חייבת התייעצות

shanyziv

New member
חייבת התייעצות

בני בן השש וחצי מאובחן ADHD ממש לפני מספר ימים,ההמלצה הייתה ריטלין. קראתי המון מהקישורים ,הספרייה ומהפורום עצמו ועדיין נותרו שאלות פתוחות נקודתיות לעכשיו שאולי תוכלו לייעץ לי- אנחנו 10 ימים לפני סוף שנה האם לתת לו כבר עכשיו ריטלין כדי להסתגל, היות ואח"כ הוא רשום לשתי קייטנות בהם לא מכירים אותו וצפויים קשיים. יש לו בעיות התנהגות שבאות לידי ביטוי ביום יום בכך שהוא לא מקשיב לדמויות סמכות כולל אותי,אומנם בקריצה ובשובבות אבל תמיד על גבול המסוכן- למשל אתמול בסופר סיכמנו שהוא מחכה לי ליד היציאה והוא נעלם לי ל-5 דקות (חיכה לי ליד הרכב) כמובן לא כמו שסיכמנו ולא שמע שקראתי לו ואחרי שכל העולם וחבריו חיפשו איתי, מצאתי אותו והוא בתום לב לא הבין על מה המהומה. והיום המטפלת שלו אספה אותו והוא פשוט החליט שיותר נחמד לו לרוץ הבייתה אז הוא רץ והשאיר אותה לרוץ אחריו ,מתנשמת ומתעלפת מדאגה...ועוד ועוד מקרים שתמיד סולחים לו בגלל הצ'ארם הכל כך מיוחד שלו וזה שהוא "באמת" לא התכוון... אבל גובים ממני ומכל סביבתו מחירי נפש מטורפים ואם לתת ריטלין האם לשתף/לא את הגננת? מצד אחד חשוב לי שהיא תהיה אובייקטיבית ולבדוק האם באמת מרגישים בהתנהגותו שינוי.מצד שני נראה לי לא אחראי היות ואני רוצה שתפתח עליו עין ותשים לב אם הכל בסדר ,שהוא מרגיש טוב וכו'. מה עושים?

liat555

New member
לדעתי תתני לו עכשיו על מנת

שתוכלי לשמוע מהגננת האם הכדור/מינון טוב לו אני שיתפתי את הגננת בכל ובדיעבד זה היה מאוד חכם כל יום קבלתי ממנה דיווח עד שהגענו למינון הנכון גם עכשיו 10 ימים לפני סוף שנה בני עובר לכדור אחר ומאוד חשוב לנו הדיווח של הגננת

shanyziv

New member
תודה .ולאיזה סוג של דיווחים

אני צריכה לשים לב? מה לשאול אותה? וע"פ מה ניתן לאבחן כי הכדור מתאים/לא מתאים.

למעלה