חייבת התנצלות

חייבת התנצלות

ראשית אני חייבת התנצלות לכמה אנשים פה שכעסו על זה שאני מביישת קהל מסוים.. אני מצטערת.. לא היתה לי ח``ו שום כוונה להכליל או לפגוע.. בכל אופן אני מאד מודה לכולם על כל העזרה והעצות.. תודה ענקית.. ושוב סליחה מכל הלב כי אני באמת לא ראויה לכינוי חרדית אבל פשוט זה המגזר שאליו אני משתייכת..

יקירתי../images/Emo70.gif תפסיקי ללחוץ על "שלח/י"

מלבד זאת, אני אומר בשם כולנו, כולנו סולחים לך נשמות טהורות כולנו
תחי את החיים שלך כאוות נפשך, לא קם האדם שיאמר לך מה נכון ומה לא ... אני מכירה את הצד החרדי מאוד מקרוב ומבינה לליבך ואת רצונך לנסות... אין כל רע בכך, כל עוד שלא תפגעי באדם אחר. הגוף שלך, הוא שלך נטו ורק את תחליטי מה טוב עבורך... מה שכן אני אוסיף ואומר, שאני מאוד מקווה שלא תהיה לך בעיה כלשהי בבית בעקבות זאת ואף לומר לך לעשות דברים בחוכמה שכן במגזר החרדי דברים מעין אלו מאוד לא מקובלים
בהצלחה בהמשך

ועל מה ולמה...

הם כעסו עליך פשוט לא יצא לי לקרוא את ההודעה הקודמת ככה שאני לא בידיוק בעניינים... כי אני בתור חרדי לשעבר מבין בדת (בא ניקרא לזה ככה) יותר מכלל האנשים פה (לא זה לא אגו זה פשוט דברים שלפעמים מי שלא דתי או לא היה דתי לא יכול להבין אותם...) ויכול להיות שיש מצבים שבהם אנשים שלא היו בדת לא יכולים להבין את מי שכן נימצא שמה על מה שעובר עליו... (גם לי היו קטעים כאלה) אז אם בא לך לשתף אותי אני ישמח... בכל מקרה יום טוף!!!

למעלה