חייבת לספר משהו..

orbotek

New member
חייבת לספר משהו..

אתמול הייתי גאה בעצמי אחרי הרבה זמן שלא רוצים לשמוע אז ככה הרי אני פרודה מהחבר שלי בערך חודש וממש היה לי קשה בהתחלה לעכל את זה שהוא עזב ככה סתם כי הוא רצה חופש או חיפש את עצמו וכו´ אתמול הבחור שלנו התקשר אליי בערך 10 פעמים ולא עניתי לו עד שבסוף כבר עניתי ואז החוצפן הזה אומר לי שהוא מתגעגע אלי ושהוא רוצה לשבת איתי על כוס קפה!!!!! אני בשיא העצבים אמרתי לו שהוא יכול לשכוח מזה ושאני כבר לא אקטואלית וזה שהוא חושב שאני אקפוץ לזרועותיו אחרי שהוא שבר אותי לרסיסים אחרי הפרידה אחרי כל הלילות שבכיתי בגללו ולא היה איכפת לו בכלל אז הוא אמר לי תגידי לי שאת לא רוצה אותי ולא תשמעי ממני בחיים ואזרתי אומץ ואמרתי לו חד משמעית את מה שהוא רצה לשמוע ואז הוא אמר היי שלום ובאי וניתקתי בלב שלם אז מה? מה אתם אומרים פיספסתי אותו FOR GOOD? כי באיזשהו מקום אני רוצה ללמד אותו לקח ולראות מה גבול האהבה ה"גדולה" שהוא מכנה אני צריכה עצה האם עשיתי נכון???????

מאו יין

New member
ניקי מתוקתי../images/Emo24.gif

קודם כל עם עשית את מה שאת באמת מרגישה אז לא טעית!!! ואם הוא אוהב אותך באמת באמת כל כך הוא לא יפסיק לנסות... השאלה אם בכלל את רוצה לחזור איליו ? כי אם כן אז לגרום לו יותר מידי השפלה זו לא בדיוק הדרך...

orbotek

New member
וזה שהוא השפיל

אותי בקטע הזה שהוא עזב אותי אחרי כל מה שעשיתי בשבילו זה כן בסדר? הרגשתי שאני חייבת לצאת מהעניין הזה בראש מורם ואכן יצאתי בפנים בפנים אני לא יודעת במאה אחוז אם אני לא רוצה אותו הייתי רוצה שהוא ישתנה בהרבה מובנים אבל אני לא חושבת שאדם יכול להשתנות מקצה לקצה ולכן כמו שכתבתי אני באיזשהוא מקום בוחנת את אהבתו האמיתית אלי אם הוא באמת אוהב אותי הוא ימצא אותי
אני מקווה שאני עושה את הדבר הנכון אוהבת ותודה

sidi

New member
ואני כבר

לא מבין כלום. את רוצה אותו או לא??? אם כן אז תדברו ותבהירו עניינים, הדרך היא לא להשפיל אחד את השניה. ויכול להיות שגם מדיבורים לא ייצא כלום ואתם לא מתאימים ואז חבל על הזמן שלכם. אבל מה הקטע הזה של האגו? קודם כל את צריכה להחליט עם את מעוניינת בו או לא.

מאו יין

New member
ניקי...../images/Emo41.gif

יש משהו בדבריו של סידי לשחק משחקי אגו זה אף פעם לא בריא לשום קשר!!!!

mariana

New member
אני כבר אמרתי לך את דעתי

אני אגיד לך שוב אני פשוט תופסת ממך איזה אומץ יש לך. הלוואי והיה לי דבר כזה לפני שחזרתי לאריאל. אם הוא באמת האהבה שלו חזקה אלייך אז הוא יתקשר שוב. אם לא שיחפש את החברים שלו. תאמיני לי מה שהוא קיבל מימך הוא לא יקבל מאף בחורה אחרת. אוהבת ושיהיה לך המשך יום נעים

@@

New member
קבלי ממני ../images/Emo106.gif

שיבין שאת לא מובן מאליו ושאת לו מחכה לו בזרועות פתוחות. אם הוא באמת אוהב אותך הוא ידאג להיות איתך, אבל עד אז אל תטרידי את עצמך במחשבות מיותר, פשוט המשיכי בחייך ותפתחי את לבך. בהצלחה!

למעלה