חייבת לפרוק...

no-ruls

New member
חייבת לפרוק...

זהו אני מניחה שאני קרובה לפרישה. אני לא יכולה לשמוע יותר את האל תתייאשי לצידיי הנכשל,לא הגישה,איננה מסוגלת לעשות בגרות. בגרות מלאה כבר לא תהיה לי ומי יודע אולי גם 12 שנות לימוד לא. חבל שהיום אתה משהו רק בזכות ההשכלה, חבל שהיום אם אין לך בגרות מלאה אתה נזרק לכלבים. יש לי הרבה להציע אבל לימודים זה פשוט לא בשבילי, אלוהים כמה אפשר להאבק בזה? מה ייצא ממני? מה שבטוח שאני לא מסוגלת לשמוע יותר על עזרה,תמיכה,תתאמצי,עוד שיעור פרטי לאוסף וכו.... גם לי לא היה מזל וליקויי הלמידה נפלו עליי. אני חושבת שהעניין הרגשי בהקשר לזה הרבה הרבה יותר קשה

שלום לך וברוכה הבאה../images/Emo39.gif

קודם כל באת למקום הנכון, זה מקום מצויין לפרוק בו, ואנחנו סופגים הכל
דבר שני, בקשר למה שאמרת - נכון בלי בגרות יש בעיה בארץ, אבל בגרות אפשר גם להשלים, אז אולי תתחילי בזה שתעשי רק חלק מהבגרויות? מה שיותר קל לך, למשל חיבור וספרות או משהו כזה, לפחות שתהיה לך את ההתחלה, ואת השאר תוכלי להשלים גם בשלב יותר מאוחר (בתקופת הצבא או אחריה). אי אישית בטוחה שיצא ממך משהו טוב, כי אני רואה שעד שהגעת לכאן עשית מאמצים אדירים ואני בטוחה שהם גם ישתלמו לך. אז באמת חיזקי ואמצי - כי אנחנו פה אוהבים אותך כמו שאת ומאמינים בך ובכל דרך שתבחרי. אפרת

no-ruls

New member
גרמת לחיוך:)

תמיד טוב לזכור שאפשר להשלים בגרויות. כמובן הכסף גם בעיה לא קטנה אבל מסתדרים. פשוט כשהכל בא מול הפנים כל חודש אז קשה מאוד להמשיך הלאה אני ממש מקווה שבסופו של דבר זה איכשהו יסתדר ואני אצליח לשרוד את השנתיים האחרונות בתיכוןועם כמה שיותר בגרויות ועם כמה שפחות עלבון. תודה על העידוד....

FreeFeeling

New member
הייno-ruls ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כמו שכבר אמרתי הרבה פעמים ! "למזלי גמרתי את הבית ספר!" אני גם מאוד סבלתי !! ולכן מבין ומקיר מקרוב את הסבל שאת מדברת אליו. אגב אני לא חושב שזה יעודד אותך אבל לי אין בגרות וגם אני לא חושב להשלים אותה ! את צודקת וגם לי עצוב שבמסגרת המודרנית יש דרישה רק לאיזה חתיכת נייר (בגרות) והבנאדם (הפנימי) הוא פחות חשוב מהחיצוני (תעודות) יותר בעל משמאות או ליתר דיוק דמעת המשמעות היחידה. זה מאוד חבל ! בתך יכך זמן אבל מתישהו את תגלי את המתנה שהטבה נתן לך ! (אולי הוא פישל בקתה הזה (לא בתוך) אבל תברכי על יתר הדברים שיש לך כיבן שיש אנשים שגם את זה אין להם!) ואני בתוך שאם הזמן את תגלי שיש בך הוצר פרטי שאין להרבה אנשים והוא בעל ערך רב. נכון לפעמים צריך סובלנות אד שזה מגיעה. שיהיה הרבה בהצלחה. בן

מירב ד

New member
ל no-ruls .......

השארתי לך "מסר" אני אשמח אם תיצרי איתי קשר... אני רוצה לדבר איתך... יש לי ניסיון עם הענייו ואני אשמח לעזור... יש לי בעיה לכתוב הודעות בפורום...... אז השארתי לך כמה דרכים ליצור איתי קשר.... שלך מירב

למעלה