חייבת לדעת

חייבת לדעת ../images/Emo88.gif

בנות אני רוצה שתענו לי עם יד על הלב מי מכן כשהיה צריך נתנה פליק בטוסיק או מכה על היד לילד\ה שלה ? הסבר בהמשך ....

סיוולה

New member
לגדולה בת 12 - אף פעם. לקטנה אני גם

משתדלת שלא, אבל לעיתים מאוד רחוקות, מאז שהיא בת שנתים וחצי ושובבה מאוד מאוד, אז אני יכול לספור על 4 אצבעות שנתתי פליק בטוסיק.

סיוולה

New member
אני מקוה שאת חשה בטוב עם הגב

כי אני סבלתי 3 חודשים יסורי מוות, ממש צירי לידה. לפני כחמישה ימים הלכתי לרופא שהסכים לתת לי זריקה של וולטרן + פלקסין. ומאז תמו הסבל והיסורים -לא כואב בכלל ואני מאושרת. רופא אחר המליץ לי קודם הזריקות ללכת לדיקור סיני והלכתי ל- 4 ביקורים, שוב בלי שום תוצאות. באו הזריקות - והאושר בא אל חיי. מקוה שהבראת ואת מרגישה טוב. רק בשורות טובות ובהשראת הבחורה שכל הזמן כותבת דברי טעם (שכחתי את שמה) ושפע, שפע שפע של אור, שמחה, כסף ובריאות, וכמובן..........אהבה ורד

יקירה,,,אני מגדלת בן,וכן נתתי,,,,,,

כשהיה צורך,כשהיה צריך להבהיר גבולות מאד ברורוים,נכון שמעט מאד,,, ונכון שאחר כך לא ישנתי בלילה,,,,, וגם נורא נורא תלוי הגיל,למרות שבני היום בן 8 ומאד לא קל,אני מאד נזהרת כי מאד קל להרים יד,לכאורה פתרון רגעי של כעס,וכולנו אימהות ובנות אדם, מותר גם לעשות טעות,ולבקש סליחה, זה מה שאני עושה, ואני למדה כל יום על האימהות שלי כלפיי שני בניי, אילנה

ספיישיל

New member
פליק..

אני לא בעד אלימות בכללץ על היד זה לא בריא לתת.כבת של גננת,הוסבר לי שזה משליך על פועלו של הילד ועל יכולתו,מבחינה פסיכולוגית. פליק-בטח שנתתי.אף פעם לא בפנים.(זה מטמטם את הילד) ו...זה,אחת להרבה זמן....(פעם בשנה,שנה וחצי.. אולי) ..וזה,רק שהילדה (בת 12)באמת עברה כל גבול טעם הטוב. כשביטלה אותי לחלוטין.ואת קיומי.כשהיא צריכה לדעת מי פה ...הבוס. ויש לי ים אשראי ל...החטיף.אני לא בעד.אני בעד הידברות. מדהים שאח"כ...היא נהפכת לסוכריה.

ron68

New member
את יודעת חלבלובית

שמעתי או קראתי משהו שקשור למכות לילדים. פליק וכדומה. מישהו אמר פעם כשאתה מתעצבן נורא על הבוס או על בן הזוג הרי לא תעלה על דעתך לתת לו סטירה או פליק? וזה דבר שמלווה אותי לאורך כל הדרך. אם אני מרגישה שאני עצבנית או ממש על הסף אני משתפת את בתי ואומרת לה שאני צריכה זמן לעצמי אחרת אני עלולה להתפרץ בצורה לא נעימה. ומדובר על הרמת קול או צעקות. כשאני חושבת שאני מעליבה או כועסת מדי אני גם דואגת להתנצל ולא ממקום של חולשה. אני חושבת שלהכות זה דבר שגורם להשפלה וגורם לנו להרגיש רע ונורא אחר כך. אם מרגישים שזה עומד לקרות פשוט לקחת הרבה שאיפות ונשיפות ולהרגע במקום אחר. בדרך עקיפה אנחנו מחנכים את הילדים שמכה זה לגיטימי וזה בסדר. אנחנו כל הזמן בתהליך של למידה ושיפור דרכים והכי חשוב מה שאמר רבי עקיבא "ואהבת לרעך כמוך". צריך לקחת את זה כדרך חיים. ללמוד מטעויות שאנחנו עושים.

הי יעל

הייתי חייבת לדעת מאחר ורציתי לדעת מה דעתכן בנושא כי קראתי באחד הפורומים על על פליק שגרר בעקבותיו הרבה יסורי מצפון למפליק , וכמובן הרבה " ירידות " מצד משתתפי הפורום . לי לא נראה שלתת מכה בטוסיק לילד כשצריך זה סוף העולם כי בעצם נראה שהדור הזה לא מחונך בכלל ואולי באמת אין קשר לפליקים או לא . וכמובן שעדיפה הידברות מפליקים זה הכל

למעלה