חייבת לפרוק

haych

New member
ממש מעצבן. והכי מעצבן -

כשזה מגיע ממטופלות פוריות בעצמן.
מילא, משפחה/חברים שמבינים ברמה מסויימת מה אנחנו עוברות אבל ברמה די בסיסית.
אבל מטופלות פוריות??
אתמול מישהי כתבה את זה בפייסבוק בקבוצה של טיפולים. התאפקתי לה להכנס בה.

חחחח נשמע לי כמו אחלה תרפיה

יאללה תרימי שרשור כזה

a morph

New member
יש כאלה שברגע שהן נכנסות להריון מרגישות ש"פיצחו את הסוד"

ומתות להעביר את "חוכמת החיים" שלהן לשאר המטופלות...
ראינו כמה פוסטים בסגנון גם כאן בפורום.

חייבת לפרוק

מכירות את זה שאומרים לכם שאתם "צריכות להרגע" ושאתן "לחוצות מידי" ולכן לא נכנסות להריון?
פשוט מוציא אותי מדעתי כל פעם מחדש.
יודעת שזה מכוונה טובה אבל וואללה...זה לא עוזר!!!

מאי292

New member
מרתיח את הדם!!

התשובה שלי היא שזונות קראק נכנסות להריון, נשים שנאנסות נכנסות להריון...
אז כנראה שזה בולשיט.

תשובה מצוינת

אימצתי...
פשוט מעצבן שזה מגיע מאכפתיות ומאנשים קרובים אליך שלא מבינים שכשאת:
נדקרת בבדיקות דם שלוש פעמים בשבוע
מזריקה 14 יום הורמונים שמחרפנים לך את הגוף
תוקעים לך סטיק של אולטרסאונג בואגינה יום כן יום לא
אח"כ עוד קצת הורמונים
ואח"כ אל תעשי ספורט כי אולי את בהריון
ואח"כ עוד אכזבה
תכפילי את כל זה בכל סבב בחצי שנה האחרונה
ועכשיו תנסי להרגע

לא בטוחה שאיכפתיות, לדעתי חוסר אונים שהם לא מתמודדים איתו

חוסר אונים שלהם, לא שלך.
את מציגה להם מצב עצוב, שלא ברור עוד כמה זמן הוא ימשך יש בו דרגה גבוהה של חוסר וודאות. מנסיוני בנושאים אחרים, אנשים לרוב לא מסוגלים להתמודד עם זה, הם רוצים עולם בו יש הגיון, קשר ברור בין סיבה ותוצאה ובטח רוצים שהרפואה תצליח לפתור את כל הבעיות. ולכן הם מזדרזים לפתור לעצמם את הקושי- את לא בהריון כי את לחוצה מידי (סיבה ותוצאה) מישהי אחרת נכנסה להריון כשהפסיקה לנסות (לכל דבר יש פיתרון) , אצל רופא כלשהו כולן מצליחות (הרופאים כל-יכולים), מישהי אחרת עברה לחיות על זרעים ונבטוטים והכל הסתדר, יש המון דוגמאות. וכולן מעצבנות, כי אנחנו בעצמנו מותשות מחוסר הוודאות וחוסר השליטה.
בקיצור, זה לא את, זה הם (והקשיים הריגשיים שלהם.)

76לילי

New member
כ"כ מתחברת

ואז גם מספרים שמכירים מישהי, שהייתה בטיפולים המון שנים ושהחליטה שדיי נקלטה טבעי..אני מספרת שאני נקטלתי בפעם הראשונה (שלצערי לא נגמרה טוב) הייתי מאוד "לחוצה", רציתי מאוד ובכל זאת זה קרה.
אני חושבת שזה באמת ממקום טוב ואין ספק שרוגע תורם בכללי לחיים אבל איך אפשר להתעסק כל החודש רק בדבר אחד - זריקות , מעקבים, שאיבות, החזרות לא יכולה להיות ספונטנית בשום צורה כי צריך להזריק/להכניס/לתמוך וגם לא לחשוב על זה..........

יאו יאו.. לכל אחד כאפה

אני בחורה לחוצה. מאוד. בלי קשר לטיפולים. ושמעתי את זה ככ הרבה פעמים. מבני משפחה ומאנשי טיפול. וזה פשוט שטויות במיץ עגבניות. בהריון הראשון שלי שנפל נקלטתי שהייתי בלחץ מטורף ועכשיו נקלטתי שוב אחרי שכבר חשבתי לוותר. וכמה תסבירי להם שאי אפשר להפסיק להיות בלחץ שכל יומיים יש מעקבים לזריקות ושאר ירקות..

למעלה