חייבת לספר משהו...

Sharon_1

New member
חייבת לספר משהו...

חזרתי עכשיו מחנות ספורט, עמדתי בקופה אחת ובקופה השניה עמדה הומלסית, שרכשה שקיות חימום, המוכרת אמרה לה מה המחיר והיא הוציאה מלא DIMES ו CENTS והתחילה לספור, זה היה נורא עצוב. ואז - האישה שמאחוריה נתנה למוכרת כסף ואמרה להולמסית - MARY CHRISTMAS - היא לא ידעה מה לעשות וכל הזמן חזרה ואמרה - THANK YOU ועמדה שם עוד כמה דקות בשוק טוטאלי. ואני עמדתי וניגבתי דמעה מזווית העין.

Idit-Kansas

New member
וואו, ממש כל הכבוד

אני לא חושבת שהייתי עושה את זה כי הייתי מפחדת מהתגובה. אבל יפה מאד מצד הנותנת. ועוד אומרים שעכשיו קשה לבקש תרומות בגלל מה שקרה בניו יורק.

Sharon_1

New member
ואחרי שסיפרתי את זה אתמול לבעלי,

הוא לקח את שקיות החלימום שלנו והלך היום לתת אותן להומלסים.

Sharon_1

New member
אז ככה -

שקית חימום היא מעין שקיק בד שנמצא בתוך שקית פלסטיק מנויילנת, כשאת פותחת את הפלסטיק, ובידך שקיק הבד - את מנערת אותה ויוצא חום שמחזיק לכ - 8 שעות. אפשר לשים אותה בכיסים לחמם את הידיים או בגרביים - לחמם את הרגליים.

Tokyo

New member
שקיות חימום רצות פה אחלה

יש כאלו שגם ניתן להדביק על הבגד(אסור על העור זה חם מדיי) אפשר להשיג את זה בכל חנות כמעט

Yaniv-DC

New member
אצלינו פשוט מדליקים את החימום...

בשקיות היינו משתמשים בשרייפא...

Tokyo

New member
יא נקניקון למה אתה מתחכם

השקיות זה שאתה נמצא מחוץ לביתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ומי זאת שיפרה? אהההההה מספר 20 מהציצים ואתה אמרת שאתה לא אוהב אההההההה? תפסתי אותך

Yaniv-DC

New member
בשביל זה קונים מעיל.

ומה קרה? התלכסנו לך העיניים? לא יכול לקרוא נכון? שיפרה בכלל זאת אחת הילדות משכונת חיים.

למעלה