חייבת לפרגן

yafitg3

New member
חייבת לפרגן

לעמית ולצוות של אופטיקליק במודיעין סנטר!
רכשנו משקפיים עם עדשות מולטיפוקל לאיש שלי לפני שבוע, אמרו לנו שייקח כשבועיים . סבבה.
אתמול בערב נשברו המשקפיים היחידים שלו כשמחר בבוקר הוא טס לקנדה לשבועיים. היות והוא לא רואה כלום בלי משקפיים - נרשמה פאניקה!
התקשרתי אליהם הבוקר בתקווה שאולי אולי אולי המשקפיים מוכנים. קצת טלפונים ובירורים ובשעה 15:00 אספנו את העדשות מתל אביב, הבאנו אותן לאופטיקליק ובמקום עמית הכין את המשקפיים ביעילות והציל אותנו.
אבל ... זה לא נגמר פה . עמית אירגן לאיש שלי מיוזמתו מסגרת נוספת לעדשות הישנות כדי שיהיו לו משקפיים נוספים לכל מקרה.
בקיצור, שירות בלתי רגיל! כן ירבו !

י י ל נ ה

New member
אני לא יודעת מי מהם עמית, אך כל הצוות שם פשוט

מעולה!
אנחנו 3 משקפופרים מתוך 4 בני משפחה ובכל פעם מחדש אני מופתעת מאיכות השרות ומיחס מיוחד שלהם.

דורני

New member
מצטרפת לפירגון. ביתי החיילת נזקקה למוט חלופי

למסגרת או לחילופין למסגרת חדשה.
במוצ"ש עברנו בין כל חנויות המשקפיים במודיעין (בקניון ובישפרו) ואף אחד לא התאמץ להתאים למסגרת מוט חלופי ואמרו שצריך מסגרת חדשה שיקח כשבוע לקבל את המשקפיים.
מאחר וביתי משרתת בדרום הרחוק הפתרון היחידי שמצאנו היה לבקש איחור בהגעה לבסיס ביום ראשון.
ביום ראשון ב- 09:00 התייצבנו באופטיקליק וקיבלנו שירות מהיר, אדיב ומקצועי. תוך כ- 40 דקות ביתי יצאה מהחנות עם זוג משקפיים חדש וביום שישי שלאחר מכן אף טרחו להתקשר ולהודיע שמצאו מוט שישמש למסגרת הקודמת - כזוג משקפיים רזרבי.

יישר כח לצוות החנות

למעלה