חייבים לצפות

Sophalin

New member
אני חייב להודות שזה ממש מצחיק

כאילו למה היא מדברת עם שירה מוזרה כזו? פשוט דפוקה בראש...
איזה בורות. איזו פרמיטיביות. איזה מסכנים אלו שחיים בחברה הזו. ממש מסכנים.

deathcaster

New member
תגובה

כנראה שלא פגשת הרבה מחב"תים

רובם מדברים (בעיקר שהם באקסטזה) באינטונציות כאלו, זה עובד במנטרות בהודו, זה עובד גם ביהדות, אחד מהכלים של שטיפת המוח הדתית למרות שזה עובד בכל שטיפת מוח באשר היא (למשל בצה"ל... תעיר כל חייל משוחרר שהיה בטירונות מעל 02 ב-3 בלילה ותגיד לו לדקלם את פירוש המילים "תג בצצת" ו"פזצטא" והוא יעשה זאת בקלות).

someboddy

New member
אני הייתי בטירונות 03, ואם אחרי השחרור שלי

היית מעיר אותי ב3 בלילה ואומר לי לדקלם את הפירוש של "תג בצצת" ו"פזצטא", הייתי משיב "מה אתה מעיר אותי באמצע הלילה?!"

בטירונות עצמה ידעתי לדקלם אותם, אבל שטיפת מוח דורשת השקעה במסגרת מתאימה(כלומר כת). ברגע שיוצאים מהמסגרת, שטיפת המוח נעלמת בקלות.

deathcaster

New member
נו????????

אל תהרוס... את הרעיון הבנת!!!

[גם אני לא זוכר מה הפירוש המדויק של "תג בצצת"
]

Sophalin

New member
אני עשיתי 02 כ"מ

(ובמקרה של היחידה שלנו - כ"מ זה כושר מת - כולם עם פרופיל מקסימאלי של 45 עם בעיות לב, ראות, דם וכו' - אני חולה לב)

אני זוכר את פזצטא: פול, זחל, צפה, טווח, אש
תג בצצת - זה יותר קשה
נראה לי: תוואי, גוון, ברק, צבע, צורה וממממ לא זוכר מה האחרון.

Sophalin

New member
מה? טעיתי?

א. אם אני לא טועה האחרון זה תכסית.
ב. גם בזמן הטירונות לא זכרתי יותר מזה

בכל מקרה להזכירך טירונותי הייתה לפני יותר מ-15 שנה - ובעוד שלצבא התגייסתי עם איזושהי טיפת תחושת פטריוטיות - הצבא דאג לנקות אותה

someboddy

New member
מה שמצחיק

זה שהיא טורחת להכניס הדגשות ורגש למילים - אבל אין סנכרון בין הניגון למבנה התחבירי של המשפטים...

Sophalin

New member
וגם אין סנכרון עם האינטונציה

היא כל הזמן שרה באינטונציה של שאלה ובמקום שהאנרגיה תתמעט עם התקדמות המשפט (כמו אצל אנשים נורמאליים)
נראה שעם כל מילה האנרגיה שלה נבנית ומתפוגגת בסוף

רפפם

New member
גם הרבנים שמופיעים בסרטון לא יותר שפויים

אני מקווה שכל ה"מסורתיים" יראו את זה ויבינו
שמדובר בחלק אינטגרלי מהאמונה ההזויה הזאת, אם הם מאמינים שצריך לעשות קידוש בשבת, לחתוך חלק מהבולבול, ולא לאכול חזיר אז הם צריכים גם לגזור שיער נשותיהם, לפי השולחן ערוך, היהדות האורתודוקסית בכלל, הא בהא תליה, כמו שכל פעם כשאתה מתגלח עם סכין אתה אוכל מאות ועשרות חזירים.

עד כמה חסרי עקביות ושפיות הם הבריות...

בליעל

New member
אוי, איזה טרלול, איזה טרלול.

רוכב הכרובים ישמרנו מטרלול שכזה.

למעלה