חייבת את עזרתכם

angelinalove

New member
חייבת את עזרתכם

אז ככה : אני אמורה להתגייס ב12 לדצמבר וכנראה שזה הולך להיות לכלל צה"ל וזה מוריד לי את החשק והבטחון כי שלחו לי רק זימון אחד ( לחוקרת פלילית ) שסרבתי לו(ואני ממש מצטערת על זה עכשיו)... בזמן שלכל החברות שלי שלחו לפחות ארבע חמש מיונים.. אז רציתי לדעת אם זה בגלל שהקב"א שלי נמוך ..אז הנה המנילה שנתנו לי.. ממקווה שתוכלו לעזור לי:( תפקידים שדורשים מיונים: חיילת משרד הביטחון,חיילת שב"כ לוחמת חילוץ והצלה, לוחמת משמר הגבול,לוחמת נ"מ,לוחמת בחיל התותחנים,לוחמת חי"ר קל, לוחמת אב"כ ללא מיונים: משקית כח אדם ומידע, רכזת יחידת רכב מגוייס חיילת שירות בתי הסוהר,חיילת משטרה משקיית תיאום קשר פקידה חיילת במערך הטכני ביבשה,חיילת במערך הטכני בחיל האוויר ספקית אגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה, מאחזקת מצנחים, סמלת מבצעים הובלה, עובדת ציוד בטיחות והצלה נהגת רכב קל אחראית ניהול ורישוםלוגיסטי, אחראית ניהול מלאי מפעילת רשת מחשוב עובדת חקר מודיעין חיילת במערך מודיעין שדה מפעילת תקשוב מבצעי ,אחראית חומר תקשוב מסווג, מפקחת בקרת רשת הפרופיל של הוא 97 מה דעתכם כדאי לי לדחות את הגיוס( כי גם ככה הקדימו לי אותו מאפריל וחשבתי שאני מתגייסת רק אז) ולבקש עוד מיונים? ולפי המנילה והזימון שקיבלתי (לחוקרת פלילית) אם אתם יודעים בערך מה הקב"א שלי? תודה מראש לעונים:)
 

angelinalove

New member
שכחתי משהו**

השאלות שכתובות לי מאחורה הם: 1) האם יש לי רישיון נהיגה 2) האם אני רוצה לשרת קרוב או רחוק לבית 3) אם אני מעוניינת להשתלב באחד מהמסלולים בתחום הטכנולגי ( תוכנית רקיע, מקצועות האלקטרוניקה) 4) האם אני מעוניינת להגיע למבחני המיון לתזמורת צה"ל 5) האם אני מעוניינת להשתלב בהכשרה קדם צבאית לנהיגת רכב משא 6) כמו של כולם.. אם הייתי יכולה לבחור תפקיד מכל מה שיש בחוברת מה הייתי בוחרת שוב תודה:)
 

PurPle Elf

New member
תראי..

אם את דוחה את הגיוס שלך לאפריל.. את לוקחת את הסיכון שיש מצב שלא תהיי חוקרת פלילית..! אף אחד לא יכול להבטיח לך שתקבלי את התפקיד הזה! ואת לוקחת סיכון שתקבלי משהו יותר גרוע את צריכה לחשוב על זה טוב וחוץ מזה את לא יכולה לדחות כל כך בקלות..את צריכה סיבה מוצדקת
 

angelinalove

New member
אבל מצד שני אם אני מתגייסת

עכשיו אז זה בטוח לכלל צה"לי :( אוופ אני לא יודעת מה לעשותת ולגבי הקב"א שלי אין לך מושג?
 

PinkyRaSta

New member
כדי לקבל מיונים את צכה לדחות ../images/Emo210.gif

להרבה אחרי אפריל! אפריל זה עוד מחזור הגיוס הקודם, ואם את רוצה לקבל מיונים נוספים ולא להתגייס כל"צ תצטרכי לדחות למחזור הגיוס הבא שמתחיל ביולי-אוגוסט. אז תחשבי אם שווה לך, כי יש בזה סיכון גם שלא תתקבלי. אף 1 לא מבטיח לך שאם תדחי ותקבלי מיונים אז גם תתקבלי.
 

angelinalove

New member
אופפ איזה מבאס

אני פשוט לא יודעת מה לעשותת
ותודה :)
 

ritazizi

New member
יש הרבה תפקידים ללא מיונים...

שהם לא פחותים מתפקידים שדורשים מיונים. אני עוד לא התגייסתי אבל בטוח יש כאלה בפורום שהתגייסו לכלל צהל"י שמרוצים מאוד מהתפקיד שלהם וכאלה שקיבלו מלא מיונים, התקבלו ועכשיו סובלים. אז תנסי לראות מה מבין התפקידים ללא מיונים מוצא חן בעינייך, ותשאלי פה בפורום לגביהם. בהצלחה בכל מקרה !
 
למעלה