חייבת לדעת משהו,,,,

yafit75

New member
חייבת לדעת משהו,,,,

כשאתם באמצע ה"על האש" שלכם,,, יעני, עושים את זה,,, נו,, מה,,, שוכבים,, טוב!!!! נודניקים,,, אתם צועקים,,,? למה אני שואלת,,, כי פעם אחת,,, הייתי עם בעלי,, זה היה בקיץ שעבר,,, היה חם,, והמזגן,, (חדששששש) הפסיק לעבוד,, טוב,,, שעה 12:30 ככה אחרי מקלחת,, נכנסת למיטה,,, בעלי כרגיל,,,,, נוכר,,, ואז אני מעירה אותו כמו שאני יודעת להעיר אותו,, ואז הוא מתעורר עם חשק ענקי,,, בום טראחחחח בלגאן,,, אני ובעלי,,, עושים "על האש",,, נהנית,,,ובעלי שיהיה בריא,, יודע לגרום לי להנות,,,, ואני צועקת,,,, וממשיכה,,,נאנחת,,, גמרנו,,,, קמנו מהמיטה גמורים,,,, מזיעים,,,,, ישר למקלחת,,, פתאוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה אני רואה????? החלון פתוחחחחחחחחחחחחח אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתההההההההההההההההההההההה כמה צעקתי,,,כשעשינו "על האש" הצצתי קצת,,, כדי לראות,,, שאנשים לא עמדו,,, (כמו בסרט הישראלי הזה) קיבלתי שוק של החייםםםםםםםםםםםםם השכנה שלי,, כוס אמא שלה,,, דפוקה,, שעה 02:00 (אחרי ה-----) עומדת בחלון ושומעת,,,, אמא,,, רק לחשוב כמה צעקתי ונאנחתי,, והיא שמעה הכל,, ידפוקה הדובה הזאתי,,, אבל רק מחשבה אחת זיעזעה אותי,,, אני מאמינה,,, שהיא גמרה בזכותינו!!!! כי עם בעל כמו שיש לה,,,, עדיף לה באמת לתייעץ בקשר לשימוש בויברטור!!!!!

yafit75

New member
תגידי: את לא יכולה להגיד: מפגרת?

מה אני אעשה,,,, אחרי מספר כזה,,,,, לא לצעוק,,,, ולא להנות כמו שצריך,,, מי היה חושב,,, שיש לה נדנודי שינה,,, לדובה הזאתי,,,, ואני בחיים לא אשכח,,, איך שהסתכלתי בחלון,,, ואני רואה את הפרצוף שלה,,,, מביט למעלה,,, לכיוון הבית שלי,, ומסתכלת,,,, מה היא חשבה,,,: שאני אצא ואעשה את זה בחלוןןןן?

nightroll

New member
צאי אל החלון (סער תרשום לי ת´מילים)

אני כבר שנים שלא צעקתי בגלל...

yafit75

New member
יוצאת הביתה,,,

מחר אקרא את התגובות שלכם,,, בינתיים,,, לא ממליצה לכם לצעוק,,,,, באמצע "על האש"! בי

אני מומחה בלעשות על האש

מה בדיוק השאלה ? לנפנף טוב עד שהגחלים לוהטות להניח את השיפודים או הסטייקים ולקרוא לי

יווווווווווווווווווווווווו זו את.

כל השכונה מדברת על זה. חשבנו שרוצחים מישהו. אגב גם כשהחלון סגור שומעים אותך. אבל למה אתם עושים את זה רק פעם בחודש? תעשי חיים ושימותו הקנאים.

נזכרתי במשהו, ../images/Emo13.gif

פעם, גרתי במעונות הסטודנטים בחיפה. בדירה גרנו חמישה גברים, כל אחד בחדר נפרד. הכל היה בסדר בדירה זו, חוץ מעובי הקירות. הכל היה נשמע ומורגש. דירתנו לא היתה מנזר, ממש לא. בעצם, מי למד שם בכלל... כל הדיירים ניהלו חיים מאוד "ליברלים", לכל אחד הייתה בת זוג (אחת או יותר). כולם יצרו רעשים סבירים שלא יצאו מגדר הנורמה, כלומר רוב הזמן המזרונים עמדו תחת הלחץ והשכנים סבלו "מצעקות" של בנות הזוג בכל שעות היממה. רק מקרה של החבר שלי היה שונה קצת. הייתה לו חברה מדהימה. מדהימה ביופי, וגם, וגם מדהימה באוקטבות הגבוהות שהייתה מגיעה אליהם, בזמן שהייתה "מגיעה". הקול שלה היה שונה מכל אחת ששמעתי בחיי, ושמעתי יותר מאחת. היא הייתה צורחת, צועקת מייללת ומתחננת. כל פעם שהיו עושים "מספר" כל דיירי הבית היו סוגרים את האוזניים. פעם אחד, באו אלינו אורחים. ישבנו איתם קצת, אכלנו ושתינו. דברנו על הלימודים. באמצע השיחה, התחילה ה"פעילות" בחדר של החבר. ידעתי מה מצפה לנו בעוד 5 דקות, הזמן היה קבוע בד"כ. וצדקתי. פתאום התחילו הסירנות, הצעקות, הצרחות, הבכי.... הקירות רעדו, החלונות נטרקו. ככה היה תמיד. רק שהאורחים שלנו לא הבינו מה קרה. רצו מהר לכיוון החדר הפעיל, והתחילו לדפוק על הדלת. חשבו שמישהו נפל שם ונפצה. רצו להזמין אמבולנס. טוב, לקח לי כמה דקות להסביר להם שזו תופעה רגילה, שככה זה כל יום ולפעמים לא פעם אחד. עברו די הרבה שנים מאז, אבל עד היום זוכר את הבחורה ההיא, עם הקול המדהים של זמרת אופרה.

עלילות לוליטה הלוהטת...

כשגרתי בשכירות בר"ג, גרה מעלי בחורה ברזילאית, פצצה פצצה.... בהתחלה היתה מאד שקטה, עד שהגבר הראשון הגיע לדירתה. אז בפעם הראשונה זה מצחיק (השילוב של הסופרן ורעש הקפיצים), בפעם השניה מצחיק כבר פחות...ופעם העשירית זה מעצבן !!! במיוחד לאור היובש ששרר בדירתי... הפעם היחידה שהיה רטוב לי בגללה, זה בפעם שהיא שכחה איזה ברז פתוח וכל הלילה זלגו מים מהרצפה שלה לתקרה שלי...

yafit75

New member
חחחחחחחחחחח יקרוע פנטום,,,

מעניין מה גרם לה לשכוח את הברז פתוח,,,, בטח היא היתה עסוקה,,,,בלעשות לך רעש עם הקפיצים,,,,!

yafit75

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולם,,,

תגיד,,, לפחות השתמשו בגומיות???

למעלה