חייבת לאמר

Almost me

New member
חייבת לאמר

אני לא מאלו שנכנסים לפורום של ספר ספיציפי נראה לי מיותר לפתוח פורום על כל פלוץ (סילחו נא לי) אבל אני מניחה שאם יש פורום שיבין אותי זה אתם אז אני חייבת לספר לכם שלרגל צאת הספר הרביעי, החלטתי לקרוא שוב את שלושת הראשונים (ומהר כי העותק שלי יגיע במשלוח שינחת פה ב-13 לחודש כך שיש לי סה"כ שבוע וקצת אני כבר לקראת סוף הראשון ואני כל כך נהנית, כאילו זו הפעם הראשונה שאני קוראת, אני צוחקת כמו משוגעת בקטעים של טיריון, שמחה בשמחת אריה כשהיא לומדת איך להתגונן ולשמור על עצמה, רואה דרך עיניים של מי שיודע מה הולך לקרות איך נד כורה לעצמו את הקבר שלו ואיך סנסה משתטה ואיך ג'ון נהיה גבר וכו וכו תענוג צרוף!!!

esfe

New member
אם כבר ספר ששווה לפתוח לו פורום,

לדעתי לפחות, זה שא"ק. הסדרה לא גמורה, העלילה רחבה, יש מספיק דמויות, ומספיק תאוריות כדי שלא ישעמם. וכן, גם אני עשיתי הפסקה ארוכה כדי לקרוא את הסדרה שוב מהתחלה, וזה היה טוב כמו בפעם הראשונה. מרטין שולט.

קריאה שניה זה תמיד כיף ../images/Emo13.gif

כי אז כשיודעים מה יקרה אפשר למצוא רמזים לכל דבר, כמו למשל לחתונה האדומה. אני תמיד בקריאה שניה גם מבין הרבה יותר (ומבין עוד יותר בקריאה שלישית...
). אני מסכים עם esfe ששא"ק בהחלט מתאים לפורום משלו, ושמרטין שולט
. את מוזמנת בכיף להישאר כאן

../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif עדכון בווינטרפל! ../images/Emo41.gif

נפתח מדור חדש באתר- מדור קומיקס. כרגע הוא מכיל קומיקסים משעשעים ביותר של לואיזה ג'יליברטי שתרגמתי לעברית. כפי שכתוב גם באתר, אם יש לכם ציורים או קומיקס אתם מוזמנים לשלוח לנו. תהנו!
www.hdm.co.il/winterfell

deathstar

New member
הנה קומיקס משעשע

מבית היוצר של ctrl alt del. הקומיקסים שלהם מומלצים גם ככה, אבל הם עשו כמה קומיקסים בהמשכים על משחק הקופסא של משחקי הכס. http://www.ctrlaltdel-online.com/?t=archives&date=2005-04-20

esfe

New member
אגב זה,

כמו שהבטיח, אמוקה מחדש עם עוד כמה טארגריינים שלא אומרים לנו הרבה. עדיין, עדיף מכלום.

esfe

New member
כן.

הדרקון הצעיר שניסה (והצליח) לכבוש את דורן, אבל איבד 40 אלף בכיבוש ועוד 80 אלף בנסיון להחזיק אותה (לא סגור על המספרים), ובסוף הדורנים מרדו ותוך שבועיים מחקו את כל כיבושיו של דאריון.

אאלט

אאלט אחרי שהוא כבש את דורן הוא העביר את השלטון עליהם לידי לורד טיירל כלשהו ששלט עליהם באגרוף ברזל, עד שנהרג ממאות עקרבים שנפלו עליו כשישן במיטה של אחד מהלורדים של דורן. ברגע שהוא מת דורן התקוממה והכל נהרס.

nedisrael

New member
מעולה ../images/Emo6.gif

רעיון מצוין וקומיקסים מצחיקים נורא.

למעלה