חייבת להודות

eshkolit32

New member
חייבת להודות

ההתקרבות של החגים התחילה להשפיע עלי, היא לא עושה עימי חסד מה שנקרא... כמובן שחגי תשרי זה עוד כלום לעומת מה שקורה בפסח. אבל עדיין זה מספיק מרגיז אותי שבכל שנה אותו הסיפור חוזר על עצמו. גם אצלכם זה ככה? כבר עכשיו מתחילות להתרוצץ בראש המחשבות על החגים, איך היו פעם ואיך הם עכשיו וכל הסיפור הזה?

לא ממש

גם ככה התקופה האחרונה רעה,ככה שהחגים לא ממש משפיעים עליי.. הפתרון היחידי שנראה לי (נראה לי אליעזר אמר אותו), זה להעסיק את עצמך בדברים ואפילו רצוי לצאת ולהנות כמה שאפשר..

טיפקסית

New member
החגים ואני

האמת שדווקא החגים הם התקופה הכי אהובה עליי בשנה. השנה אבא שלי החליט לטוס עם החברה שלו לפריז ויחמיץ את ראש השנה,לשמחתי כל האחיות שלי מגיעות הביתה לחג [לפחות נכון לעכשיו],כך שעדיין תהיה מסגרת של ביחד שכזו,אבא שלי לא יצא לחופש בחו"ל כבר המון זמן [כמה שנים],כך שאני יודעת שהחופש הזה יעשה לו טוב ואין לי בעיה עם זה,להיפך. החגים מאז ומתמיד היו התקופה האהובה עליי,ועד היום. אצלינו בקיבוץ עוד מקפידים לשלוח אחד לשני ברכות כתובות בדואר, אז נחמד כי אנחנו מקבלים מכתבים מכל מיני חברים של ההורים שלי ,ואני גם מקבלת שנות טובות מהחברים שלי. בבית אנחנו דואגים לשלוח שנה טובה לכל המשפחה שגרה בחו"ל וכולם יהודיים,כך שזה קצת מרגיש כמו חג בינלאומי ושאנחנו לא חוגגים אותו לבד. ברור שיש באיזה מקום את הכאב על התחלת שנה ששוב מתחילה עוד שנה בלי אמא שלי,אבל אנחנו משתדלים להיות הכי ביחד וליהנות מזה,כך שהחיסרון של אמא נמצא רק מבפנים,מבחוץ אנחנו חוגגים כמו כולם. אגב בזמנו דודים שלי יותר השקיעו ושלחו לי איזה משהו בדואר לחגים,אז לפעמים החגים יכולים להפתיע. אני עובדת בערב ראש השנה חצי יום במפעל,ועושים אצלינו גם הרמת כוסית ומקבלים מתנות מהמפעל וזה ממש נחמד. ובטח גם ישדרו שוב את הפרק של פרפר נחמד על חגי תשרי שיש לי אותו על המחשב ואני תמיד אוהבת לצפות בו כמה שבועות לפני החג עצמו. כיף שהחגים מתקרבים יש אווירה ריח מיוחד באוויר. ואני מאחלת כבר עכשיו שתהיה לכולנו שנה מתוקה,שנה שבה נוכל לתעל את הכאב למקומות חיוביים,שנת בריאות ואושר,שנה של חלומות והמון אהבה,ושתהיה זו לכולנו שנה טובה.

eshkolit32

New member
אני אוהבת לשמוע את הסיפורים על הקיבוץ שלך

ההווי שלכם מאד מוצא חן בעיני, תמיד מלא באופטמיות ובפעילויות נחמדות....איזה יופי !

טיפקסית

New member
ועוד לא הזכרתי את המסיבה שיש

מסיבה משותפת לקיבוץ לפתיחת השנה,נזכרים בשנה שהייתה ופותחים שנה חדשה ודף לבן ונקי. האמת שהשנה האחרונה הייתה די סוערת,ואני מקווה שהשנה החדשה תביא איתה תיקון לשנה הקודמת. יש גם ארוחת ערב חגיגית [ולקינוח כמובן תפוח בדבש]. והכי חמודים זה הילדים של הגנים שעוברים ומחלקים ברכות לכל העובדים בענפי העבודה,אני עוד זוכרת את זה בתור ילדה כחוויה. סופסופ כמעט שנה חדשה.. תכלה שנה וקללותיה,תחל שנה וברכותיה אמן

batel500

New member
אני בעד

שנארגן כבר מפגש בסוכות, שזה כבר בחודש הבא.. זה יעשה לכולנו קצת טובה על הלב בחגים האלה!

eshkolit32

New member
../images/Emo45.gifגם אני בעד

בואי נראה מה יגידו כאן השאר. הפעם המפגש יהיה באזור שלך, בתאל

nOway1

New member
גם אני בעד !! למה לא !!

למה שלא נעשה את החגים ביחד !! נחגוג ביחד !!

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo45.gif

שמחה שעוד מישהו חשב על זה חוץ ממני...
מקווה שיהיה מפגש סוכתי מהנה...
עוד נדבר עלזה בהמשך...

A GIFT OF LOVE

New member
היי פמלה

אני לא מבינה את ההרגשה הזאת כיוון שין לי זכרונות מחגים יחד עם אמי אבל אני מנסה להבין. אני מתארת לעצמי שזאת מין תקופה רעה של צפיה לחגים המתקרבים ברגשות מעורבים...
מקווה שהיא תחלוף במהירות...

למעלה