חייבת לפרוק ...

חייבת לפרוק ...

לפני שבועיים בערך קיבלתי בטא חיובית 475 לאחר החזרת 2 מוקפאים , הבטא הכפילה את עצמה יפה , אבל אני לא מרגישה בהריון , יש לי כאבים בחזה ובחילות , אבל אין לחצים בבטן אין שום מיחושים או כאבים מה שיש לי בדרך כלל בהריונות , כמו כן יש לי דימומים שבאים והולכים , הרופא לא נרגש מזה ולא מתייחס לזה ברצינות , אבל אני כל הזמן מרגישה שמשהו לא בסדר , יש לציין שיש לי סוג דם a- והתורמת ובעלי הם פלוס כך שזה אחד הפחדים שלי כי עברתי הפלות קודמות , הרופא שלי אומר שזה לא מסוכן ואין לי מה להלחץ מזה אבל אני מרגישה כל הזמן שמשהו לא בסדר , היום אני הולכת לרופאת נשים בקופת חולים , אוף למה דברים לא יכולים ללכת בקלות סוף סוף , אני ממש מרגישה חרא במקום לשמוח .

totit8

New member
המצב שלנו דומה מאוד

אני בשבוע 18 וגם במקרה שלי ההריון התחיל עם הפרשות חומות אדומות ו"השתגעתי" מזה שהרופא שלי לא התרגש ואמר לי שזה אופייני וטבעי ואכן באיזה שלב זה הפסיק לגמרי. בגלל העבר שלי שכולל 4 הפלות גם לי יש הרבה רגעים שאני מרגישה שמשהו לא בסדר בגלל תחושות מסוימות או חוסר בתחושות מסוימות.
ו...לפני כמה ימים העבירו אותי למרפאה של הריון בסיכון גבוה מכיוון שמצאו אצלי נוגדנים בדם שיכולים לגרום לעובר לאנמיה המוליטית ואני צריכה מעקב צמוד של אולטרסאונד כל שבועיים. זה קצת שונה מהמצב אצלך מכיוון שסוג הדם שלי הוא + ולכן לא מקבלים את החיסון שאת תקבלי בהמשך.
לפני יומיים בכיתי לבעלי ששום דבר לא הולך "חלק" וכל פעם צץ לו משהו חדש

&nbsp

ההבדל ביני לבינך שאת כבר יודעת שיש עובר

עם דופק ואצלי גם זה אין , מה שמשגע אותי שכל פעם אני מקשיבה לרופאים במקום להקשיב לעצמי ולאיטואיציה שלי ועכשיו נראה לי שזה כבר אבוד :(

ההבדל ביני לבינך שאת כבר יודעת שיש עובר

עם דופק ואצלי גם זה אין , מה שמשגע אותי שכל פעם אני מקשיבה לרופאים במקום להקשיב לעצמי ולאיטואיציה שלי ועכשיו נראה לי שזה כבר אבוד :(

מלחיץ....

לגבי תחושות זה לא אומר כלום. באמת. מספיק מכרות לא הרגישו/כן הרגישו.

לא יודעת על סוג דם אבל לשתיכן אני יכולה להגיד שזה ברור שזה ימשיך ככה. כל רגע יהיה משהו אחר מלחיץ, ואין מנוחה, בהריון (יהיה דופק, אחר כך יתחילו תנועות ולא ברור אם העובר זז מספיק או לא ואם כן ללכת או לא ללכת למוקד), או משהו בסקירה שבדרך כלל לא אומר כלום אבל יש סיכוי שכן אז עושים איזה סקירה מורחבת.
כשהם נולדים זה יותר גרוע. מתי מסתובבים ומתי ומתי ואם זה בסדר... אין לנו פטור ולכל אחד התיק שלו. כולנו שם!

איו לנו שליטה. צריך לגלות אחריות, להיות קשובים לגוף אבל להתרגל לשחרר כי אנחנו פשוט לא יודעים. מקווה בשבילך שתסיימי מהר את השליש הראשון, וגם מקווה בשבילך שלא תסבלי מיותר מדי תופעות מגעילות (כי חוץ מהפרעה לחיי היומיום אין משמעות ללהקיא כל בוקר). ותותית יקרה, גם לך מאחלת שיסתיים בפעם בשבועיים במרפאה בסיכון. זה לא נורא בכלל (אולי נפגש ��), מעקב צמוד לא מזיק רק מעיק....

totit8

New member
תודה 11 ששכחה סיסמא

אם מסתכלים על חצי הכוס המלאה... אולטרסאונד פעם בשבועיים מתאים לחרדתית כמוני

אין מצב שאנחנו לא עוברות את התקופה הזו בשלום!

totit8

New member
לא הבנתי

ראו עובר באולטרסאונד ללא דופק או שעדיין לא נבדקת? אני עשיתי אולטרסאונד לא לפני שבוע 7 כדי שלא אלחץ במידה וזה מוקדם מידי ולא יראו דופק.לא נראה לי שהאינטואיציה שלנו משתפת איתנו פעולה במצבי לחץ שכאלה.
זה שנראה לך שאבוד עדיין לא אומר שזה אכן המצב !!!

עדיין לא הייתי באולטרסאונד

החוסר וודאות משגע אותי , וגם הדימומים שבאים והולכים , בכל אופן היום אני אלך להבדק , תודה מקווה לטוב

עדיין לא הייתי באולטרסאונד

החוסר וודאות משגע אותי , וגם הדימומים שבאים והולכים , בכל אופן היום אני אלך להבדק , תודה מקווה לטוב

הללי 18711

New member
רציתי לשתף אותך ...

אני כמוך וכמו הרבה נשים מרגישה בדיוק כמוך אבל לצערי זו שכתבה מעליי צודקת אי אפשר לדעת מה קורה מה גם שסטרס יכול להזיק אני אחרונה לתת הרצאות בנושא אני בודקת כל דבר אחרי החזרה ומשגעת את הסביבה שלי אבל האמת היא שאין לנו כלל שליטה אנחנו לא יכולות להכנס ולהדביק את העוברים כמה שזה כואב שהתהליך הוא כלכך מייגע ומה שאני אכתוב עכשיו זה מאישה מאמינה שהכל מלמעלה והוא זה שמתכנן עבורנו את החיים והתחנות והעליות המורדות אני בטוחה ויודעת שהתקופה הזו קשה אבל תנסי להעזר בסבלנות ולעשות דברים שכיף לך
מקווה שלא הרגזתי פגעתי בהצלחה לך יקרה!!!!

פיפי99

New member
להרגיע אולי

אם נקרא לשבוע שאחרי הבטא שבוע 4
אז אני כל שבוע 5 דיממתי, כאילו יש לי מחזור, הבטא עלתה ועלתה, קיבלתי עוד תמיכה. הדימומים נפסקו.
כל יום שלא היתה לי בו בחילה, רציתי למות בערך.
ובסוף שבוע 7 נצפה דופק.
לנשום עמוק, להתאזר בסבלנות. יהיה בסדר.

פיפי99

New member
יקירתי, שבועיים אחרי הבטא לא מרגישים כלום כמעט

זו תקופה מלאת חרדות, לפני שרואים דופק, כל רבע דימום כל שמינית תחושה. אבל בפועל, כל מה שעלייך לעשות הוא להתאזר בסבלנות, לשכח איכשהו את החרדה, ולהמתין לבדיקת דופק. התחושות האלו לא אומרות כלום.

למעלה