חייבים עזרה...

13579

New member
חייבים עזרה...../images/Emo10.gif

כבר קיבלנו כאן כמה עצות טובות בעבר... אולי נוכל להיעזר בכם שוב. בנינו בן 11 חודשים. בחודשים האחרונים הוא מתעורר המון פעמים בלילה. הוא בוכה והדבר היחיד שמרגיע אותו זה שמרימים אותו עד שהו נרדם חזרה. כשניסינו את שיטת 5 הדקות היא הפכה לחצי שעה. הוא לא מפסיק לבכות ואף פיתח הרגל מגונה - מושך את שערות ראשו תוך כדי הבכי. אפילו האחות בטיפת חלב לא נתנה לי שום עצה כי היא טענה שאסור לתת לתינוק לבכות זמן רב מידי. מה זה זמן רב? אז איך אמורים לפתור את זה? אין לנו כוח כבר. אנו גמורים. כמו כן הוא מתעורר סופית בסביבות 5 גם אם הלך לישון בשבע או שמונה וחצי. לא משנה. הוא גם אוכל טוב לפני השניה ובלילה סימילאק כך שזה לא בגלל האוכל. השיניים? אבל הוא נרדם מיד כשמרימים אותו כך שזה לא זה. לא היו לו הרבה בעיות עם השיניים. כבר יש לו 4 ולעיתים רחוקות אנו שמים לו את הג'ל. הוא גם לא לוקח מוצץ כך שאין שום דרך להרגיע אותו חוץ מלהרים. כך אולי 10 פעמים בלילה שנגמר בחמש בבוקר. אז לפני שיפטרו אותנו מעבודותינו, יש לכם רעיון? מיואשים.

חוגי1

New member
נראה לי שאתם צריכים להרגיל אותו

למוצץ ואם הוא לא לוקח סתם אז אפילו לשים לו משהו מתוק על המוצץ כדי שז כשי שיגרה אותו לקחת ( למשל הקטנה שלי משתגעת על הגליקול, אז כשהיא ממש ממש בוכה ולמרות שבטח זה כבר לא גזים ( 5 חודשים ) נותנת לה מוצץ עם טיפה גליקול עליו והיא נרגעת. הגליקול אמור להיות מחומרים טבעיים ולא מזיק ( מותר לתת ממנו הרבה ) והטיפה הזו על המוצץ ממש קטנה ועושה את העבודה. שווה לנסות.

רעיון ממש גרוע

אם הוא לא לוקח מוצץ עד עכשיו- אין שום סיבה להרגיל אותו. אם תקראי את תגובתי למטה, תראי שגם מוצץ לא תמיד משנה.

לנו, עם תום היה סיפור דומה, רק שאז

עוד לא הכרתי את כל השיטות. תום היה מתעורר כל שעה מהרגע שהוא היה מתחיל את הלילה ועד 5-6 בבוקר. זה נמשך עד שניבי נולד והייתי בבי"ח, הוא נשאר עם אבא שלו ולא היה לו "שווה" להתעורר. לנו, היה מוצץ, אבל לכם אולי תתאים שיטטת "הרם- הורד"- להכנס לחדר, להרים אותו, לחבק ולהניח אותו בחזרה במיטה- שילמד להרדם לבד ולא להיות תלוי בכם.

למעלה