חייבת לפרוק

נשואה כמעט 2 עשורים
מלפני 5 שנים התחלתי פחות להימשך לבעלי וזה תמיד הפריע לי עד למצב שאני כבר לא נמשכת אליו ועושה איתו סקס רק כי צריך
אני לא מעוניינת לפרק את הנשואים שלי ,יש עוד ילדים קטנים
לאחרונה חווינו משבר כלכלי שגלתי שהוא שיקר לי המון ויצר אצלי משבר גדול באמון וגרם לי להתרחק ממנו
יצאתי לבר באחד הערבים והכרתי בחור שצעיר ממני ,הוא מודע לכך שאני נשואה והוא בעיניין של להיות איתי
עשיתי דבר שלא האמנתי שאני אעשה בחיים הלכתי לדירה שלו כדי לראות אותו ורק התנשקנו וקבענו להיפגש עוד כמה ימים
כולי פרפרים ומרוגשת רוצה לספק לעצמי את העונג שחסר לי שנים ומצד שני שבורה שהגעתי למצב הזה
שואלת את עצמי שאולי החוויה המינית הזאת תחזיר אותי לבעלי אולי אני צריכה להרגיש שאני מאבדת את בעלי כדי שיחזור האהבה התשוקה
זה כזה נוראי אי אפשר שיהיה לי משהו שהוא שלי בלבד
את צריכה לבדוק עם עצמך דבר אחד חשוב! האם הבחור סליחה על המילה הנמוכה..יספור אותך בכלל אחרי הסקס? אם את רק עוד מספר בשבילו?
כי אם כן אז חבל על הזמן ש"תתאבלי" על מה שהיה אחר כך..
נכון מגיע לך לחוות סקס טוב איכותי ומפנק ולא סתם...בובת פורקן..אבל תחשבי את דרכך בחוכמה פן יבולע לך...אשמח לחיעץ בפרטי

DANIAVNI

Well-known member
נשואה כמעט 2 עשורים
מלפני 5 שנים התחלתי פחות להימשך לבעלי וזה תמיד הפריע לי עד למצב שאני כבר לא נמשכת אליו ועושה איתו סקס רק כי צריך
לאחרונה חווינו משבר כלכלי שגלתי שהוא שיקר לי המון ויצר אצלי משבר גדול באמון וגרם לי להתרחק ממנו
יצאתי לבר באחד הערבים והכרתי בחור שצעיר ממני ,הוא מודע לכך שאני נשואה והוא בעיניין של להיות איתי
עשיתי דבר שלא האמנתי שאני אעשה בחיים הלכתי לדירה שלו כדי לראות אותו ורק התנשקנו וקבענו להיפגש עוד כמה ימים
כולי פרפרים ומרוגשת רוצה לספק לעצמי את העונג שחסר לי שנים ומצד שני שבורה שהגעתי למצב הזה
שואלת את עצמי שאולי החוויה המינית הזאת תחזיר אותי לבעלי אולי אני צריכה להרגיש שאני מאבדת את בעלי כדי שיחזור האהבה התשוקה
אני במקרה ראיתי את הודעתך לא כאן בדרכ
אני לא נגד נישואין פתוחים
ואני גם לא נגד רומן אסור מחוץ לנישואין אם זה מה שעושה לך את זה
אבל לנהל רומן רק כדי לנקום או כדי לתקן נישואין מקולקלים זה רק לפגוע בעצמך
זה כמו לכבות שריפה עם נפט .

לא מתפשרת כלל

Well-known member
נשואה כמעט 2 עשורים
לא יודעת למה אבל איך שקראתי את הניק שמעתי כחחחח, מי פנוי באלנבי או במינימום חד חד היי היי

מאלף שבלולים

Well-known member
כשהתקשורת הבין אישית בבית חרא, הכל מתחרבן והראש עושה שעות נוספות בחשיבה שלילית.
כמו שכתבת, זה נמשך כבר 5 שנים,
למה התעוררת רק עכשו? מפני שיש לך זיון בטוח ביד?
מהמעט ששיחררת, לא נראה לי שאתם הולכים למקום טוב יותר.

