חייבת לספר

PianoGirl20

New member
חייבת לספר

על חלום שחלמתי הלילה על יודית... חח, זה היה חלום דיי מוזר, אני לא זוכרת הכל אבל אני אספר בקצרה מה היה שם. בקיצור, הייתי באיזה מקום עם כל מיני אנשים, ויהודית גם הייתה שם, רק העניין הוא שיהודית בכלל לא נראתה כמו עצמה! קודם כל, היא הייתה מאוד צעירה, ונגיד עוד שזה בסדר (נניח שחזרתי אחורה בזמן) אבל העניין הוא שהיא בכלל לא נראתה כמו יהודית הצעירה..היא נראתה כמו מישהי אחרת. היא הייתה קצת יותר יפה מיהודית, באמת היו לה תלתלים שחורים כאלה אבל היא נראתה אחרת בפנים, והכי חשוב- הקול שלה היה שונה מהקול של יהודית! ואת הקול של יהודית אני אזהה אפילו בתוך חלום.... ונראה לי שהיא גם הייתה שם עם הבת שלה. בחלום ישבתי לידה ודיברנו והיא כל הזמן ניסתה לשכנע אותי שזו באמת היא, והיא גם סיפרה לי על דברים שהיא עושה (בישול וכאלה..) ועל עוד אנשים שהיא נפגשת איתם (כנראה גם מוזיקאים) וכל הזמן ניסתה לשכנע אותי שזו באמת היא (לא שהעזתי להביע פקפוק גלוי בפניה, אבל עדיין..) לא לגמרי האמנתי שזו באמת היא, במיוחד בגלל שהקול של הדיבור שלה היה שונה מהקול שאני מכירה. בכל מקרה היא דווקא הייתה מאוד נחמדה אליי ואפילו הזמינה אותי לשבת לידה ולאכול ביחד וכל זה... זה בערך החלום... מה דעתכם על החלום, והאם עוד מישהו פה חלם על יודית?..(אתם מוזמנים לשתף)... אגב, זה ממש לא החלום הראשון שהיה לי עליה..היו לי עוד כמה חלומות עליה לפני איזה כמה חודשים..

אני לא מספרת... ../images/Emo8.gif

החלומות שלי יותר מידי מוזרים.. ומפחידים.. ואם כבר איכשהו יהודית "מצליחה" להיכנס אל תוך החלומות שלי זה... "לא טובבבב..." אבל האמת? חחח חלום מצחיק. תזכירי לי מחר, אני אנסה לברר לך מה זה אומר...
בטוח יש שם משהו עמוק יותר.

למעלה