חייבת לו?!

טולית17

New member
חייבת לו?!

היי מה נשמע? ככה המורה שלי עשה לי 12 שעורים סביב הבית, פשוט עשיתי רונדלים מסביב לבית שלי ... ולכן החלטתי לעזוב אותו בלי לשלם לו על 4 השעורים האחרונים(חוצפה או לא אבל הוא לא יכול לקבל כסף בלי לעשות כלום) הוא לא מוכן לתת לי את הממסי שאצלו עד שאני לא אשלם 300 שקל.השאלה שלי היא האם אפשר להוציא ממסי חדש, פשוט שיתנו לי אישור שכבר עשיתי תאוריה ואני יכולה ללמוד..?

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

12 שיעורים הקפת את הבית? בטח יש לך סחרחורת. למה לא הערת לו על זה שאת רוצה לנסוע במקומות אחרים? והקטע של התשלום, אם את חייבת לו 4 שיעורים אז את חייבת לשלם לו, גם אם נראה לך שהוא עשה עבודה טובה או לא. שוב, היית צריכה להעיר לו כבר אחרי שיעור או שתיים על זה שאת רוצה להתרחק מהבית. ואני לא מתפלא שהוא לא מביא לך את הטופס הירוק - גם אני לא הייתי מביא לך אם היית חייבת לי כסף על 4 שיעורים.

G e o r g i a

New member
תראי...

אמנם המורה היה לא בסדר, אבל אני לא חושבת שיש לך אפשרות לא לשלם לו... כאילו, יש לך, אבל..לא יודעת. תערבי את אבא או אמא בסיפור שיכעסו עליו קצת.

MrJacKasS

New member
לכעוס עליו את יכולה

אבל לשלם לו את חייבת הוא ביזבז שעת עבודה ודלק עלייך, אפילו אם זה סביב הבית, וזה עולה לו כסף, ואת צריכה לשלם לו. חבל שהתעוררת רק עכשיו

NewUser4

New member
את חייבת לשלם לו את הכסף

עבור השיעורים. עם כל הכבוד, קיבלת את השיעורים. זוהי זכותך לעזוב את המורה לאחר כל שיעור שאת רוצה. אך כל עוד את לוקחת שיעורים, את חייבת לשלם עליהם. זוהי חוצפה לא לשלם על שיעורים אלה שהרי קיבלת אותם, ללא קשר לתוכנם.

פרטנר

New member
זו התודה שלך?

המורה רשאי לבקש תשלום מיד בתום כל שעור (או לפניו). הוא נתן לך אפשרות לשלם לאחר קבלת מספר שעורים, וכעת את עושה לו תרגיל מסריח? לא יאה ולא נאה!

למעלה