angelinalove
New member
חייבת את עזרתכם
אז ככה : אני אמורה להתגייס ב12 לדצמבר וכנראה שזה הולך להיות לכלל צה"ל וזה מוריד לי את החשק והבטחון כי שלחו לי רק זימון אחד ( לחוקרת פלילית ) שסרבתי לו(ואני ממש מצטערת על זה עכשיו)... בזמן שלכל החברות שלי שלחו לפחות ארבע חמש מיונים.. אז רציתי לדעת אם זה בגלל שהקב"א שלי נמוך ..אז הנה המנילה שנתנו לי.. ממקווה שתוכלו לעזור לי
תפקידים שדורשים מיונים: חיילת משרד הביטחון,חיילת שב"כ לוחמת חילוץ והצלה, לוחמת משמר הגבול,לוחמת נ"מ,לוחמת בחיל התותחנים,לוחמת חי"ר קל, לוחמת אב"כ ללא מיונים: משקית כח אדם ומידע, רכזת יחידת רכב מגוייס חיילת שירות בתי הסוהר,חיילת משטרה משקיית תיאום קשר פקידה חיילת במערך הטכני ביבשה,חיילת במערך הטכני בחיל האוויר ספקית אגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה, מאחזקת מצנחים, סמלת מבצעים הובלה, עובדת ציוד בטיחות והצלה נהגת רכב קל אחראית ניהול ורישוםלוגיסטי, אחראית ניהול מלאי מפעילת רשת מחשוב עובדת חקר מודיעין חיילת במערך מודיעין שדה מפעילת תקשוב מבצעי ,אחראית חומר תקשוב מסווג, מפקחת בקרת רשת הפרופיל של הוא 97 מה דעתכם כדאי לי לדחות את הגיוס( כי גם ככה הקדימו לי אותו מאפריל וחשבתי שאני מתגייסת רק אז) ולבקש עוד מיונים? ולפי המנילה והזימון שקיבלתי (לחוקרת פלילית) אם אתם יודעים בערך מה הקב"א שלי? תודה מראש לעונים
אז ככה : אני אמורה להתגייס ב12 לדצמבר וכנראה שזה הולך להיות לכלל צה"ל וזה מוריד לי את החשק והבטחון כי שלחו לי רק זימון אחד ( לחוקרת פלילית ) שסרבתי לו(ואני ממש מצטערת על זה עכשיו)... בזמן שלכל החברות שלי שלחו לפחות ארבע חמש מיונים.. אז רציתי לדעת אם זה בגלל שהקב"א שלי נמוך ..אז הנה המנילה שנתנו לי.. ממקווה שתוכלו לעזור לי