חייבת לדעת את האמת.......

אוףףףףףףףףףףף

אבל הם לא יכולים להרוג אותו זה הורס ת'סידרה תמיד בטלנובלה הכל צריך להיות מסודר ומושלם... אוףףף אני ממש ממש ממש ממש לא מעכלת את זה
יווווו
אוףףףףףףףףףףףף

iloveyoumoshe

New member
כנסי מותק

אני מאוהבת במשהההההה כאילו ואין מצב שהוא מת.. כי תראי נכון ב"מחשק החיים" בסצנה האחרונה האחרונה.. שחשבו שאלפסי בכלא או מת.. פתאום הוא היה בבית קפה ודיבר בטלפון ואמר "אני יהרוג את קובי הזה"? אז ככה משה יהיה אני חושבת שהוא יהיה בבית חולים בי שאפחד ידע.. ואז בפרק החאורן הוא יופיע.. כי זה טלנובלה.. בסוף צריך להיות "סוף טוב הכל טוב".. מבינה? אם את אוהבת את משה עד מעל הראש בואי נמשיך לדבר ביי ביי מותק

angel love2

New member
משה מת או לא

ממה שאני שמעתי פו בפרום זה שהוא חוזר בפרק האחרון לנויורקי או משהוא כזה בעמצה הופאה של דורין והלהקה שלה

כן ../images/Emo26.gif

חן אמרה לי משו מזעזע..לא נשמע כ"כ הגיוני...אבל נחכה ונראה את זה..... היא אמרה שמשה יחזור בתור רוח לדורין..וכ'ו אמאאאאלה נזכרתי בפירסומת של מגרש השדים!!! אמאאאא!!!!!!!!1

perfecta

New member
../images/Emo46.gifלאסי שחר המדהימה תקשיבי שנייה

תקראי את ההודעה שרשמתי לך מקודם...הסברתי לך שמה שאסור לך לפרסם ספוילרים בנושא וגם שאת צריכה לשים את הסימן הזה :
והתנהגתי יפה ולא הייתי עצבנית...אבל את בכל זאת לא התייחסת...ראיתי שאת חדשה אז הסברתי לך בנימוס...כ"כ קשה לך לציית להוראות הפורום?

Rona6

New member
הוא בטח יחזור.....

כזה אפוי..ויבוא לדורין וזה בטח יהיה בפרק האחרון !

למעלה