חייבתת לספפרר ...

חייבתת לספפרר ...

היושש לכולםם =] אז גמלי היה יומולדת ביום שישי כמו אמירושש שלנוו ובגלל זה גם לא באתי למפגשש.. אני כותבת באיחור כי לא רציתי לההרוסס את החגיגותת של היומולדת של אמירושש אחרי הכל הוא יותר חשובב ממניי.... אז ככה מה היה ?! חברה הכי טובה שלי [סיון] התקשרה וביקשה שאני יבוא לעזור לה במשוו אז הסכמתי והיא אמרה שהיא למטה באה לקחת אותי אז לרדתת.. אני יורדת ואני רואה את החברה השנייה הכי טובה שלי [הילה]... שאלתי אותה מה היא עושה פה אז היא אמרה שהיא צריכה גם עזרהה אז היא באה.. [לידיעתכם יש לי עוד חברה הכי טובה אנחנו רביעיה ובגלל שהיא איחרה באיזה חצי שעה היא לא באהה אבל אני לא ידעתיי ..] אנחנו נוסעיםם.. פתאום יוצאים משוהם [איפה שאני גרה..] אז אני שואלת לאן הולכיםם !? אפחד לא עונה ליי וחשבתי שחוטפים אותי או משו אבל הייתי בשקטט.. עד שהגיע טלפון של החברה השלישית [אוריה] והיא שואלת "איפה אתן" אז סיון צועקת לה כי היא לא שמעה "אנחנו בדרךך" אז היא עושההה "בדרךך לאן" היא עושה "לקניון" ואני שמעתי והבנתי ה כ ל .. לא חוטפים אותי או משוו פשוט עושים לי הפתעהה . ! מזה שמחתי היינו בקניון שלושתנו [האמת אנחנו שונאות את אוריה פשוט לא נעים לנו ממנה] נכנסות לאיזה חנות שאנחנו רוצות קונות מה שבאלנוו וזהה... ראינו סרטט [סופר הירו אחד ה^שוויםם!] ואכלנו צהריים קיצר היה כיףף עכשיו מסתבר שכשהיינו בקניון אוריה התקשרה ל-כל הבנות בכיתה ואמרה להם שסיון והילה מגעילות וזהה יענו ניסתה לעשות חרםם.. אבל לא הלךך לה ממש כי כולן מדברות עם סיון והילה אבל הן שונאות אותןן.. כשחזרתי החברות השניות עשו לי מסיבת הפתעהה וצילמנו הישרדות הגירסהה שלנו והיהה מצחיק וכיפפ ! היה כיפ והכל אבל עכשיו לא נעים ליי כי החברות הכי טובות שלי בריב וכל הבנות בכיתה כמעטט שונאות את שתיי החברות הכי טובות שליי על כלוםם כי היא ספרה גרסהה אחרתת ואני מנסהה לשכנעע אבל לא הולךך לי ממש... קיצר מה שעודד אותי מכל זה היה להיכנס לפורום ולראות את התמונות מהמפגשש של אמיררר .. באמת ! זה נורא מוזר אבלל נורא כיפפ ! שאני יודעת שיש מה שיעודד אותי : אמירושש ואתםםם !! אז תודהה לכולכםם ! וקצתת חפרתיי אז תודהה גם למי שקראא את החפירהה והגיבב =) ועכשיו משו קצתת לא קשורר... למישו יש תמונות של אמיר שהיה יותר קטן ?! ת ו ד ה ר ב ה ל כ ו ל כ ם !! 3 > א ו ה ב ת א ת כ ם ה כ י ש י ש !!!

למעלה