4445566yes i do

New member
צודק התקשורת לא טובה בעליל המון פעמים שכנעתי ללכת לטיפול זוגי ונסיתי לדבר איתו אך הוא סגור רגשית ולא מרבה לדבר על הרגשות שלו וזה מותיר אותי בודדה רוב הזמן, את אני בעבודה מטפלת בילדיי באהבה ומסירות חסר לי הרבה בזוגיות ועקב משבר נעלם לי אליו הכול
ולא רק בגלל שעכשיו יש לי זיון בטוח ,תמיד הייתי מחוזרת ועם הצעות אבל אף פעם לא חציתי את הגבולות הברורים שלי
משהו השתנה בי שמאפשר את החייצת גבולות

מאלף שבלולים

Well-known member
צודק התקשורת לא טובה בעליל המון פעמים שכנעתי ללכת לטיפול זוגי ונסיתי לדבר איתו אך הוא סגור רגשית ולא מרבה לדבר על הרגשות שלו וזה מותיר אותי בודדה רוב הזמן, את אני בעבודה מטפלת בילדיי באהבה ומסירות חסר לי הרבה בזוגיות ועקב משבר נעלם לי אליו הכול
ולא רק בגלל שעכשיו יש לי זיון בטוח ,תמיד הייתי מחוזרת ועם הצעות אבל אף פעם לא חציתי את הגבולות הברורים שלי
משהו השתנה בי שמאפשר את החייצת גבולות
תראי את זה מהצד החיובי,
תהני ממה שמצפה לך, את הבעיות בבית זה לא יפתור אבל תיהי רגועה יותר.

שי12346

Well-known member
זו חציית גבולות
סוג של שינוי תודעה
ואיבוד התמימות
וכמו שאמר המאלף
את הבעיות בבית זה לא ייפתור
וזה מלא סיכונים
תחשבי טוב אם זה שווה את זה

in bal1

Well-known member
זו חציית גבולות
סוג של שינוי תודעה
ואיבוד התמימות
וכמו שאמר המאלף
את הבעיות בבית זה לא ייפתור
וזה מלא סיכונים
תחשבי טוב אם זה שווה את זה
היא כבר שם.את הגלגל אי אפשר להשיב לאחור.

אבח"י

Well-known member
1. לאחרונה חווינו משבר כלכלי, [כ]שגלתי שהוא שיקר לי המון ויצר אצלי משבר גדול באמון וגרם לי להתרחק ממנו
2. משהו השתנה בי שמאפשר את [חציית]החייצת גבולות
אחח עברית שפה קשה כלכך ובלתי נסבלת.
לגבי הסיפור עצמו, אני פחות חשדן ממאלף השבלולים. אני כן מוטרד מתסמונת חיוורת מאוד של "האשה המוכה" העולה מדברייך. האיש שיקר לך והונה אותך כלכלית, אבל את נשארת? מחה יש לך להפסיד? אם אתם נשואים 20 שנים, ואם אני מניח שעשיתם ילד קטן אחרי שניים גדולים, אז הילדים בטוח אינם הסיבה להימנע מגירושים, מה גם שאת יכולה לבקש משמורת משותפת, כי כנראה הוא אבא סבבה, אבל בעל חרא.
מרכיב נוסף בתסמונת "האשה המוכה" החיוורת היא - אמונה מטופשת שסקס נלא תשוקה יחזיר אותך לבעלך שכבר לא מעניין אותך מינית. על אותו בסיס, פורנו גם טוב, שהרי אינך מתכוונת לפתח רגשות לזין הצעיר שפגשת ואת רוצה לזיין, נכון?

4445566yes i do

New member
ממש סליחה על העברית הלא תקינה שלי
תודה שענית ונתת את חוות דעתך
לפעמים קשה לומר את הדברים כמו שהם
הרי זה אדם שהתאהבתי בו ואהבתי כול כך ובחרתי להביא איתו ילדים אך חווינו הרבה משברים והוא לא היה שם עבורי , נאלצתי לדבר תמיד עם אחרים וכך נוצר ריחוק מטורף
לא יודעת מה זה תסמונת האשה המוכה אשמח שתפרט קצת יותר
תמיד הייתי למענו ולצידו גם כשלא תמיד הוא התנהג כך
כרגע אני חווה משבר וכנראה זה הבריחה שלי
והבחור לא כזה צעיר ממני פשוט רווק
מרגיש לי שהנשמה שלי צריכה לאכול ואני צריכה לספק לה את הרצון הזה

