חייבת להגיד ש....

לרגע בת

New member
חייבת להגיד ש....

בתור גננת אני לא מבינה מה הבעיה לסיים יום לימודים רגיל ולהתכונןן למסיבה שהיא ממילא רק בחמש שש או שבע!!!!! אפשר לארגן את הגן עם הילדים, לשתף אותם בחוויה למה צריך לסיים מוקדם?........זה ממש לא ברור לי כגננת אני נוהגת לסיים יום לימודים רגיל עד14:00 ולהתארגן למסיבה..תאמינו לי זה אפשרי ונכון מפאת המצב הבטחוני.....טוב שהילדים ישארו בגן עד השעה הרגילה גננות.......אני גם גננת וגם אמא! די להתפנק!!!!!!!! בטוחה שיש כאן ציבור מחנכים והורים שמסכימים איתי! לכולנו חנוכה שמח ושקט לרגע בת

טלגל

New member
כנראה שאת עובדת בגן של גדולים,

שלא ישנים בגן, ושהגן לא נסגר בד"כ בשעה חמש (כמו בגני). אם את מדברת על גן עירוני אזי זו שאלה שיש להפנותה למשרד החינוך לאחראים על תנאי הגננות, ופעילות הגנים. בגנים פרטיים באמת לא מסיימים ב- 11 , אבל כן מסיימים יותר מוקדם מהרגיל כדי לאפשר גם לצוות להגיע לביתו להתארגן, ולבוא רגועים למסיבה, בעצם אני חושבת שזה תופס גם לגבי גננות עירוניות לא?

לרגע בת

New member
טל גל

גננות עירוניות מסיימות ב11:00 ואין לכך שום הצדקה!!! ואני עובדת בגן של בני 3חודשים עד שנתיים לא מוצאת סיבה והצדקה לסגירה מוקדמת של הגנים בת

gili111

New member
את צודקת אבל...

עכשיו יש את ההוראה החדשה- לפי הסתדרות המורים לערוך את החגיגות בבוקר

לרגע בת

New member
אפשר גם

אחר הצהריים רק שזה דורש את חתימת כל ההורים והסכמתם למסיבה בערב. ואז ניתן לסיים ב11:00 < עדיין לא מבינה למה?>

למעלה