חייבת לדעת את האמת.......

7mary3

New member
חייבת לדעת את האמת.......

אנשים תעזרו לי אני חייבת לדעת אם משה מת או לא...??????.....??

perfecta

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לא!!!! מושיק איננו מת! הוא חי חי חי! כן משה עוד חי! (זה השיר שסבא שר אתמול לאבא...או שזה אבא שר לסבא??? לא זוכרת...והיום אני אני עוד חי חי חי!! לא מתה על השיר הזה אבל הוא טוב לרגע הזה) הקיצר, משה ח-י חק וחלק הוא חי...לא מת , חי...

כנסי../images/Emo58.gif

משה מת
והוא יחזור רק בתור רוח וזה 10000000000000000% נכון...

perfecta

New member
../images/Emo58.gifלמתה על בן ודורין

משה חי!!! לא זוכרת מי, אבל מישהו מהשחקנים אמר את זה..כשהוא בא להתארח ... נראה לי ניר... הוא אמר שמשה יחזור...בתור איש ח-י!!! על 100 אחוז...

אני שמעתי שהוא אמר...../images/Emo58.gif

הוא סתם אמר.. אני יכולה להגיד לך את זה בתור מישהי שמיקי אמר למישהי שאני מכירה..כן הוא יחזור..אבל בתור רוח..לא בתור איש חי..וכנראה שנירו התכוון שהוא יחזור בתור רוח..

m o a

New member
../images/Emo58.gifכנסוווו...

משה חי...מי שלא חושב ככה אז יש לי 2 דרכים לדעת את זה... 1. בהתפוצצות הדלת של המכונית בצד הנהג היתה פתוחה... 2. למה נראה לכם הוא נפרד ככה מדורין?! זה ברור הוא ידע שזה מה שיקרה והוא רצה להלם קצת ואז שהכול יסתדר הוא יחזור... מי שלא חושב כמוני אז אין עוד דרכים לשכנע אותו... אגב יש לי היום יומהולדת...מזל טוב לייי... מואותתתתתתתתתתתתת

netoooosh

New member
מזל טובבבבבבב!

למרות שאני לא ממש יודעת מי את.. חח.. אבל מזל טוב! וגם אני חושבת כמוך שהוא חי! ואני אמרתי בדיוק כמוך לאחי.. חח ילדה חכמה!!

m o a

New member
ועוד משהו...

משהו ששלחו לי באסי גם עצוב וגם מצחיק רצח...אני אהבתי את זה... ע"י המאפיונר גרשון. הודעה זו מוקדשת למשה שנהרג בהתפוצצות בתוך מכוניתו. נא העבר הודעה זו לכל רשימת האיי סיי קיו שלך כדי שנזכור את משה . "משה הדג משה הדג" ניחומים אצל משפ' אקריש. תודה לכולם.

משה חי!!!11הוא לא מת!!!!!!

הוא לא מת!משה לא מת!דברתי היום עם ניר לוי(רענן למי שלא יודע חח)והוא אמר לי שמשה חיי ושהוא לא מת!!!

perfecta

New member
שמת כבר 3 שירשורים עם ספויילרים

בתוכן ובנושא, אולי תשימי את הסימן?! מה את אומרת??? או-קיי את חדשה נכון? אז אני אסביר לך מה צריך לעשות, כשאת שמה תקצירים לפרקים של מיכאלה שעוד לא היו, את צריכה א' כל לשים את הסימן הזה (
) בנושא ההודעה... דבר שני, שימי את התקצירים בתוכן ולא בנושא...חס וחלילה אם תשימי בנושא והלכת קפוט! זהו עכשיו ברור?

אמממ צר לי לאכזב אותך...../images/Emo10.gif

אבל...חן אמרה לי משו מזעזע..לא נשמע כ"כ הגיוני...אבל נחכה ונראה את זה..... היא אמרה שמשה יחזור בתור רוח לדורין..וכ'ו אמאאאאלה נזכרתי בפירסומת של מגרש השדים!!! אמאאאא!!!!!!!!1

למעלה