חייבת לבכות...

ליהי1110

New member
חייבת לבכות...

הוא היה ברגילה ולפני חצי שעה חזר מקוצרת לצבא.. כלכך התרגלתי להיות איתו אנחנו גרים במרחק של 5 דקות נסיעה אז היינו המון ביחד.. עכשיו הוא חזר ואני לא יודעת לכמה זמן, חוסר הידיעה הזאת שהוא נוסע ואני לא יודעת לכמה שבתות, שאני יודעת שלפחות אחת תיהיה הורגת אותי. הוא פותח קורס (מכי"ם חי"ר) ב7 לאוקטובר ככה שהיציאות שלו לא יהיו מדהימות... אני כבר מתגעגעת אליו וכבר בוכה.. אני באמת לא בנויה לרגעים שאנחנו ניפרדים. אפילו שהוא כבר כמעט שנה+ בצבא...

just shirush

New member
תיהיי חזקה:)

גם אני עכשיו בערך באותו משבר, וזה הכי באסה בעולם.. תדברו קצת בפלאפון אולי הוא יצליח לעודד אותך קצת.. ותזכרי שזה בסה"כ זמן.. עד שתראי אותו וזמן עובר.. ככה או ככה את תראי אותו בסוף ואת צכה להתמקד בפעם הבאה שהולכת להיות כיפית כמו זאת שהייתה לכם עכשיו ולא להיות עסוקה בבאסה של 'הוא הולך' כי זה באמת לא יוביל אותך לשום מקום.. תעשי משהו שכיף לך ותנסי לשכוח מזה קצת.. ואם זה מנחם אותך אז תזכרי שאת לא לבד ואת לא היחידה שמתבאסת מזה שהחבר שלה חוזר לצבא..כולנו בחרא הזה:)

באותו מצב ../images/Emo201.gif

הוא גם עלה על מדים ב6 , 7 עלה למונית שירות ומשם לרכבת והביתה ... מחר ההשבעה שלו ואני לא נמצאת שם
ההורים דואגים ... אבל נקווה בחמישי שהוא השתחרר לפחות לאפטר של כמה שעות , להיות איתו בבת מצווה של אחותי
בקיצור - תהיי חזקה
וקטן עלייך וכמובן שכולנו מוכנות לעזור ולתמוך

למעלה