חייבת לפרוק קצת

havitush661

New member
חייבת לפרוק קצת

רציתי להתחיל החודש טיפול, קיבלתי מחזור סימסתי לרופא שלי.
מסתבר שהוא טס לחו"ל ולא יוכל להספיק לעשות לי טיפול החודש ביקש שאסמס לו שוב בחודש הבא.
מרוב לחץ ומזה שלא רציתי להפסיד חודש אמרתי לעצמי נפנה חד פעמי לרופא אחר , אולי משנה מקום משנה מזל, ואכן הצלחתי ליצור קשר עם אחד כזה ששמע את הסיפור שלי והסכים לעזור.
נסעתי עד אליו (עניין של כשעתיים נסיעה מהבית) כולי שמחה ומאושרת. יושבת אצלו במשרד מקבלת ממנו את כל הטפסים הדרושים ואת כל המרשמים.
ואז כשאני כבר באה ללחוץ לו יד וללכת לדרכי, הוא החליט לחטת לי בבדיקות הדם הישנות שלי, החליט שיש לי סוכר גבוהה מדיי ושהוא לא מתחיל לי טיפול.
להגנתו בחלט יש לי סוכר גבולי מהצד העליון של הגבול, ויש לי בדיקת סכרת גבוהה מלפני שנה שהייתי בהריון שבדיוק נפל וכל המדדים שלי השתוללו כולל בלוטת תריס וכו'.
בכל מקרה הוא החליט באותה שניה שהוא לא מתחיל איתי טיפול לקח ממני את כל הטפסים והמרשמים, הרגשתי הכי מושפלת בעולם. כאילו נתנו לי סוכריה ולקחו ממני בשניה שבאתי לתת לק.
יצאתי בוכה ומושפלת... לאחר מכן אחרי שהתעוששתי קצת ישבתי על הבדיקות האלה וגיליתי שזו הבדיקה מלפני שנה ולא מלפני כמה חודשים כמו שהוא חשב.
זו בדיקה שהייתה בהריון לא תקין שנפל הוא אפילו לא טרח להסתכל על השנה של הבדיקה.
בקיצור כבר עבר שבוע מהמקרה וזה עדיין לא מניח לי, אני עדיין מרגישה פגועה ומושפלת
זהו... פרקתי....

השואלת14

New member

קודם כל חיבוק גדול !

מצטערת על החוויה הלא נעימה, מבינה את התחושה המגעילה. זה חוסר מקצועיות מצידו לא לעבור לפני הכל על כל הבדיקות שלך. לדעתי תגידי תודה שכבר בשלב זה גילית את חוסר המקצועיות שלו...

ולגבי הרופא שלך - אין לי מחליף כשהוא בחופש??
הרופא שלי היה פעם בחו"ל כשזה נפל בדיוק על השאיבה וההחזרה שלי
ומישהו שאיתו יש לו הסדר עשה לי את השאיבה ואת ההחזרה הראשונה (הייתה החזרה כפולה) וכשהרופא שלי חזר אחרי כמה ימים הוא עשה את ההחזרה השניה.

אני חושבת שמאד חשוב לוודא אם לרופא יש מחליף כי גם מותר לו להיות חולה או כל דבר אחר..... אבל זה לומדים מניסיון

שורה תחתונה - נראה לי שזה קצת סימן... ותישארי כבר עם הרופא שלך וזהו

havitush661

New member
תודה

בהחלט נשארת עם הרופא שלי. לא אחליף אותו יותר! ואין לו מחליפים כי הוא אוהב לעשות הכל לבד.... ברקוביץ׳

חוויה לא נעימה

אבל - את חייבת להסתכל על התיק שלך לפני שאת נותנת לרופא לעבור עליו,
הרופא מסתכל על הבדיקות ולא בהכרח על מתי עשו אותם, לבדוק סוכר זה עניין של
בדיקת דם, ומקבלים תשובות תוך כמה שעות, יכולת לחזור על כל הבדיקות האלו
ותוך יום להתחיל... אם עדיין לא מאוחר אז אולי אפשר כן לעשות זאת.
&nbsp
אני לא חושבת שאת צריכה להרגיש מושפלת, אלא להיפך, חשוב שהרופא בודק
את הבדיקות שהבאת לו.
&nbsp
לפעם הבאה שאת ניגשת אל רופא - להגיע עם חומר עדכני, בדיקות חדשות.
&nbsp
צר לי על ההיריון שנפל..

