חייבת לדעת משהו
אטלנטיס עונה רביעית

kinspirit

New member
חייבת לדעת משהו ../images/Emo58.gif אטלנטיס עונה רביעית

טוב, עדיין לא ראיתי את העונה הרביעית, ואני יודעת שסביר מאוד להניח שעדיף שאני לא אעשה את זה לעצמי, אבל אני פשוט חייבת לדעת אחרי שקראתי טיזר שעורר את סקרנותי - מי לכל הרוחות אבא של התינוק של טיילה? למי שמגיב - בבקשה לדאוג לשים אזהרת
מתאימה ולא לרשום שום דבר מספיילר בכותרות.

superdead

New member
רשום בפנים../images/Emo58.gif

טיילה יצאה אם איזה מישהו מהמחנה הישן שלה ואז אמרו שהיא בהריון לא אמרו שזה במפורשות הוא אבל זה מה שזה נראה

kinspirit

New member
זה לא ממש מסתדר לי ../images/Emo58.gif

קראתי את הטיזר לפרק לקראת סוף העונה הרביעית... (אזהרת
לכל מי שלא רוצה לדעת) * * * * * * * * * * בפרק מתארחים שתי דמויות שהופיעו בעבר ולא ממש אמורים להופיע עוד - ד"ר בקט ומייקל (הריית'). רשום בטיזר שבעקבות חזיון שיש לה טיילה בטוחה שאבי התינוק שלה מנסה ליצור איתה קשר. כשקראתי את זה ישר קפץ לי לראש שאחד מהם הוא האבא של התינוק. עכשיו אני יודעת שהיא נשבתה ע"י מייקל בסוף העונה השלישית, אז חשבתי שאולי הוא עשה לה משהו (כי בקט נשמע מופרך יותר). אז אין משהו שיעיד על אחד משניהם?

ilovenewyork

New member
לא יודע

טיילה עם חצי ריית' ??? כאילו מה היא מצאה בו בכלל ? ואגב למה זה שעשה לה משהו ? אולי אם בכלל היא עשתה לו ( או אותו ??? )

aerynsun

New member
אטלנטיס עונה וSG1 10 ../images/Emo58.gif 4

עונה מצויינת דרך אגב. קיצר, ההריון של טיילה כנראה ימתח לכל העונה (כמו שעשו עם ההריון של קלאודיה בלאק לסיפור של וואלה בעונה עשירית (שדרך אגב היא ילדה ילד שני לפני שבועיים ) מה שידוע כרגע זה שרמזו שהיה לה אולי רומן עם מישהו מהאנשים שלה ושהיא כרגע בהריון. במציאות השחקנית רחל בהריון.

kinspirit

New member
אז זהו

שגם רייצ'ל ילדה לפני כחודש... וגם לדיוויד הוילט נולד בן שבוע לפניה... די פוריים שם בסטארגייט

aerynsun

New member
../images/Emo58.gif עונה 4 אטלנטיס

אם היא ילדה לפני חודש אז זה דווקא מתאים. כי בפרקים של תחילת עונה רביעית עוד אין לה בטן בטח בהמשך נראה את הבטן שלה מופיעה. נדמה לי שהם די סיימו לצלם את העונה הרביעית. באמת פוריים. דיודי -ילד ריצ'יל - ילדה לפני חודש קלאודיה - ילדה שהיתה בסט בן מייקל שאנקס ולקסה - ילדו בעונה העשירית עוד ילד כריסטופר ואשתו או חברה שלו ילדה לו עוד ילדה בעונה התשיעית ואמנדה כמובן ילדה בת בעונה התשיעית גן סטארגייט SG! לילדים. חחחחחחח

kinspirit

New member
אין לי כל כך מושג על מה אתה מדבר

ונראה לי שעדיף כך. בבקשה אל תפרסם כותרות שכאלו - עדיף שתכתוב כותרת פשוטה יותר עם אזהרת
ואת הוכן האמיתי תכתוב בתוך ההודעה.

aviramdj

New member
קינספיריט קצת תפעיל את הראש .

מי שיחשוב מעט יבין על מה אני מדבר ולא צריך שום סימן של ספוילר כי מי שלא ראה אין לו מושג על מה אני מדבר . מי כבר יכול להיות קונטה קיטנה ?

aviramdj

New member
גם בכל ../images/Emo58.gif

בכל הפרקים הוא מקרקר סביב טיילה בכל הזדמנות . וגם אנחנו יודעים שעם זה שהכירה בחברה שלה לא היה לה מי יודע מה הסכמה ולו כבר היה ילד משלו .

למעלה