חייבת להתוודות ...

חייבת להתוודות ...

אני כרגע צפיתי בכל פרקי שבוע שעבר בסידרה "הנפילים" (תודות לוואלה! יס) ואני חייבת להגיד שהסידרה היא בסדר , לא ממש טובה כמו "השמיניה". האומנם שאין כ"כ הרבה אקשן , והתפאורה נלקחה כמעט מכל עונות "השמיניה" עם קצת סוויץ' קטן ../images/Emo8.gif אבל בכל זאת הסידרה הזאת נראת כדבר לא רע לטלויזיה (עם כל הביקורות הרעות שצצו מיד אחרי הפרק הראשון). זו דעתי , מקווה לשמוע תגובות ... כי אולי בכל זאת אני יתחיל חבב את הסידרה האומנם לראות אותה אני רק אוכל לראות דרך הרשת ../images/Emo9.gif

ילד רע 16

New member
את יודעת מה דעתי?

דעתי היא שבאת בגישה ששוללת את הסדרה, משום שאת חושבת שלא תצפי במשהו שישתווה ל'שמיניה' שבה צפית. גם אם את לא מודעת לזה, באת בגישה אחרת, שונה. ראיתי איך דאגת לצטט את המשפט העיקרי בביקורת שקטלה את הפרק הראשון של הסדרה (ואנחנו עדיין מדברים על פרק ראשון), ודאגת לציין שכבר פורסמו ביקורות. פשוט באת בגישה שונה, גם אם זה לא נראה לעין, וכשאת כותבת את דעתך - את פשוט "חייבת להתוודות", כאילו זה חטא, פשע, עוון, נורא ואיום. לצד כל אלה, ההשוואות ל'שמיניה' לא פוסקות גם בתגובתך עצמה - "אין כ"כ הרבה אקשן, הסדרה לא ממש טובה כמו "השמיניה'", התפאורה נלקחה כמעט מכל עונות "השמיניה", "..ועוד ועוד... (והיית חייבת לציין "עם קצת סוויץ' 'טן" - כדי שלא יישמע מוזר מידי). בכל זאת, זו דעתך, וגם זו דעתי.

snirf

Active member
בהחלט! חושב כמוך ../images/Emo45.gif

גם אני צפיתי עד כה בכל הפרקים ששודרו אני אהבתי את הסדרה! כנראה בגלל שזה מזכיר את השמינייה?../images/Emo3.gif אגב,נכון הסיפור עם הכמ"ג והמחויבות של צורי ואבי לשמור על סודיות מאוד מזכיר את הסיפור של המועצה בשמינייה? אני לא אתפלא אם נוח יהיה רע/יעשה הכול למען המדע כמו המקבילה בשמינייה-אלכס

למעלה