חייבת ייעוץ מכן....

dana31

New member
חייבת ייעוץ מכן....

לפני יומיים חזרתי מאסיפה ראשונה בגן.....(הבת שלי תלך לראשונה לגן והיא בת שנתיים). עליי לציין רשמתי את הבת שלי לגן רק בגלל שהתרשמתי מאוד הגננת ואופייה. באסיפה נודע שהגננת בהריון ותצא לחופשת לידה לקראת ינואר. מה לעשות? האם לרשום את הילדה בכל זאת לגן? לא ידוע עדיין מי תהיה המחליפה ולא ידוע אם הגננת תחזור לאחר חופשת הלידה. הדילמה שלי קשה כי אני חוששת שהילדה תהיה במשבר כפול.... היא תקשר לגננת וכשזה בדיוק יקרה היא תאלץ לחוות פרידה ממנה ושוב להכיר דמות אחרת. נראה לי אכזרי מדי לא? אני פונה אליכם המנוסות ....מה לעשות? לציין שהדילמה היא לא רק שלי אלא של הורים רבים ....

זהו אכן מצב בעייתי

אני מאוד מבינה אותך, לפי דעתי גן טוב קם ונופל על הגננת שלו ואם הגננת איננה אז את באמת קונה "חתול בשק" ברור לי למשל, שאם אני הייתי מודיעה על דבר כזה להורים בגן שלי, היתה קמה מהומת אלוהים, ובצדק, כי הגן זה אני ולא הקירות. תבדקי עד כמה הגננת מתכוונת להיות מעורבת בזמן החופשה- האם תבוא כמה פעמים בשבוע לבקר? האם תמשיך להיות בקשר שוטף עם ההורים? וחשוב יותר- האם היא יכולה להפגיש אותכם עם מחליפתה העתידית אם התשובות שליליות, לדעתי שווה לבדוק מקומות אחרים.

טלגל

New member
אני הייתי בסיטואציה הזו ,

אבל מהצד של הגננת אני הודעתי להורים על ההריון ועל יציאתי לחופשת לידה. הייתי מודעת למצוקה של ההורים לכן הבטחתי שני דברים: אחד שאחזור לאחר חופשת הלידה, שתיים שהמחליפה שלי תיכנס לעבודה לפני יציאתי, דבר זה מאד הקל על ההורים לדעת שהדמות שתחליף אותי לא נכנסת בדיוק כשאני יוצאת אלא לאחר חפיפה. אני חושבת שזה מה שאתם צריכים לשאול מה הולך לקרות בגן אם יציאתה של הגננת...... אקווה שדברים יסתדרו

למעלה