חייבים כותרת??

דו צדדי

New member
חייבים כותרת??

שלום לכולם.. זאת בעצם הנגיסה הראשונה שלי בעולם הווירטואלי. לדעתי, לתת לנושא כה חשוב ומורכב במה מרכזית, זהו מהלך חיובי ומקסים.. נשתמע..

kiss 18

New member
כן!

חייבים כותרת פעם הבאה שאין לך כותרת טובה יותר, אתה בחוץ! ש מ ע ת?? סתם סתם, לא חייב כותרת, לא חייב כלום...יש כאלו שכותבתים בכותרת "ללא נושא" (עזוב את זה שזה גם ללא תוכן)... או פשוט תשים אייקון, (ואוו לא חשבתי על זה אבל ממש קשה לכתוב כתורת, אה? חחח)... על כל פנים, צדדרון- ברוכה הבאה אלינו, הרבה ברכה והצלחה!

kiss 18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

תכניסי ת'לשון אח"כ... ולמה לעזעזל גנבת לי את המסטיק, יא חצופה! חכי חכי איזה שם תקבלי...זה בבישולים...
!!!!!!! כן כן, מה שאת רואה----

שלום גם לך.

תגיד, לפחות היה טעים? רק שתבין את הלך העניינים כאן
למעלה יש שני שוטרים, חרדיפרנט ואץ קוצץ. היזהר והישמר, פן תנוס מהר {
} מיד אחריהם, לאורך ורוחב הדף, נמצאים כל החברים. הגב להם בשעת הצורך. או כשיש לך מה לומר
מימין נמצאת פינת הקפה, במקביל אליה - העוגיות, ומשמאל... שם שם.... נווווו, אתה לא רואה? ----> עוד שמאלה, עוד, עוד קצת... יופי. בדיוק שם. שם נמצאת קייסי. והיא מחלקת מסטיקים
השתלבות נעימה

הלווווווווווווווו!

כמו חברה שלי???????????? מהיכן, לכל הרוחות, התיאורים על המוח שלי? שרוטה במוח. השכל מעלה עובש. רקובה בשכל. ואני שואלת ---> עד מתי (אייר התשס"ח)???

kiss 18

New member
חכי מתוקתי,

וזו רק ההתחלה, פה אין את הקטע של ---השמים הם הגבול... חחח השכל מעלה עובש? יוו על זה לא חשבתי... מה שבטוח שהאויר הרים צלול..ירפא אותך...

למעלה