חייבת להוציא

חייבת להוציא

לא יודעת מאיפה להתחיל... אני משתגעת, מאבדת את עצמי בשנתיים האחרונות נכנסה לחיי אישה שקרנית, רמאית, בוגדנית האמנתי וחשתי שהיא אוהבת אותי, היא נשואה.. זה התחיל משיחות נפש, המשיך לאינטימיות כ"כ נדירה והפך לאהבה גדולה. אך היא בחרה בו זה נגמר כבר בשנה שעברה (אחרי כמה חודשים) ומאז היא משקרת לי, אני יודעת את זה כי חזרנו לקשר של כמה זמן השנה.. אנחנו כבר לא בקשר, אבל התברר לי שהיא התחזתה לבנות באתרי היכרויות והתחילה איתי והתכתבנו תקופה (לפני כמה ימים נודע לי שזאת היא בטעות ולא ממנה...) גם באתר הזה היא נמצאת אני משתגעת... היא הגיעה ל-2 חברות טובות שלי וגם להן גרמה לשקר לי :( אני לא מצליחה עוד להשתחרר מזה. יודעת שהיא ממשיכה חיים שלווים וטובים עם בעל שלא יודע וחושב שהיא אדם טוב. אני לא מצליחה להכיר באתרים, כי כל אחת שאני מתקרבת אליה יכולה להיות היא. לא סומכת על אף אחד חרא לי כ"כ בא לי אחרת ובא לי שהיא תשלם על זה בא לי למות

הלוואי והייתה לי עצה עבורך....

אז אני שולחת רק

יקירה

נכנסה לחייך אישה בוגדנית. אישה שלא יכולה לכבד את עצמה וגם לא אותך. את זה את לא יכולה לשנות זוהי עובדה קיימת. שיעור לחיים האילו. אל תכעסי על עצמך, לא את האישה הפוגעת. המקום הוא לחמול לאישה שמולך. להבין שהיא פועלת מתוך החולשות שלה והיא באמת אבל באמת מסכנה שכך היא צריכה לפעול. כבדי ותאהבי את עצמך ושחררי אותה מחייך. כנסי בשם אחר לכל אותם המקומות שחשוב ונכון לך לכתוב בהן כדיי שלא תצטרכי לחיות בפחדים. הזכירי לעצמך כמה נפלאה את, כמה את יודעת לאהוב וכמה מגיעה לך אהבה של אמת. הזכירי לעצמך שוב ושוב שהטיפשות שלה היא שלה בלבד. זה לא חלק ממך. חמלי לה ותמשיכי את חייך. מגיע לך רק טוב. אני מאמינה. שולחת לך חיזוקים גדולים ולאחרת מאחלת גדילה.

פאמקי

New member
חושבת שגם לה יש...

את עצמה, את האושר שלה, שנים של המתנה, אהבה לא ממומשת, רגעים חשובים של בדידות... והיד עוד נטויה.

תודה

תודה שאכפת לכן למרות שאינכן מכירות אותי.. אני מקווה לגדול מהמילים שכתבתן. קשה לי למחול, אבל כנראה שרק מכאן יהיה לי יותר טוב. כן אני יודעת לאהוב... כן יודעת שמגיעה לי אהבה הדדית. קצת קשה לי לעכל את כל השקרים.. בחיי שחשבתי שהכרתי מישהי ולא הייתי מתארת לעצמי שהיא התחזתה אליה :( אבל יש אנשים חולים בעולם הזה אנסה למחול ולהכיר בזה שיש גם מה ללמוד מכל זה תודה לכן

מצטרפת למילותיה החכמות של מוריקיתוס

אני מבינה שאת חוששת וכבר לא מאמינה כי היא מחפשת אחרייך בכינוים שונים כל זה נעשה תחת חסות וירטואלית, ובכן יש לי עיצה מעשית בשבילך אפשר לנתץ דיי מהר את הבועה הוירטואלית על ידי כך שתעברי כמה שיותר מהר לשיחה אמיתית או בטלפון ואם יש כאלה שמתסייגות אפשר בשיחה במסנג'ר, מבחינתי העולם הוירטואלי הוא עולם לא ממש אמיתי למרות שמאחורי כל ניק יש משהי. לכל דבר יש מידה, וגם לעולם הוירטואלי צריך לשים גבול אחרת זה ביזבוז זמן... צר לי עליה שהיא הביאה אותך למצב שאת צריכה להשתמש במילה למחול, תהפכי את המילים ויצא חמלה - והכוונה היא שיהיה בך עליה סוג של רחמים, נראה שהאישה לא במצב בריא ומזהיר אם היא רודפת אחריי בניקים אחרים. הכל פתוח בפנייך לא את זאת שצריכה להתייאש יקירתי. והיא.... היא כבר לא מעניינת... הרבה כוח והצלחה! אל תתייאשי דיר באלק!

