חייבת לפרוק

חייבת לפרוק

התעוררתי עכשיו לקול צלצולו של הטלפון , התכלתי על השעה ועל השם וישר תחושה רעה נפלה עלי הייתה לנו מסיבת חברה היום בלילה העובדים עם המשפחות, ופתאום טלפון ממשהי מהצוות השתיים וחצי בלילה מה יותר מפחיד מזה. היא אמרה לי שהייתה תאונה קשה ויש פצועים אחת מהן היא החברה הכי טובה שלי בעבודה, היא במצב קשה , אומנם בהכרה אבל קשה , ולא ניתן ממש לתקשר איתה, היא שאלה אותי אם אני יןדעת איך ליצור קשר עם ההורים שלה במקרה והאמת אני לא יודעת. אני עכשיו כולי רועדת ובוכה השיחה הזו מחזירה אותי תשע שנים אחורה ליום בו הודיעו לי על תאונה אחרת שנמרה בצורה טרגית ביותר כאשר החברה הכי טובה שלי נהרגה בתאונת דרכים. מחר הוא התאריך העברי של יום ההולדת של אותה חברה שנהרגה ועכשיו כל הרגשות מתברברות לי ביחד , אני יודעת שהחברה שנפצעה היום תיהיה בסדר היא תעבור תקופה קשה אבל היא בחיים וזה מה שחשוב וזה שונה ממה שקרה לפני תשע שנים אבל עדיין התחושות הן קשות. היום אחרי העבודה אותה חברה באה אלי הבייתה, היות והיא גרה רחוק וארוע החברה היה כאן בסביבה , לא היה טעם שתסע ותחזור, ויששבנו ודברנו על כל הרבה דברים ועל התקופה הלא פשוטה שהיא עוברת ועל הכאב העצום שיש בתוכה מסיבות שונות ועכשיו קרה מה שקרה. מחר בבוקר אני אסע לבית החולים ואני מקווה שהמצב שלה ישתפר והיא תחזור במהרה לחייך ולשגרת החיים הרגילה שאני מקווה שבשנה הקרובה תיהיה עבורה גם יותר טובה ואני יודעת שאני חייבת לעשות הפרדה ממה שקרה לפני תשע שנים למה שקרה היום, אבל אני לא מצליחה, אולי בוקר דבים יראו אחרת. נקווה שהשנה שבאה אלינו לטובה תתחיל ותמשך יותר טוב מהשנה הזו שנסגרת לנו מחר מצטערת עם ההודעה ניראת אולי מבלבלת ולא ברורה פשוט הייתי חייבת לפרוק

פאמקי

New member
כ"כ עצוב לקרוא...

ואין מילים מנחמות למצב כזה. שולחת חיבוק שמקווה שיעודד, וקוראת לכולכן לשמור על עצמכן בזמן נהיגה, שום דבר לא שווה את חיינו!

טורטיתת

New member
../images/Emo24.gif

שמחה בשבילך שפרקת כתבת ושחררת. שנה חדשה בדיוק יצאה חדשה נכנסת, לשחרר דברים לעולם, להוציא כאבים, לנקות את הכאב, לדעת שהוא קיים הכאב, להבין שצריך לעשות הפרדה היא סגולה. כמו שאמרתי לך בפון בבוקר (וסליחה שהערתי אותך כה מוקדם) לדבר לכתוב לצעוק לבכות צריך, להשאיר בבטן אסור. ואם תריצי לשחרר עוד אני וכולנו כאן, מחבקים ומחזקים אותך. בריאות ושנה טובה.

ji ji

New member
מחזקת אותך

ושמחה שמצאת מקום לפרוק ולשתף. שתהיה לך שנה טובה.

לעשות הפרדה....

