חייבים להמשיך

לנשום2

New member
חייבים להמשיך

שלום לכולם, לאחר נסיון שלא הצליח עם הפונדקאית בארץ החלטנו לנסות פונדקאות בגאורגיה(בגלל המרחק).אנחנו מבולבלים, מאוכזבים ומתחילים לאבד את האופטימיות בגלל כל האכזבות שחווינו בדרך..בארץ עבדנו עם מרכז שמכר לנו יחס אישי ותמיכה ובפועל קיבלנו כלום. חוץ מלהודות שהפונדקאית בעייתית בהתנהגות הם לא עשו כלום. אפילו בענייני תשלומים הייתי צריכה להתערב כי הפונדקאית רבה עם העו״ד שמטפלת בהעברת הכספים. כמובן שכשהייתי צריכה את המרכז הם פשוט לא היו עונים... ממש התאכזבנו ואני רוצה כעת לבחור מרכז שבאמת יהיה שם עבורנו בתהליך הקשה הזה. אשמח לשמוע על חוויות טובות/ פחות טובות על מרכזים העובדים עם פונדקאות בגאורגיה. אני מתחננת לכל אינפורמציה בתקווה שהפעם התהליך יהיה אחר... תודה!!!!

omnama

New member
אין לי מידע. רק

מקווה שיעבור בטוב הפעם

קודם כל חיבוק גדול

חברה קרובה שלי עברה תהליך מאוד דומה: ניסיון לא מוצלח בארץ עם פונדקאית בעיתית ומרכז תיווך שלא היה שם בשבילם.
ואז הם פנו למסלול חו"ל בגיאורגיה.
והיום הם חובקים ילד מתוק בן חודשיים וחצי :)
&nbsp
אם תרצי פרטים נוספים, מוזמנת לפנות במסר.
&nbsp
בהצלחה!!!

דנית150

New member
חייבים להמשיך

היי , אם בגאורגיה - רק מנור מדיק וכל מילה מיותרת !!! באחריות !!!
כאמא מאושרת שמתחילה בפעם השניה במנור , אין בעולם כזה צוות !!!

<b>מומלץ בחום !!!</b>
<b>דנית </b>

ADI2412

New member
היי..רוצה להיות פונדקאית

היי אם את מחפשת פונדקאית אני מעוניינת להיות פונדקאית !

noacohen2

New member
איזה מרכז?

אני אשמח אם תספרי על איזה מרכז מדובר. אני בתחילת התהליך ומפחדת ליפול על מרכז לא טוב... תודה ומקווה שבקרובתתהיינה בשורות טובות

לתהליך בחו"ל יש את היתרונות והחסרונות שלו

אחד החסרונות זה תהליך "בשלט רחוק" ויצא לי לשמוע על מקרה בחו"ל שנגמר לא טוב ושהזוג אמר "בארץ זה לא היה קורה".
(כמובן שיש גם תהליכים רבים שהם טובים ונגמרים בהצלחה)
הייתי מציעה לשקול שוב את הסוגיה של חו"ל או הארץ.
במידה ותחליטו לתת ניסיון נוסף לתהליך בארץ הייתי ממליצה לפנות לליווי אחר.
במקרה שלנו ליוותה את התהליך עינב אשכול שהיה מדהימה לכל הדעות והיתה נוכחת לאורך כל התהליך וגם היום ... (7 חודשים אחרי הלידה)
לכל החלטה שתפנו אני מאחלת לכם המון בהצלחה!!!

למעלה