חייבת לספר לכם...

שלמונזה

New member
חייבת לספר לכם...

שיש סדרה שנקראית הקרב על הרייטינג ביס פלוס של לקוחות יס בלבד... ובקיצור, שבוע שעבר באחד הפרקים מי הופיע? נוח ווילי!!! והוא היה ממש ממש טוב!!! זהו רק רציתי שתדעו

Gloria_Nathan

New member
היי! אני ראיתי אותו!!!!

זה היה כ"כ בהפתעה. אני זפזפתי ופתאום אני רואה אותו, וחשבתי שזה שידור חוזר של איאר כי כשאני מזפזפת אני עוברת מהר בין כל התחנות שאני אוהבת, אבל הוא לא נראה כמו באיאר ואז הסתכלתי וראיתי שזאת הופעת אורח אחת בסדרה הזאת. הוא באמת היה טוב משם, ושונה מג´ון-ג´ון! וזה מצויין כי זה אומר שאני עכשיו מעריצה רשמית של נוח!! (כדי לא להיות כמו ילדות בת 12 שאוהבות בריטני אני מעריצה של מישהו רק אחרי שראיתי לפחות 3 דברים שונים שהוא עשה, אז תצטרפו את הקרב על הרייטינג לאיאר ושודדי עמק הסיליקון ו-וואלה! לנוח יש מעריצה חדשה :)

אה... זה בסדר!

אני מתה על נוח גם בלי לראו ת3 דברים שהוא עשה. אבל מה זה להעריץ? אני לא תולה פוסטרים שלו על הקירות (יש לי בחדר פוסטר אחד, של דולפינים), אני לא תולה תמונות שלו על הארון (על הארון שלי יש תמונות רק שלי מישהו אחד- בן דיווידסון האגדי), אני ממש לא בקטע של קלסרים עם תמונות וכתבות. אני פשוט אוהבת את הבן אדם. הוא כזה מתוק. ובמיוחד אני אוהבת את הדמות של ג´ון באי אר. כזה נשמה טובה.

Gloria_Nathan

New member
אני יכולה להגיד לך מה זה אומר לי...

זה אומר שבפעם הבאה שאני רואה שעושים עליו משהו בE, או פעם הבאה שיש לו הופעת אורח איפה שהוא אני יודעת שיש לי למה להקליט את זה כי אני יהנה מזה לפחות כמה שבועות. שחקנים אחרים שראיתי רק משהו אחד שהם עשו, אני יכולה להגיד לך שהם חמודים, מתוקים ולפעמים אפילו אם הם שחקנים טובים או לא, אבל אני לא יודעת ממש אם אני אוהבת את סגנון המשחק שלהם עד שאני רואה לפחות 3 דברים שונים שהם עשו (וכרגע נזכרתי שיכולתי להיות מעריצה רשמית של נוח לפני, כי ראיתי אותו בחברים). זה בעקרון בעיקר בשבילי כדי, כמו שאמרתי, לא לצאת כמו ילדה מתלהבת בת 12 שמעריצה כל מי ששמים לה מול הפנים.

למעלה