בין שתי טראומות כ"כ גדולות בהפרש שנים שבקושי יכול להכיל אחת מהן, נראה לי כמעט בלתי אפשרי..... מניחה שכל שהייתה חווה את מה שחווית על בשרך, הייתה מגיבה בדרך שונה, רק דבר אחד יכולה לומר, לעניות דעתי, טראומות בסדר גודל כזה, קשה כלכך לעכל, ותמיד כשבטוחים שהנה, עשינו את הצעד והכל נותר מאחורינו, אז קורה משהו שמשיב את התחושות ומציף כאילו רק אתמול זה התרחש.....כמו ספירלה, בכל תקופה רואים את הטראומה מנקודה מעט שונה ובכל זאת, כלכך דומה.... אז דווקא היום, לקראת השנה החדשה, רוצה לאחל לך מכל הלב, שתמצאי את הכוחות להתמודד, לתעמת, ולהתגבר.....בדרך שלך. ויחד עם זאת, שתמשיכי לאפשר לשתי החברות הטובות שזכית להכיר ללוות אותך בשמחות של החיים, לא רק בכאב..... תחזיקי מעמד! תשברי, תפרקי, אבל תחזיקי מעמד..... ורק עוד שיר במיוחד בשבילך..... לשמוע על כאב מורן אהרוני מילים: נעם רותם לחן: אסף אמדורסקי "היא אומרת אין טעם, רק תביט בי עכשיו ותבין.. אין במי להאמין , אין במי להאמין.. אין טעם לצרוח, אף אחד לא יבוא. היא אומרת הפעם תהיה חזק, כי אני כבר לא... לא רוצה לשמוע על כאב, שפוצע את הלב. אז תחזיק את היד שלי עכשיו, רק תחזיק.. תעשה שזה יפסיק, עשה שזה יפסיק.. והוא מלטף, הלואי ויכלתי לסבול לסבול במקומך את אומרת, אין טעם יש סכין בתוכי שחותך וחותך. אם אתה לא יכול לשמוע על כאב, שפוצע את הלב אז תחזיק את היד שלי עכשיו. רק תחזיק, תעשה שזה יפסיק, עשה שזה יפסיק! אם אתה לא יכול לשמוע תתקרב, כי זה אף פעם לא עוזב. אז תחזיק את היד שלי עכשיו ואל תעזוב, אל תעזוב. אם אתה לא יכול לשמוע, תעשה שזה יפסיק עשה שזה יפסיק... " רק אל תשארי עם זה לבד...... ולמרות הכל, שנה טובה ורק שקט נפשי, אם זה אפשרי...... דנה.

תודה רבה לכולכן

זה מחמם את הלב לקרוא את התגובות שלכן הייתי בבית חולים, כל הפצועים שלושה במספר כבר במצב יותר טוב וחלקם כבר ישחוררו אחרי החג. שתיהיה לכולנו שנה טובה ונפלאה שתחל ותמשיך ותגמר בצורה הרבה יותר טובה מזו שעברנו והכי חשוב שכולנו באמת נשמור על עצמנו בדרכים ובכלל. שנה טובה וחג שמח

pizi33

New member
ההודעה שלך מאוד ברורה

וכל הכבוד לך שלמרות הצער והבלבול שאת חשה בתוכך את מצליחה באישון לילה לכתוב בצורה כל כך ברורה וכל כך רציונלית. צרוף התאריכים המתחבר למקה אחת בטח לא מקל עלייך אבל זה רק צרוף תאריכים. הרי אם החברה הנוכחית הייתה נפגעת בתאריך שרחוק מאוד מהתאריך של התאונה מלפני 9 שנים עדיין חברה פצועה בתאונה היה זורק אותך לתאונה מלפני 9 שנים. זה טבעם של זכרונות, הם צצים בסיטואציות עם קישור שברור לך ולזכרון שלך. מאחלת לך שנה טובה. שלא תאבדי חברות, בכלל ובפרט לא כאלו שלא בחרו באובדן הזה. החלמה טובה וכמה שיותר קצרה לחברתך ובריאות לך ולכל מי שאת אוהבת.

למעלה