Gu987

Well-known member
הרי זה אדם שהתאהבתי בו ואהבתי כול כך ובחרתי להביא איתו ילדים אך חווינו הרבה משברים והוא לא היה שם עבורי , נאלצתי לדבר תמיד עם אחרים וכך נוצר ריחוק מטורף
הגעת למקום הנכון.
את עדיין בשלב בו את שופטת את עצמך ומתייסרת עם עצמך על מה שקורה. את יכולה להירגע. קורה מה שאמור היה לקרות. הכל טבעי, והכל נורמלי, והכל בסדר.
היתרון בפורום הזה הוא שכולם חברים. וירטואליים, אבל חברים. ואנחנו בעדך.
צאי לדרך, ותגלי בחוץ עולם נפלא. שיהיה בהצלחה.
1673670623248.png

אבח"י

Well-known member
אז לכי על זה.
אם הוא רווק, אין סכנה ממנו של "אשה קשורה אליו", ואת יכולה לקבוע את כללי המשחק ביניכם. אבל זהירות, באמת, זהירות. אם את רוצה לשמור על מסגרת נישואייך, על אף ש-הוא, בן יונה, תצקפידי מאוד מאוד על תקשורת סמויה מבן הזוג, פגישות בזמנים שלא יעוררו בבן זוגך חשד. וכו'

לדעתי את מחמירה עם עצמך מותק.
החיים קצרים, וצריך לעשות דברים שעושים אותנו מאושרים. האידיאל כמובן זה למצוא את כל מה שצריך בבית, אבל אם זה לא מתאפשר.. לא צריך לחיות חיים שלמים עם תחושת חוסר והחמצה.
אגב לדעתי, באופן אבסורדי כלשהו, רומן מהצד עושה אותנו גם בני זוג יותר טובים בבית 🙂

4445566yes i do

New member
לדעתי את מחמירה עם עצמך מותק.
החיים קצרים, וצריך לעשות דברים שעושים אותנו מאושרים. האידיאל כמובן זה למצוא את כל מה שצריך בבית, אבל אם זה לא מתאפשר.. לא צריך לחיות חיים שלמים עם תחושת חוסר והחמצה.
אגב לדעתי, באופן אבסורדי כלשהו, רומן מהצד עושה אותנו גם בני זוג יותר טובים בבית 🙂
מאז שזה קרה לי הנשיקה הזאת ואז נחשפתי לפורום הזה וגילתי עולם שלם
זה מאוד מאוד מושך אותי הדבר הזה אבל אני מרגישה שאני עוצרת את עצמי מלעשות משהו באמת כי עולה לי רגשות אשם 🤷🏻‍♀️
ויש מלאאא הצעות מכול הכיוונים
מטורף !
גם העניין שלחיות גם אישה של .. ואמא ועוד עולם אחר שאף אחד לא יודע
קיצר המוח של מתפוצץ עשה אותי לא רגועה
כי אני יודעת שברגע שאגיד כן אין דרך חזרה

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
זה מאוד מאוד מושך אותי הדבר הזה אבל אני מרגישה שאני עוצרת את עצמי מלעשות משהו באמת כי עולה לי רגשות אשם 🤷🏻‍♀️
מטורף !
אכן,כשחוצים קו אדום קשה לחזור חזרה ,פשוט תהיי מאד זהירה,אם כל הרצון "לאכול משהו אחר כי את רעבה".
מלא הצעות תמיד יהיו,גברים מחפשים (בחלקם) מה שאת מחפשת,זה נורא מחמיא משלהב,פרפרים בבטן שכבר אין אותם, והתשוקה הזו שמייסרת ,פשוט תהיי שקולה ותעשי הכל בכדי לא לפגוע בבן הזוג והמשפחה.

אישון34

Well-known member
מטורף !
אז מתברר ש..... יש עולם שלם שחיכה לך שתהי מוכנה.

ועכשיו עולה השאלה איך לומדים להתנהל בו.

ההסבר שלי הוא "ניסוי וטעיה". הכי חשוב, אל תלקי את עצמך, יהיו טעויות, הכול בסדר. "ניסוי וטעיה".

בהצלחה.

אישוניאיש.
צר עולמי כעולם נמלה.

שי12346

Well-known member
שיהיה בהצלחה

למעלה