&nbsp
בהצלחה!
&nbsp

havitush661

New member
אני במכבי

לא ממש מסתובבת עם תיקיה עם כל הבדיקות והפרוטוקולים.
יש הכל במחשב. הייתי קצת בשוק מהעניין ובגלל זה לא שמתי לב שמדובר בבדיקה ישנה כי הוא הסתכל במחשב ולא אני.
רק אחרי זה כשחזרתי הביתה והצצתי בעצמי בבדיקות גיליתי את הטעות וזה הרגיז עוד יותר.

שוב, אני מבינה שזה מעצבן

אבל כמו שכתבו לך, לעלות על בעיות עם הסוכר זה חשוב, כי סכרת, סמויה או לא,
יכולה לעשות באלגן שלם, אז תבדקי. תבקשי בדיקת המוגלובין מסוכרר, בודקת
3 חודשים אחורה, שווה לבדוק.
&nbsp
אני מבינה שהכל במחשב, אבל מה שעולה ראשון הן הבדיקות הראשונות,
קחי לתשומת ליבך לעדכן את כל התיק הרפואי שלך, עכשיו שאת יודעת שיש בעיה,
תבקשי בדיקות דם חדשות. פאפ חדש, מתי עשית את כל הבדיקות?
שלא יתברר לך שעבר לך הזמן ותתקעי.
&nbsp
&nbsp

havitush661

New member
בדיקות

את הפאפ עשיתי שנה שעברה.
בדיקות כלליות עשיתי לפני כ4 חודשים אבל לא עשיתי שם את הבדיקה של הסוכר 3 חודשים אחורה רק סוכר רגיל.

ואולי הפוך, אולי היה לך מזל

את יודעת שלפעמים טיפול עם תרופות לסכרת עוזר גם למישהי שאינה סכרתית, אלא גבולית?
גלוקופאז' וכאלו...
אז אולי בכלל עדיף לך ללכת לאנדוקרינולוג מצויין ולצאת עם טיפול לסוכר הגבולי ואינשאללה, זה יביא הריון תקין.

havitush661

New member
מנסה לתת פוש

בחודש הזה עד לתחילת הטיפול ולהורדי סוכרים ופחממות מקווה שיעזור במשהו.

קרפי8

New member
אוף כל כך מרגיז

תנצלי את החודש הזה לאגור כוחות לחודש הבא
ולהנות מהחופש של חודש ללא טיפול וכל מה שמשתמע מזה
(אני יודעת שזה קשה שכל מה שרוצים לעשות זה להתקדם קדימה וההרגשה היא שדורכים במקום)
אולי זה לטובה כי כמו שאת בטח יודעת שווה לחכות לברקוביץ
&nbsp

havitush661

New member
צודקת!

כל פעם שמנסה לשנות רופא או משהו יוצא שאני יוצאת בוכה ומתוסכלת.
אין על ברקוביץ'!
בנתיים מנסה החודש לשמור סוכרים ופחממות.
נקווה לטוב

טוליתי

New member

דחייה של טיפול ממחישה עוד יותר את חוסר השליטה שקיים בטיפולי הפוריות, כך שכל מה שכתבת כאן מעורר היזדהות מלאה.
יחד עם זאת, כדאי להתייחס להערות של הרופא. על אף הדחף לבצע טיפול, חשוב שטיפול שנעשה יהיה אפקטיבי. סוכרת היא מחלה אוטואימונית, ויש לה השפעה על הריון. ממליצה לפנות ליעוץ אצל ד"ר זלוצובר - אנדוקרינולוג שהוא גם רופא נשים.
הסיכויים להריון עולים פלאים כשיודעים מה הבעיה, וכשיש לה פתרון, ואני מאחלת לך שכך יהיה גם אצלך.
שולחת חיבוק גדול
,
וגם כזה
- על מה שעוד יהיה!

havitush661

New member
ברור

לוקחת לתשומת ליבי. וברור שלא רוצה לפגוע בעובר שלי ובילדים שלי...
אבל הצורה שבה הדברים נעשו ונאמרו, לא נותנת לאף אחד זכור להיות ה"אלוהים" פה ולחרוץ כאלה גורלות.

למעלה