לך י'נמרה

תודה על כל מה שכתבת.. אני בסופ"ש הייתי מרוסקת בטיפשותי ניסיתי ליצור איתה קשר, אולי כדי לקבל ממנה את הבעת התנצלותה. כנראה שמעבר למעשים הנוראיים שלה, רציתי (קיוויתי) לשמוע (לחלוב) ממנה סליחה או הבעת חרטה. אבל כלום... היא התעלמה לחלוטין ואחכ חסמה אותי כך שלא יכולתי לעשות דבר. ברור לי שהכל פתוח בפניי ובינתיים אני רק חוסמת אם אני אמשיך להתעסק במעשים הנוראיים שלה. תודה על המילים החודרות שלך והכל כך מחזקות. יש בי עוד כוח אני מקווה שיש עוד טובים ואמיתיים בעולם הזה עד כה יצא לי לצערי להפגש עם נוכלים :( ושוב- תודה ולפחות לילות לבנים

תודה מוריקיתוס..ולך לילות...

אני יכולה להבין את הצורך לקבל את ההתנצלות שמגיעה לך ומגיע לך ובגדול, זה יכול מצד אחד להקל עלייך שלא אהבת בן אדם נורא, אל תתחרטי על דבר, מה שהיה היה ואני מאמינה שבכל דבר שקורה לנו יש טוב, למדתי להודות על הרע, כי ממקום רע צומחים יותר מאשר במקום שטוב ונוח לנו... חוטפים צ'פחה נופלים וקמים כמו גדולים, מפיקים לקחים וממשיכים הלאה מבלי לחזור על אותן הטעויות... אלא אם כן משעמם לך ובא לך ממש לגדול ואז את מזמינה לעצמך עוד צ'פחה
... למען האמת מעולמי אני מדברת, אני לומדת בדרך הקשה
אבל לא חייבים ככה... אם תחשבי טוב יקירתי ותאמיני באמת באמת שמגיע לך טוב ... תמשכי אלייך ''יצורות'' נפלאות
מגיע לך את הטוב ביותר! רק תאמיני! תגידי ... מה הכתובת שלה? ....
....
....

Crossroads7

New member
נמרה יקירה.....

מילותייך.... נוגעות במעמקי הנשמה... חודרות גם שריון של לב מפוחד ומהוסס... ממיסות חומות של מגן אשר נבנו בעמל רב... פותחות דלתות לב הנעולות זה זמן... חובקות נשמות תועות אשר צינת החיים מרעדת את גופן..... פשטותן צרופה ובזה קסמן הרב! אשרייך כי מתוך הבערה המלהטת פנימה את ליבך, הינך מסוגלת להפיץ את אור התקווה, את חום הנחמה ולחבוק עוד ועוד במילותייך אלה.... ישר כח!!! ולך לילות לבנים, מי יתן ותטיב עימך הדרך ולילותייך הלבנים מעתה יהיו אלה בהם תהיי חבוקה ובוטחת בזרועות אוהבות....

Crossroads מחמיאה לי על המילים

שלי? סתכלי על שלך! אני רק רואה את הניק שלך נעשה לי חם בלב...

:)

את משהו את.. הצלחת להעלות בי חיוך ותודה רבה על כך :) תודה שאת מבינה אותי, סוף סוף הבנה ולא שפיטה מהעולם.. מכירה היטב את עניין הצ'אפחות, רק שאצלי זה מגיע ממקום שמאמין שיהיה אחרת. באמת חשבתי והאמנתי שהיא אהבה אותי, עדיין חושבת, רק שהיא משקרת ומרמה בלי סוף. חושבת שהכי שבר אותי זה היכולת שלה כל פעם לשקר מחדש ואחכ להיעלם מבלי להתנצל ומבלי להתמודד. אני חוטפת ממנה בלי סוף. מקווה שאמשוך אליי "יצורות ויצירות נפלאות" ושוב תודה לך

לילות יש מחר מפגש אולי תבואי תכירי

אם בא לך תוכלי לשלוח לי מסרון אשלח לך פרטים...

פאמקי

New member
../images/Emo45.gif

קראתי אחרי שהגבתי... ...הדמיון בתשובות- עכשיו ברור לך כמה אני מסכימה איתך
.

פאמקי

New member
ולהתמקד בעצמך.

עזבי את "מה היא". תתמקדי בעצמך ובמה שאינך רוצה בחייך. זה חלק מהעבר שלך, נסי לא להצטער עליו. למדי ממנו מה טוב עבורך והביטי קדימה. לעתיד יש המון להציע לך, ורק את תחליטי מה יכתב בפרק הבא.

פאמקי

New member
מצטרפת לעצות המחבקות של מוריקיטוס...

ומוסיפה שאלה- למה להגיע למצב של "להתקרב אליה" באתרים? למה "להתכתב תקופה"? חושבת שזה מתכון להמון כאבי לב. הכרת מישהי, התכתבתן שיחה אחת- שתיים? עברו לטלפון. אחרי שיחה אחת, בטוחה שתדעי אם יש עניין לפחות. מה שנותר הוא, להיפגש ולבדוק אם יש מעט יותר מזה, והחיבור הוא מעבר לוירטואלי. ההמלצה הזו היא לא רק על נשים שאת חושדת שזו היא. חושבת שדי מהר תגלי כמה הדרך הזו נעימה.

למעלה