שרון מסיקה
New member
חייבת לעזוב, חייבת!!!
המחשב הרס לי את כל החיים! אני באה מהביצפר בדרך כלל ב-2, ומ-2 עד 12 בלילה אני על המחשב! זה נראה עלוב, וזה לא טוב! זה כמו שתקחו כוס מים, ותסתכלו על הכוס הזאת 24 שעות ביממה! גא"ד יש לי עוד משהו כמו 80 שנה לחיות בערך, כל שנה 365 ימים (או שלא?
) כל יום 24 שעות! בכל שעה אפשר לעשות, גא"ד אפשר לעשות כ"כ הרבה דברים! אם מחר חס וחלילה טפו טפו טפו אני אדרס איך אני אסכם ת'חיים שלי?! חיים מהממים! מה אני אגיד! כל הזמן על המחשב! על חתיכת מתכת מזויינת שהורסת לי ת'חיים!!!!! גא"ד אפשר לבשל לתפור! גא"ד אפשר ללכת לבריכה מחוממת!!! גא"ד אפשר למצוא תחביב ולעסוק רק בו! גא"ד מה אני עושה?! על המחשב וואלה יופי! בעוד איזה 8 שנה ישאלו אותי איך עברתי את גיל ההתבגרות מה אני אענה? מול המחשב?! האאא?! אין לי זמן לחברות אין לי זמן לנשום - כלום!!! גא"ד!!!!!!!!! החלטתי, אני לוקחת את זה לידיים.. נמאס להיות זומבי! יומחד התחלתי לחשוב על זה והתעורררררתי!!!!!! גא"ד... ביי כולם
אולי אני אכנס פעם בשבוע ככה
|עד כאן - שרון פילוספיה בע"מ
לאב אול
המחשב הרס לי את כל החיים! אני באה מהביצפר בדרך כלל ב-2, ומ-2 עד 12 בלילה אני על המחשב! זה נראה עלוב, וזה לא טוב! זה כמו שתקחו כוס מים, ותסתכלו על הכוס הזאת 24 שעות ביממה! גא"ד יש לי עוד משהו כמו 80 שנה לחיות בערך, כל שנה 365 ימים (או שלא?