת שיער ונמאס לי לטאטא ו\ או לשאוב ת'ריצפה כל הזמן. יום ראשון יש לנו יום נישואין ותכננו שהיום בעלולי יעבוד עד מאוחר כדי לא לעבוד מחר ואולי יום ראשון שנחגוג כמו שצריך, אז היום הוא יגיע בעשר בלילה ויעבוד גם מחר וכנראה גם יום ראשון. נוסף לכל הוא צריך לצאת למילואים שבוע הבא , המפקד שלו אמר שכנראה יבטלו את המילואים אבל עדיין לא הגיע ביטול...אז אנחנו לא יודעים... המינוס בבנק לא נעלם. עוד שעה אני הולכת ללוויה של אבא של חברה שלי ( לא נכנסת עם בר לבית העלמין ). קשה לי היום....... זהו רק רציתי להוציא החוצה. תודה למי שקרא\ה עד פה.

דפנה בכחול, בואי נעשה לך סדר../images/Emo24.gif

קודם כל קבלי עוד אחד כזה
כי זה בעצם הכי עוזר... אני מזדהה איתך, שונאת ימים כאלו. אז קודם כל תפעילי ונטילטור, יש לך? קפלי את הכביסה כשבר שוכב לידך עד שיתעייף קצת ואז שניכם תלכו לנוח. אח"כ כשתקומי הדברים יראו הרבה יותר קלים את ליבי אנחנו מסרקים במסרק צפוף למנוע נשירה, נסי גם לסרק את ניקוי, או לספר אותו, שניהם טובים. לגביי המינוס בבנק? למי אין את זה תגידי לי? ולגביי הלוויה, אין לי מילים, אני בעצמי מנסה להימנע ככל האפשר מללכת לבתי קברות אבל לפעמים אין ברירה... מי שומר לך על בר? שולחת לך מלא נשיקות ושיעבור היום הפויה הזה מהר! דניאל

dafgol

New member
../images/Emo51.gif על העידוד

סתם יום כזה....אני יודעת..... אין לי מי שישמור על בר...כל המשפחה בלוויה , אני אלך איתו אשתתף בצער אבל לא נכנסת פנימה לבית קברות , אח"כ נלך אליהם הביתה. גם את ניקו אנחנו מסרקים במסרק כזה....זה לא ממש עוזר .... לגביי הכביסה....אולי בכל זאת יבואו בלילה הגמדים כמו באגדות....או שאני סתם מאמינה בפיות וגמדים.... הגעתי למסכנה שבר יכול בשקט לעשות ת'פרסומת לאנרג'ייזר....לא עוצר לרגע.... טוב אני חייבת להתארגן. תודה על העידוד ודש"ח בבית

dafdaf

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

מזדהה עם בעיית השערות...

גם בינגו שלנו משיר שיער בטירוף!! פשוט כל הבית מלא בשערות ומה לעשות גם מעיין מלאה בשערות של בינגו: בפה, בין האצבעות בידיים, על הבגדים שלה, בין הקפלים ברגליים (אני יודעת, אני אמא איומה) כבר שלושה שבועות לא עשינו ספונג'ה והבית מג'ויף שחבל על הזמן. בין העבודה לבית ולמעיין ולבינגו (וגם קצת לבעל) אין לי זמן אפילו להשתין. אני לפעמים תופסת שהפעם הראשונה ביום שאני יושבת בשקט זה כשאני מניקה את מעיין אחרי הצהריים. מותק, אין לי פתרונות רק המון הזדהות וימבה
ים.

ammy

New member
יש ימים כאלה ,שולחת לך ../images/Emo24.gif

דבר יחיד שאני יכולה לאחל לך שיעבור היום הזה כמה שיותר מהר. אולי תנסי לעשות מקלחת זה עוזר קצת להתקרר .לגבי שיער של כלב ,אנחנו באותו סיפור ואפילו שסיפרנו רוקי ,עדיין יש שיערות בכל מקום וגם על מאיה .אני כבר לא מתרגשת מזה .מקווה שבעלך לא יצא למילואים ותגגו את יום הנישואין. תהיה חזקה ,מחר יהיה יום יותר טוב.

יש ימים כאלו...

שכלום לא הולך ונראה שכל מה שסביבך מתפקשש,מתקלקל או נגדך. כשאני רבה עם האיש (מה שקורה יותר מאז הולדת אביתר, מענין אם זה אצל כולן??) וכועסת נורא אני מסתכלת על אביתר וזה עוזר לי להירגע.בכלל בזמן האחרון אימצתי לי שיטת "הפוך על הפוך",את כועסת על גולן, לא בא לך לדבר איתו-תתקשרי ותגידי לו כמה שאת אוהבת אותו-זה יפתיע אותו וישחרר אותך מהרבה כעסים. בקשר למזגן-קודם כל אתם מוזמנים אלינו, אפשר לקנות מאוורר עם ראש ענקי שמקרר ממש מעולה. בקשר לניקו ולשערות-לא יכולה לעזור. אל תוותרו על לחגוג את יום הנישואין,גם אם זה יתאחר קצת. משתתפת בצער חברתך. מקווה שההודעה הבאה שלך תהייה יותר שמחה!!!

