חייבת לספר לכם

Mrs.Dvash

New member
חייבת לספר לכם

על השבת המדהימה שהייתה לי. מה סוף סוף גם לי יש הודעה שמחה, מותר לא?. בכל מקרה קמתי ביום שישי בבוקר והלכתי לשיעור נהיגה [כן כן רק עכשיו אני לומדת נהיגה... עברנו את הקטע? אוקיי הלאה...], הסתיים לו שיעור הנהיגה, חזרתי הביתה. לא היה לי חשק לצאת, לא לדיסקוטק, לא לסרט, לא לחברים לא לכלום, רק לשבת בבית. הלכתי לוידאומט - הוצאתי שני סרטים וחזרתי הביתה. אני ופאטמה [שעוברת תקופה לא קלה עכשיו..] הכנו לנו פופוקורן, נכנסנו למיטה התכסנו והתחלנו לראות את הסרט. והזמן עבר... והגשם ירד... ואבא ישן... ואמא באילת... בכל מקרה בין לבין היו לי שיחות עם פוש בטלפון. לא יודעת למה, לא מבינה ואני חושבת שגם הוא לא מבין אבל שנינו הרגשנו את אותה ההרגשה של תחילת הקשר שלנו, של ימי ההתרגשות האלו... לא יודעת למה. בכל מקרה כך עבר לו יום שישי, נורא נהנתי מסתם לשבת בבית, עם הסרטים, עם פאטמה ועם פוש [דרך טלפון או לא הרגשתי אותו איתי]. יום שבת, 7:00 בבוקר. קמתי, התקלחתי וגשם התחיל לרדת... איזה יום נהדר היה יום שבת. כ``כ נהנתי מהגשם והברד, יצאתי החוצה והלכתי כמו מפגרת בתוך כל הרטוב הזה. בכל מקרה גם במהלך יום שבת עדיין הייתי עם אותה ההרגשה שכ``כ טוב עם פוש, באמת, לא יודעת למה איך ומה היה פשוט מדהים. הרגשה של אהבה כזו, גדולה, טובה פשוט רציתי להגיד שנורא נהנתי בשישי\שבת הזה. זהו, מקווה שעבר עליכם סופ``ש טוב וחם :) אה... ובקשר להודעה שאני עוזבת את הפורום לכמה ימים, פעם ככה ופעם ככה, מה אכפת לי אז אני מפוצלת בכייף. יאללה ביי.

tairon

New member
דובשההההה

שיהיה לך שבוע מדהים שמייח שעברה עליך שבת מופלאה וחוצ מזה ככל הנראה שזה היה מדבק השבת המופלאה כי....גם על כוחותינו עברה שבת פשוט 10 אחלה בוקר

Mrs.Dvash

New member
הופההההה סחטיין....

קבלתי פה ושם עדכונים קצרים על מה שקורה בשדה הקרב... שמחה שהשבת הייתה טובה :], בוקר טוב.

אוסי

New member
אני שמחה ....יקירתי...

מאושרת בשבילך....יש לך אחלה בחור... ואת אלופת האלופות ... את כל הטוב שבעולם ... מאחלת אני לכם ...חברים יקרים שלי.. אוהבת אוסי.

Mrs.Dvash

New member
אוסה

לא יודעת מה עשית במוצ``ש שלא עשית לפני כן... לא מבינה מה קרה, אבל באמת באמת מקווה שהכל יסתדר ובמהרה. כי מגיע לך, פשוט ככה. תודה שאת מאושרת בשבילי , בוקר טוב :]

אוסי

New member
אל תדאגי ....

אני אסתדר..(מקווה) ואם לא אז קצת אהיה בדיכי ... זה יעבור...

Mrs.Dvash

New member
אוסה

את יודעת שאם את חושבת על איזושהי דרך שבה אוכל לעזור אני פה. תהיי חזקה.

@tagel

New member
טיפת אושר בבוקר זה...

תודה יקירה אני זוקפת זאת לזכותך מאושרת בשבילך עד אין קץ.... אוהבת, תגוש

PoshKale

New member
אכן היתה שבת מדהימה

:) הרבה חיוכים ונגיעות בלב...עבר זמן מאז הרגשתי כל כך קרוב... לאב יו דובש. מאחל לכולם כזו הרגשה....אושר.

למעלה