חייבים להיכנס

shalom19

New member
חייבים להיכנס

דבר מגעיל שקרה לי כולם חייבים לקרוא...... הגעתי עם שובר מתנה מאורנ'ג אשר מקנה לך הנחה מסעדה בסך 180 ₪ ללא הגבלת שעות או ארוחות עסקיות וכו' החלטנו ללכת "לאל גאוצו" בבוגרשוב 49 ת"א דבר אשר התגלה כטעות איומה... הזמנו ארוחה עסקית ובתום הארוחה באנו לשלם בעזרת השובר בסך 180 ₪ להפתעתנו המלצרית אמרה שהיא לא מכבדת את השובר מהסיבה שמצוין בשובר שזה לא כולל עסקיות, אמרנו לה תראי לנו בבקשה איפה זה כתוב ואם כך נשמח לשלם , היא חיפשה וחיפשה וכמובן שלא מצאה ואפילו חיפשנו בחוברת המתנות וזה גם לא הופיע מנהלת המשמרת החליטה שהם "לא מכבדים" את השובר שפרטי המסעדה מצוינת בהם כי ע"פ "חוק השוברים" זה לא תקף בעסקיות אמרתי להם אם זה לא מצוין בשובר אז אתם חייבים לכבד את השובר, הם לא הסכימו ואמרו שאם לא נשלם אז נקרא למשטרה אז אמרנו תקראו... בינתיים הם ייבשו אותנו חצי שעה והאחראית לא עדכנה אותנו בכלל והלכה לקרוא עיתון אח"כ הסתבר שהיא לא רצתה לקבל את השובר שלכל הדעות היה תקף גם על עסקיות ורק המנהלת משמרת החליטה משום מה שהיא לא מקבלת את השובר יש לציין שאחת המלצריות הסכימה שזה תקף אמרנו להם שאנחנו שמים את השובר והולכים. ואז התחיל דבר גועלי האחראית צעקה לשומר לחסום את הכניסה השומר דחף אותנו והחל להכות אותנו ופשוט כלא אותנו "באל גאוצ'ו ת"א" ולא נתן לנו לצאת למרות שלשומר לא הייתה זכות לעצור אותנו אלא רק למשטרה דבר שהשוטרים אח"כ תמכו בנו שאסור לו לעשות כל פעולה נגדנו ובטח לא להכות , אחת המלצריות התחילה לצעוק עלינו בחוצפה ובביזיון נוראי אשר לא ניתן לידי ביטוי מלצרית צועקת ומעליבה את הלקוחות ונגרמה מהומה אשר בסופה המאבטח דחף את חברי לרצפה, כשהבנו שמדובר בחבורה של אנשים לא שירותים צעקנים ואשר לא מכבדים שובר שהם עצמם חתומים עליו ביקשנו לדבר עם הבעלים , באותו זמן המשטרה אשר הם הזמינו הגיע למקום והם ראו את השובר וכמובן הסכימו איתנו שאין הגבלה למעט הסכום 180 ₪ ושאסור למאבטח לגעת באף אחד , התקשרנו לבעל המקום והגענו איתו להסדר ושילמתי לו את מלוא הסכום והוא בתמורה יברר את העניין ונתקזז בהמשך והעיקר כדי לעוף "מאל גאוצו" רצינו להגיד לכם שאמינות המקום מוטלת בספק והם ממציאים כל מיני התניות על שוברים , התנהגותם מגעילה ולא שירותית למען הלקוח והעיקר הם חתומים ופרטיהם נמצא על שובר והם לא מכבדים אותו , אז רבותי המלומדים תסיקו את המסקנה בכל פעם שאתם רוצים לשלם כסף למסעדה אשר מזלזלת בלקוחות שלו ומשקר אותם ושהמלצריות צועקות עליו. אשמח לתגובות

lior07

New member
בשני מילים..

ג ו ע ל נ פ ש!!!להחרים גבר,אל תוותר לך לעיתונות לאורנ'ג למי שיכול לעזור ולגלות מי עומד מאחרי הנוכלים מאל גאוצו ובטח שאל תוותר על ה 180 ש"ח.

אתה יודע מה אני הייתי עושה במקומך?

הייתי תובע אותם בבית משפט לתביעות קטנות.על הצער והבושה שהם גרמו לי.אל תוותר להם!!במיוחד שהשומר דחף אותך וכו ..והמשטרה הצדיקה אותך.תחשוב על זה

למעלה