דפנהלה, אני כ"כ מבינה אותך../images/Emo24.gif

נגד הימים האלה אין מה לעשות פשוט לתת להם לעבור(לזרום) אפילו שאין חשק לכלום. אני בהחלט מבינה את כל הבאסה של עבודות הבית ועוד כשהבעל כמעט ולא נמצא בכלל בבית, אבל את יודעת: ככל שדוחים הם מתווספים. המריבות עם האיש אני יכולה להגיד לך בביטחון, נובעות אך ורק מהעובדה שאנחנו בבית, והם כמעט אף פעם לא, וכשהם באים הביתה, אז פשוט יש עוד תינוק לטפל בו
(עצוב אבל נכון).-טוב נו, לא תמיד.
בקשר ל
, אין מה לעשות זאת תק' של נשירה, אבל המסרק בהחלט עוזר. מביאה את תנחומי הכנים לך ולחברתך, שלא תדעו יותר ימים כאלה.
מקווה שקצת עודדתי
, אם בא לך לשפוך את הלב, אני תמיד מוכנה להקשיב.
ות לאנרג'יזר

yaelli10

New member
כן ../images/Emo45.gif

בקשר ריבים עם האיש אחרי הלידה... אבל ריבים רק מחשלים.

dafgol

New member
ההתפיסות נורא כייפית אח"כ....../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

twiti

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

לצערי יש גם ימים כאלה
. אני מזדהה איתך מאד בעניין ניקו והשערות (לפי התמונות יש לנו בדיוק אותו כלב), אצלנו אותו סיפור וכל היום אני רק שואבת ומוציאה לגיא שערות של ג'וש מהבגדים. לגבי שאר הדברים כל שנותר לי הוא שוב לתת
ולומר שעוד יומיים וחצי מתחיל שבוע חדש...

מתרגשת

New member
אני רק יכולה לומר לך מה שאמרו כבר

פה. גם אצלנו יש חתולה שמשירה שיער לכל עבר. אין דבר החומק ממנה. אני פשוט מכסה את הספה בכיסוי שהיא יכולה לשבת עליו וכשאנחנו יושבות אני מזיזה אותו. אני לא נותנת לה להיכנס לחדר השינה במשך היום בשום פנים ואופן. אני שואבת המון את האבק והשערות (ואנחנו גרים על כביש ראשי אז אבק לא חסר). גם לנו אין מזגן
אז או שאנחנו מתעלפות בבית מחום או שאני נוסעת לאמא שלי ויושבת אצלה עם המזגן... גם זה לא הכי נוח. אנחנו כנראה נקנה מזגן נייד (נוציא מהכסף שאין) כי אין ברירה וזה רק תחילת הקיץ
כביסות.... לי כמובן יש עזרה מאסא בנושא זה אבל אם אני עושה כביסות אני פשוט עושה הכל בבת אחת וסוגרת עניין וזה כשסתיו לידי, משחקת, ישנה, הפסקה לאוכל או מה שלא יהיה. אין מה לעשות (גמדים
הלואי
)... לכולם יש מינוס בבנק... צרת רבים נחמת דבילים... בקשר לאבא של החברה אין לי מילים. צר לי ואני משתתפת בצערכם מה שאני כן יכולה לעשות זה לשלוח המון המון
ים כאלה גדולים ודוביים (אבל לא חמים שלא תעלו ב
עם המון המון

shirka

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif../images/Emo24.gif

עדי 4

New member
אוי הימים האלה

מקווה שברציק יתן לכם לישון קצת יותר. והעיקר שתחגגו בכיף את יום הנישואים. וכדי להתקרר את מוזמנת אלי,יש מזגן בשפע

חגית99

New member
תחזיקי מעמד . מחר הכל יהיה יותר

טוב!!! שוחלת לך חיבוק
ענקי. חגית.

nush1

New member
אוווףף הימים האלה

אין לי עצה חכמה במיוחד בשבילך אולי פשוט תעזבי את הכביסה וכל השאר, תכיני לך שוקו/נס/תה קר תשכבי על השטיח/מיטה עם ברותתפנקו יחד! אוטוטו נגמר היום ואני בטוחה שמחר יהיה יפה יותר

עמית@

New member
דפגולית

איזה בעסה ימים מצטברים כאלה שוברים את כל עתודות האופטימיות שאנחנו מנסות לטפח אבל מבט בבר בטח יעלה את המצב רוח גם אם לא יכסה על הקשיים האוביקטיביים. אני מקווה שתשלימי מהר עם גולן- וזה כבר ישנה הכל.

גם אצלנו...

חם מאד, למרות מזגן
יש כמויות מסחריות של כביסות
אני כל הזמן עם המטאטא ביד (זיו עושה רייסים בכל הבית אז צריך לשמור על רצפה נקייה)
אני לא רואה כמעט את בעלי
יש מינוס שגם לא נראה שייעלם בקרוב
נו, לפחות לוויות אין לנו
חיבוקים וחיזוקים ממני...

למעלה