חייבת לפרוק

Imanuel17

New member
נכון! ומה גם שמביאים לנו "הקלות" שרק ...

יפגעו בסטטוס של הבגרות הישראלית בעולם. שלא נזכיר את זה ש מגן 60% זה לא הקלה בעיניי וזה רק מעביר את הבחירה לידי המורה. מה הבעיה לדחות את הבגרויות? לתת יותר זמן ללמוד? למה צריך לעוות מערכת? למה צריך לסבך הכל? מסכים איתך, הלמידה במקלטים היא לא למידה, אבק אין אוויר והשעות מצומצמות.

שי ז.

New member
על צה"ל שמעת?

יש בעייה לדחות בגרויות במועדי קיץ (מועדי חורף כבר דחו חלק) כי צריך גם להתגייס. אם שכחת אז לפני מבחן הבגרות באזרחות תיזכר שיש צבא שהוא חובה (למרות שזו זכות גדולה לשרת בו ולפרוע את חובך לאנשים ששומרים עליך מהיום שנולדת)והצבא זקוק לכוח אדם בזמן ולא באיחור של חודשיים.

Imanuel17

New member
לא אמרתי לידחות בגרויות קיץ,ואין שום קשר לצבא

אם היית ניגש/ת לבגרויות אז היית יודע שדחו רק ערבית ואנגלית מה שלא ממש עוזר כי לא צריך לילמוד לאנגלית ולערבית (שאני לא עושה ושרב המדינה לא עושה) ככה שזה לא "חלק כבר דחו". ולבגרויות הקיץ נעשה תיגבורים מה יש. ותאמיני לי עם כל הכבוד לז"זכות לשרת ב לצבא" ולתת את גורלך בידי המדינה אותי יותר מעניינת הבגרות והעתיד שלי.

שי ז.

New member
את הבגרויות שלי עשיתי מזמן בימי מלחמת לבנון

הראשונה ותאמין לי שאפשר יופי ללמוד גם בממ"דים (את מלחמת המפרץ הראשונה העברתי כסטודנט בין הסקאדים למילואים). קיבלתם גם תוספת זמן וגם 10 נקודות בונוס שזה המון כך שבאמת אין לך מה לבכות ולדעתי אם הבחירה היא בחין מה שנתנו לבין דחייה אז מה שנתנו עדיף. לגבי העתיד שלך, לא תהיה לך בעייה גם להשלים ולשפר בגרויות בעתיד. זה שאתה רוצה לגמור הכל ומהר זה יפה אבל צריך להבין שיש גם אילוצים שלא תלויים בך או במישהו מהמערכת (מה שנקרא "כוח עליון) ולדעתי הולכים לקראתכם הרבה מאוד ולמעשה נותנים לרוב תושבי האיזורים המופגזים תנאים עדיפים על תושבי המרכז.

מה גם שמי שירצה, נניח, לדחות את הבגרויות

של הקיץ לחורף או לקיץ הבא - יתנו לו דחיה, אפילו בלי ההפגזות, אז בטח שעם ההפגזות כן... בושה וחרפה שמחזירים ללימודים ועוד לכיתות לא ממוגנות (באונ' בן גוריון שמהווה מטרה לחמאס), כי זה מסכן חיי אדם, לא מסכן ציון בגרות.

למה שידחו מועדי קיץ אבל?

שיאפשרו למי שמעוניין ללמוד בפסח וחסל סדר. זה באמת כבר אובר פינוק, מה נראה לכם, שבישובי הנגב המערבי כבר שנים לא נבחנים לבגרות? בכל מקרה, שי, דחיית גיוס לשם בחינות בגרות היא דבר שמאושר די אוטומטית, אפילו במחזור שלם.

../images/Emo6.gif "יפגעו בסטטוס של הבגרות הישראלית בעולם"

עצוב שאין לך בכלל ממה לדאוג בעניין הזה

Imanuel17

New member
ולא פלא שיש מישקל כל כך כבד לפסיכומטרי

מהבגרות משרד החינוך עושה שכונה

למעלה