מלאכית מאוהבת1
New member
חייבת לספר לכם!
סליחה שפתחתי הודעה חדשה, אסי תשרשר את זה לאיזה שירשור אם צריך. אחותי סיפרה לי ואמרתי, את זה אני חייבת לספר לכם! אז ככה. אחותי (חיילת) פגשה את נוסבי, יוסי, טירן ונחמן. יש קייטנה כזאת לילדים שמישהו מהמשפחה שלהם נפטר בצבא. אחותי חיילת, אז היא באה לעודד את הילדים האלו. ובדיוק ביום שאחותי באה אליהם הם נסעו למופע של האקדמיה. (מטעם הקייטנה). במופע לא היו כולם כי עשו את זה במיוחד בישבילם, היו שם נחמן, נוסבי, יוסי וטירן ומרב. אחותי ושתיי חברות שלה, התגנבו למאחורי הקלעים. היא לא מעריצה כל כך של האקדמיה, היא פשוט הכירה את כולם, אז היא נכנסה לשם סתם בשביל הכיף ובשבילי!
וכל העידכונים אליכם! כל פעם כשאחותי סיפרה לי משהו, עצרתי את הנשימה לכמה שניות! היא ראתה את נחמן קודם, אז היא ביקשה שיצטלם איתה, ואז היא התיישבה ליידו במדרגות, וחברה שלה מהצד השני, ואז טירן ירד! אז נחמן חיבק את אחותי וחברה שלה ואמר לטירן, "תכיר, אלה חברות שלי!" יייהההה!!! ואז הן הצטלמו עם טירן, ואז ירד יוסי והן הצטלמו איתו, ויוסי בא אל אחותי, ורצה לעשות לה בלשיק אבל היא לא הבינה מה הוא רוצה ממנה!!! איזה בושה! יוסי גבני המדהים בא אל אחותי, רצה לעשות לה "בלשיק" והיא לא ידעה מה לעשות!!! אז הוא5 כזה אמר לה "מה את לא מבינה? נו, מה שאני תמיד עושה עם טירן! בלשיק!" אני מתביישת להסתובב עכשיו עם אחותי אחרי מה שהיא עשתה! ואז נוסבי גם ירד, והן הצטלמו גם איתו. וגם היא סיפרה לי שטירן נתן לה כזה מכה (בצחוק) עכשיו אני כל הזמן נותנת לה מכות! עכשיו, היא סיפרה לי שטירן ונחמן בגלל שהם היו באקדמיה הם מרגישים שהם כל הזמן צריכים להצחיק, וזה כבר מגעיל. ויוסי ונוסבי סנובים!!! אאוווףףף! לממהה???? והיא גם אמרה לי שיוסי הוא מכוער, ושכל הפנים שלו צלקות! איך כזה בנאדם מדהים כמו יוסי יכול להיות מכוער וסנוב? ואיך נוסבי המושלם יכול להיות סנוב?! אה? איך? ועכשיו, הדבר הכי חשוב! טירן התאהב קשות בחברה של אחותי! הוא ממש נדבק אליה! אז הוא נתן לה את המספר טלפון שלו, והיא שלחה לו עוד באותו יום הודעה, שהיא ממש נהנתה בהופעה, אז הוא ענה לה, שאם היא רוצה הוא ישיג לה עוד כרטיסים למופע וייתן לה להיכנס למאחורי הקלעים, אז היא כנראה תיתן גם לאחותי ולי כרטיסים ואני אכנס למאחורי הקלעים!!!! יייישששש!!! אה, והיא גם אמרה לי שבגלל שבפעם הקודמת טירן כעס על יוסי שהוא הפריע לו ולעוד מישהי באמצע שיחה (זוכרים?) אז הפעם יוסי ממש התרחק מהם כדיי לא להפריע! אאהה, כמה הייתי נותנת כדיי להיות החברה הזאת של אחותי שטירן התחיל איתה!! אם הגעתם עד כאן אז מגיע לכם צל"ש! אה, וכשאחותי תביא לי את התמונות, אני אסרוק ואעלה לפה.
סליחה שפתחתי הודעה חדשה, אסי תשרשר את זה לאיזה שירשור אם צריך. אחותי סיפרה לי ואמרתי, את זה אני חייבת לספר לכם! אז ככה. אחותי (חיילת) פגשה את נוסבי, יוסי, טירן ונחמן. יש קייטנה כזאת לילדים שמישהו מהמשפחה שלהם נפטר בצבא. אחותי חיילת, אז היא באה לעודד את הילדים האלו. ובדיוק ביום שאחותי באה אליהם הם נסעו למופע של האקדמיה. (מטעם הקייטנה). במופע לא היו כולם כי עשו את זה במיוחד בישבילם, היו שם נחמן, נוסבי, יוסי וטירן ומרב. אחותי ושתיי חברות שלה, התגנבו למאחורי הקלעים. היא לא מעריצה כל כך של האקדמיה, היא פשוט הכירה את כולם, אז היא נכנסה לשם סתם בשביל הכיף ובשבילי!