חייבת לפרוק

דליה.ד

New member
חייבת לפרוק../images/Emo122.gif

אופז, בן 5.5 רק למד לרכב על אופניים בלי גלגלי עזר. בבוקר הוא "רק" נכנס לשיחים ונשרט...הפלסטר הצבעוני מיד ריפא אותו
. הבעיה היא שבערך בשעה 15:00 החליט לצאת לעוד סיבוב עם אחיו הגדול מלווה אותו ברולרבליידס ו...באיזה סיבוב עם "מקפצה" שנועדה שכלי רכב לא יסעו מהר בקיבוץ....הוא פשוט עשה סלטה עם האופניים, פתח את הסנטר וספג חבלות נרחבות בכל הגוף. כמובן בכי ודם ובאלגן...
הוזעק אמבולנס וטסנו לחדר מיון. הוא היה כל כך מסכן ואומלל שאני ובעלי היינו בלחץ אטומי! הוא טופל היטב והדביקו לו את הסנטר וחבשו אותו. נשלחנו הביתה ובסך הכל הוא די בסדר, אם כי כואב לו והוא זקוק לאקמול, וקשה לו ללעוס כי הלסת ספגה חבטה והכתמים הכחולים הגיעו היום.... בקיצור: יום עצמאות די מלחיץ! השארנו אותו היום בבית, אנחנו צופים ב"הופ" וחורשים את "נסיך מצרים" בפעם ה342 מאז ליל הסדר (זוכרים?)....

זהבה נ

New member
אויי כמה כואב החבטות היבשות

האלה שמתחלפות לסימנים כחולים ירוקים, מכות יבשות כך קוראים לזה, כשבשובבים שלי היו צעירים יותר עם רולרבלייד מאוד הקפנו על כל המגנים למינהם ועל הקסדה ואחר כך גם כשבכורי עשה רישיון לאופנוע 50 סמ"ק הקסדה היתה חלק מהלבוש. אבל מכה בפנים זה ממש לא נעים וגם אין לדעתי איך להגן על הילדים מפניה. כעת רק אהבה אקמול ואוכל נוזלי וחיבוקים לא היכן שכואב. כן ואני זוכרת את נסיך מצרים ועד עכשיו בטח נוספה עוד פעם שזה 343 כעת. ד"ש זהבה נ

אוי אוי אוי../images/Emo4.gif

מסכנצ´ו הקטנצ´יק...תמסרי לו נשיקות אני מכירה את החבטות האלה מהצוציק הפרטי שלי שמצליח בכל מקום לספוג כמה סימנים כחולים חדשים וכמה צלקות לאוסף... אפרת

למעלה