חייבת להודות..

לא מוכנה כימיקלים

לטיפול פסיכותרפי הייתי הולכת, אם היית המטפלת. אם מדובר בקולגות שלך אז לא. אוריאנה

taltallim

New member
חחחח חומד

סתם בצחוק!!! לא לקחת אישי מידי... ואם תרצי פעם באמת אז כבר תדעי לאן ללכת... תלתלים (שברחה מהחדשות...)

taltallim

New member
חחחח חומד

סתם בצחוק!!! לא לקחת אישי מידי... ואם תרצי פעם באמת אז כבר תדעי לאן ללכת... תלתלים (שברחה מהחדשות...)

taltallim

New member
זה לא יאומן...

או שלא עובר... או שעובר יותר מדי!!! מספיק עם החרטה הזאת!!!! תלתלים (שחידושי ההי טק... שורפים לה ת`פיוזים)

אור-לך

New member
אז...

לא רק לאוריאנה ולי נשרפים הפיוזים... welcome to the club!!! אור (שמחכה למייל...)

אור-לך

New member
הייתי

רושמת פה את מס` הטלפון אבל... תשלחי ל- [email protected] כי אני לא מצליחה להיכנס להוטמייל. הפיוזים באמת כבר נשרפו לי...

יערית

New member
מתוקה כמו מלח?או כמו לימון?

באמאש`לי אני ניגשתי ודיפדפתי כמה דפים אחורנית,הדפסתי וכתבתי מילה במילה, הודהמתי מחדש מהכישרון החבוי שלך יקירתי, גם להזכירך את השיר של השירותים,מדהים מדהים כישרונית שלי... אין מילים! שבת -שלום! יערית(שמתה כבר להיות על רחבת הריקודים)

taltallim

New member
הבמה מחכה לך...

עוד מאתמול - רק שנטשת. אורות הזרקורים וכו`... תרגישי חופשי לעלות ולנענע... תלתלים (שמוכרת כרטיסים בכניסה....)

יערית

New member
זו במה?

אני צריכה את דפיקות הבסים בכפות רגליי, לא מנענעת עד שלא יבסבסו לי כאן מה בסים טובים. ותגידו לי אתן ,מה מגולגלות עושות לכן? יערית(שהמגולגלת היחידה שהיא מכירה זה ממולא)

taltallim

New member
בתור אחת...

עם בעיות אכילה... את מכירה די הרבה - טוב נו, לא משנה. בקשר למגולגלות... זה אינדווידואלי - לכל אחד עושה משהו אחר... תלתלים (שאזלו לה כל הכרטיסים...)

למעלה